- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
- 498
- Konu Sahibi Zomzom3535
Isimiz gucumuz yok bide boyle bebelerle mi ugrasacaz yawkızlar çalışıyordum ve mesainin bitmesine yarım saat kalmıştı. Ben de işten hemen sonra düğüne davetliyim vaktim olmayacak diye telimi uçuş moduna alıp şarja taktım ki çabucak dolsun. Ben şarjda takınca saat 15:50 beyefendi yazmış ve spordan çıktım terledim diye bir de kendi resmini atmış spor salonundan yani önemli bir şey yok.ben de sihhatler olsun dedim. Sonra başladı telin neden kapalıydı, ben de söyledim uçuş modunda hızlı doluyor bir kez daha sormuştun biliyosun ya hem işteyim dedim. Hadi öyle olsun dedi inanmadı. Sonra da ben kavgaya meraklı değilim sen bir haltlar karıştıırıyorsun bir çapanoğlu ararım telin kapalıysa öğlen vakti dedi. Ne alaka öğlen değil ki zaten gece vardıyaları vs kendisinin işinden dolayı görülemiyoruz ki. Sen başlatıyorsun sonra da iyi günler diyip kaçıyorsun böyle ilişki mi olur bir sorunu halletmeden küs gidiyorsun dedim. Zaten son zamanlarda başımı epey ağrıttı dolmuştum ve şans vermekten yorulduğumu mutsuz olduğumu söyledim. Şuan blockladım. Ne bir sorunumu konuşabiliyorum ne de tribini çekecek ve iftira dinleyecek halim var. Şu an hırsımdan yazıyorum bunu buraya sinir oldum. Uğraşamam vallahi kızlar hayat kısa hiç kimseyi çekmek zorunda değiliz.