telefonumun ekranı kırıldı

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
AKSİLİKLER TABİ Kİ BLLEG'iN BAŞINA GELİR..
Tam otobüsten indim, salına salına yürüyorum. Bir mesaj atayım dedim. Mesajı attım telefon elimden kaydı. Yere düştü. Alıp devam ettim yürümeye. Sonra bir süre sonra telefonum çaldı, açmak için uğraşıyorum açamıyorum. Önünde kırılmaz cam vardı çatlamış ama aldırmadım.Eve gidip yemeğimi yedim bir güzel, hala umrumda değil. Anam bir baktım harbi harbi çalışmıyor :))
Atladım arabaya bir sürü telefoncu gezdim, en az 250 tlye yaparım dedi bir telefoncu. 480-250 arası fiyatlar değişiyor,telefon lg g3, ekran kırılmış ve dokunmatiği çalışmıyor.
Telefonu alalı 1 sene oldu . 2 sene taksitle almıştım ve hala 1 sene borcunu ödeyeceğim.
a şıkkı) Zaten bataryası da bozuktu, boşver yaptırma yenisini al.
b şıkkı) zaten parasızım bu ara diye ağlıyorsun, borca girme, ortalama 300 tl ver üstüne 1 bardak su iç sonra da debelen dur telefonunla.
ne yapayım?

Ben olsam yeni alırdım. Telefon zaten eski sayılır, bataryası da bozukmuş ona 300 lira vereceğime yeni alırdım.

Yenisini alabilirsin yeni bir taksitle bataryası bozukmuş hem hem tamir edilen telefondan bidaha hayır gelmez

Yeni telefon al ama bu kadar umursamazsan düştü mu kırıldı mı diye. O zaman uygun yollu birsey bul da al

Yeni telefon al ama bu kadar umursamazsan düştü mu kırıldı mı diye. O zaman uygun yollu birsey bul da al
benim eşyalarım genellikle düşer .yani o kadar çok şeyim yere düşer ki bazen insanlar alay eder. alışkın olduğum bir durumdu ama sonu hüzün oldu.

canim gecmis olsun,..aynisini yasadim gecenhafta....lg g2 benimki de...250liraya yaptirdim... yenisinial diyenlerin parasi bol galiba... 250 liraya yaptirdiginda 20 dk ile 1 saat arasinda sana.teslim ediyorlar ve yeni gibi oluyor zaten...bence hic dusunme..yaptir

bu kaç tl idi

alsanız kaç liralık alacaksınız

babam geçen telefon baktım 3000 tl dedi

şok oldum değmez bence o paralara

Aynısı geldi başıma.Aman yeni almayım kullanırım dedim eşime.Tamire gitti telefon bir geldi,kamera yok açılmıyor.Hadi dedim neyse yine degiştirmedim.Allah ım dokunmatik ekran telefonun beynini yemiş telefoncu. Ekran kilidini açıp saçmasapan insanları arıyor farklı sitelere giriyor.Kafayı yedi ve bigün hepten sapıttı gece yarısı telefon durmadan bütün rehberi sıradan geçmiş S harfine gelince fark ettim. Hemen kapadım.Sonuç yeni telefon aldım.Keske önce alsaydım Her tsmite gittiğinde 200 adı en az. Al gitsin uğraşma.

Ekranı yaptır tabi ki.
1 yıllık telefonun nesi eski oluyor anlamadım.
Daha 1 yıl da borcu varmış.
Yaptır telefonu hiç değilse borcu bitene kadar kullanırsın.

Canım Lg g4c var bende de. Koltuğun üstünden düştü cam tarafı yere doğru .
Bişey olacağı hiç aklima gelmedi sonuçta koltuktan düştü yani . Aa bi baktım ki ekran tuzla buz olmus .
Yaklaşık 20 tane telefoncu gezdim . 400 tl fiyat verdiler genel olarak . en ucuzu 200 tl fiyat verdi . Inanamadimm
Sonuç : hala yaptırmadım şu an o telefondan yazıyorum
3 sene samsung galaxy note 3 neo kullandım . nerelerden düşürdük gene sapa sağlam su an hala eşim kullanıyor.
Bunu aldim 1 kere dusurdum pert oldu.
Gittiği yere kadar kullanacağım .
Aldığım zaman da asla LG marka almam bir daha .

Aynısı basıma geldi aynı durumdayım. Oylece kullanıyorum hala telefonu her gören sokla bakıyor bu iphone rın tek tusu var bilirsiniz. Bende o bile yok.

Bu adaptörden al belki telefonu aldıgında kutusundada var olabilir
Bu kabloyu şarj aldıgı bölüme tak diğer usb girişine usb maus al tak
Telefonu mausla kullanabilirsin en azından bir süre idare eder seni
Kablolu maus(fare) zor olursa bluetoothlu maus al

Belki garantiye giriyordur. Asus kullaniyorum ekranim kirildi, ucretsiz tamir ettiler. 1 haftayada yolladilar

Benim de note2nin cami kırıldı ucuz saçma bi telefon almak istemedigim için ve yeni telefona 2000 verecek gücüm.olmadigi icin 450tlye yaptırdım

Benim tlf kırılsa şahsen eski nokialardan alırdım 300 e kalan paraya da tablet aldım mı beni en az 5 sene götürür.tercih meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…