benim eşyalarım genellikle düşer .yani o kadar çok şeyim yere düşer ki bazen insanlar alay eder. alışkın olduğum bir durumdu ama sonu hüzün oldu.Yeni telefon al ama bu kadar umursamazsan düştü mu kırıldı mı diye. O zaman uygun yollu birsey bul da al
AKSİLİKLER TABİ Kİ BLLEG'iN BAŞINA GELİR..
Tam otobüsten indim, salına salına yürüyorum. Bir mesaj atayım dedim. Mesajı attım telefon elimden kaydı. Yere düştü. Alıp devam ettim yürümeye. Sonra bir süre sonra telefonum çaldı, açmak için uğraşıyorum açamıyorum. Önünde kırılmaz cam vardı çatlamış ama aldırmadım.Eve gidip yemeğimi yedim bir güzel, hala umrumda değil. Anam bir baktım harbi harbi çalışmıyor :))
Atladım arabaya bir sürü telefoncu gezdim, en az 250 tlye yaparım dedi bir telefoncu. 480-250 arası fiyatlar değişiyor,telefon lg g3, ekran kırılmış ve dokunmatiği çalışmıyor.
Telefonu alalı 1 sene oldu . 2 sene taksitle almıştım ve hala 1 sene borcunu ödeyeceğim.
a şıkkı) Zaten bataryası da bozuktu, boşver yaptırma yenisini al.
b şıkkı) zaten parasızım bu ara diye ağlıyorsun, borca girme, ortalama 300 tl ver üstüne 1 bardak su iç sonra da debelen dur telefonunla.
ne yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?