Telefonunda tuhaf mesajlar...

destiina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
25
0
36
İstanbul
Daha önce iki konu açmıştım erkek arkadaşımla ilgili..
Bir aydan fazla bir süredir görüşmemiştik.
Bugün buluştuk birkaç saatliğine...
Telefonunu elime aldım öylesine karıştırmak için daha önce hiç yapmadım, o da yapmadı.
Vermek istemedi şakasına ama şaka gerçek oldu elimden kaptı telefonu.
Bir şeyler kurcaladı kötü hissettim.
Neyse ara geçti biraz, yarım saat falan iyi gidiyordu görüşme...
Gene almak istedim telefonu, aynı şekilde zorladı biraz ama bu kez açtım mesajları o da beni izliyordu...
İçinde üç tuhaf mesaj gördüm.. Birinde bu gece gel, yazıyordu...
Diğeri daha ayıp bir mesaj... Çok şaşırdım gördüğüme, kızdım da...
Bir şeyler açıklamaya çalıştı sonra...
Gitmek istediğimi söyledim..
Ama sonra ağladı sarılıp...
Tamam dedim onu üzmeyeyim diye...
Ama içim rahat değil...
Sana asla yalan söylemem diyor...
Mesajı bilmediği biri atmış, cevap vermemiş onun mesajına öyle söylüyor...

Biliyorsunuz ayrılmayı düşünüyordum ondan ama sınavını bekliyordum...
Şimdi sanırım iyi bir karar olduğunu daha çok anlıyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
evet birisiyle beraber olmuş çok açık yani. ben olsam aldatılmasının a sını bile kabul edemeyip o telefonu kafasında kırıp çıkardım dışarı.

madem tanımadığı biri,neden sana sarılıp ağladı af diler gibi? bariz bi aldatma ben olsam aramızdaki bütüün bağları koparır bidaha adımı bile duymaması için elimden geleni yaparım.

Kimse böyle birşeyi kabullenemez.
Bu nedenle bilinçaltın savunma mekanızması olarak gerçekleri red ediyor canım

sen cevabını kendi içinde bulmuş ve affetmişsin bize neden soruosun anlayamadım.ne diyelim mutluluklar canım...

hic gorusme derım bundan sonra daha kımler gelır gecen hayatından basta guvensız bır ılıskı gelecekte hep suphe getırır bosver sakın kalma derım...

çok yardımcı oldunuz gerçekten teşekkür ederim.

ben kendi fikrimi söyledim zaten daha önce tamamen bitiririm dedim.sen bence iyi yapmışsın tabiki yalan söylemiodur inanmakta haklısın dememizi beklediğin için açmışsın bu konuyu başka cevap kabul etmiosun.ama kimsenin böyle bişey diceğini sanmam

ohoooo biz ne sanırken ne çıktı ya.. ahh bu erkeklerr...
hatırlıyorum canım konunu çok düşünceli bir kızsın sen, ancak anlaşılan o ki sevgilin aldatmış seni.
erkekler de bu tür şeyleri hep ya arkadaşlaarı yapmış olur ya da yanlış atılmış olur.
benim telefonuma niye böyle şeyler gelmiyor??
ben olsaydım; o anda bitirirdim ilişkimi. nası olsa içimdeki sevgi bitmiş. açık açık da derdim sen etkilenme diye bitirmek istemedim sana saygımdan ama sen bana bu kadar saygı duymamışsın diye. demek başka birileri var artık bitirdiğime de üzülmezsin heralde mutlu ol der çeker gelirdim canım daha da takmazdım kafaya.
bence sen de artık sınavı fln düşünme, seviyor olsa hadi bekle sınavına kadar derdim, ancak ayrılacak olsan bile bu saygısızlığa katlanmak zorunda değilsin, kimseyi de düşünme valla bundan sonra erkeklere iyi olmaya gelmiyor hayret valla.

o kadar ince düşünmenize değmez biriymiş,sizi aldatan biri için fazla ince düşünmüşsünüz.
önünüze bakın bence,mutluluklar bundan sonrası için.

hmm bence elbette seviyorsun ama daha çok sindirememe olayından kaynaklı senin ki..her kadının bir döneminde olur bu takıntı diye düşünüyorum..sen hayatındaki erkeği tam olarak elde edemediğini düşündüğün için kadınsal sezgilerle hırsa bağlamışsın..fakat bir taraftanda düzelmesi için öabalamak isiyorsun..bence devam et zamanla zaten bu takıntı yahut hırs bitecek..çok yıpranırsın diye düşünüyorum ama yaşamakta istediğin bir gerçek..yaşa acını çek..ilerde daha düzgün bir sevgi bulduğunda kıymetini bilmen için sana ders olur en azından..diye düşünüyorum

bilmediği kişiden alınan mesaj olduğu içinmi acaba teli saklamaya çalışmış..tel kaçırma gereği ondan olacağını sanmıyorum.."yalan söylemiyorum" demek kolay herkes ben dürüstüm der yoğurdum kara yada ekşi diyen varmı??? ayrıl yada güven diyemem ama ben olsam ona güvenemem ve güvenemediğim kişiyle bir hayat düşünemem..

ne söylense ona inanıyorum...
fazla safım sanırım...
yazık gerçekten...

kendinize bunu yapmayın..sizin saflığınızdan değil sevdiğiniz kişi için güvenmek istemenizden,yapabileceklerinizin sınırsız olmasından kaynaklanıyor yani çok sevmenizden..ilişki yaşarken nasıl bunu sorun etmiyorsanız yani anlaşırken ben safım demiyorsunuzur sonuçta işte ayrıldıktan sonrada kendinize bunu yakıştırmayın..

bence siz saf değilsiniz güvendiğinizden oluyor herşey..inanmadan güvenmeden ilişki olmaz zaten öle değilmi?

Önceki konunuz, mesajınız...

İlerleyen kısımlarda şöyle bir mesajınız vardı...

Artık çok az mesajlaşıyoruz.
Bir ayı geçkin bir süredir de buluşmadık hiç, 5 dakikalık bir görüşme dışında...

"Size sevgisini her dakika belli etmesinden boğulduğunuzu" söylediğiniz, nasıl ayrılacağınızı bilemediğiniz, sizi kaybederse yıkılacağınızı düşündüğünüz insanla uzun süredir zaten görüşemediğinizi yazmıştım, bunun sebebini merak etmiştim... Bu konunuzda onun aradaki süreyi "nasıl değerlendirdiği" ortaya çıkmış oluyor...

bu kadar kötümser düşünemiyorum...

Gözümün içine baka baka yalan söyleyemez diye umuyorum...

Sizin yüzünüzden sınavı kötü geçer diye istemediğiniz bir duruma maruz kalmanızı önerenler ve ayrılırsanız sınavının kötü geçeceğini, vebal altına gireceğinizi düşünen "iyi niyetiniz" fena halde yanılmışlar... Bu "kötümserlik" değil, "gerçekçilik"... Şu halde ağlamasına (haklı olsaydı "Benden nasıl şüphelenirsin!" diye tepki gösterirdi) prim verirseniz, "Bana yalan söylemez" derseniz hala sizi gerçekten sevdiğine, onu terk etmenizden korktuğuna da inanmak istiyorsunuzdur... E ama siz "Onu artık sevmiyordunuz", değil mi?

tamamen katılıyorum size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…