Telefonunda tuhaf mesajlar...

ona olan hislerim tamamen bitmemiş demek, bugün buluştuğumuzda anladım bunu...
ama bu son yaşanan evet katlanılır bir şey değil...
ve bitti her şey...

bu gece gel mesajından ne anlıyosanız onu yapmış işte. çok düşünmeye gerek yok

Eğer erkek arkadaşının hattı turkcell se daha önce o numarayla mesajlaşıp mesajlaşmadığını turkcellin sitesinden öğrenebilirsin canım eğer turkcellse özel at yazıyım nasıl bakabileceğini..

öyle bişey olamaz yahu özel denen bişey yok ozaman turkcell de:26:

siz sınavına kadar düşünün kendinizden fedakarlık edin,onun yaptıgına bak ahh ah

bisiyle yatmış bu çok bariz belli..numarayı alamadıysanız evet arkadaşın dediği gibi vodafone avea ve turkcell de ayrıntıyı net takip edebiliyorsun sitesinden..fakat bunun için şifre gerekli..yani takip etmen gereken telefon numarasına gelen web şifresi ile her zaman kontrol edebilirsin..
kim aranmış kime mesaj atılmış ne kadar konuşulmuş falan..

hattı turkcell değil...
numarayı da almadım zaten.

istersen o numarayı ara, mesaj at sor öyle bir şey var mı diye, diyor...
telefonum ve hattım sende kalsın istediğin kadar diyor...

der ne var bunda. kizda evet oyle birsey var demiyecegine gore, sonucta sen ariyorsun kizda sezecek birseyin oldugunu inkar edicek, akli sira seni kandiracaklar..
veyahut kiza haber verdi tembihledi..

varya..sinav sonrasi ayrilcam simdi napayim diosun ama, bekledigin kabahat..
(bunu bu sms yzunden demiyorum, cunki biz olaylari tam bilmiyoruz ve disardan olan biri olarak hemen emek verdigin veya zamanini harcadigin birine hemen pat diye ayril diyemeyiz ama ztn ayrilcakmismisin, demekki onceside var bu olayin (buraya yazdiysan okumadim) zaten karar vermissin, onun ustunede yeniden senin canini sıkmis, demekki bastan kokmus o balik ki ayrilmak istemissin,.tekrar: durduggun kabahat :) )

onunla olma aliskinligi var..bunlari ozlemen normal.
ama onu ozledigini (kisilik olarak) dusunmuyorum.
sana biraz zaman var , karsina degerini bilecek biri cikacaktir..
kal saglicakla

arkadaşlar çok sayıda özel mesaj alıyrum nasıl bakılıyor diye ama cevap veremiyorum buraya topluca yazıyım turkcell in sitesine girin. İlk adım yukarda online işlemlerden bireysele tıklayın. Karşınıza telefon numarası ve web şifresi isteyen bir panel çıkcak önce kendi telefonunuzdan bakın isterseniz telefonundan sifre yazıp 2222 ye gönder ve gelen şifreyle ordan giriş yap. Giriş yaptıktan sonra tl işlemlerine gir ordan kullanım detaylarını seç. Sana hangi tarihler arasına bakmak istediğini sorcak o tarih aralığını gir ve saatine kadar kimle konuştun mesajlaştın gör. Önce istersen kendi telefonundan deneama bu sayfaya girmek için webşifre gerekiyor bakmak istediğin kişinin telefonundan sifre yazıp 2222 ye gönderip onun şifresini alırsan bakabilirsiniz umarım anlatabilmişimdir biraz karışık oldu ama girerseniz siteye kolaylıkla yapabilirsiniz

insan sevgilisinin arkasından bunları yapma gereği duyuyorsa ayrılsın daha iyi. şifre yolla, mesaj dökümanı al falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…