- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
aradığınızda size o şekilde karşılık verilmesin bi kod sayesinde oluyor bi arkadaşım da yapıyordu sürekli...
bence bi süreden sonra asla aramayın o sizi merak etsin, büyük ihtimal arayıp aramadğınızı mesaj yoluyla takip ediyordur..
çok üstüne gittiğinizi söylüyorsunuz çözüm üstüne gitmemek, biraz sabret mutlaka açar o teli
canım hattını kapattırmış arkadaşın. eğer senin numaranı engellemiş olsaydı direk meşgule düşerdi hiç çalmadan ama onada çalmadan kesilirdi arama ben çok yapıyorum bunu ordan biliyorum. telefonu çekmiyor olsa aradığınız numaraya şuan ulaşılamıyor derdi. eğer kullanılmayan iptal ettirilmiş bir hatta yönlendirdiysede sen aradığında telefon çalmaya başlamadan önce değişik bir sinyal gibi ses duyuyorsun normal aramalarda olmayan. hattını iptal ettirmek için başvurduğunda aynı gün içersinde kapanıyor hat. sen aramadan önce başvurusunu yapmıştır. sen aradıktan sonra kapanmış olabilir. annesini arama bence hoş bir durum olmaz. eğer seninle görüşmek istiyorsa zaten numaranı biliyor o sana ulaşır. üstüne gitme sakin ol sende bikaç gün geçsin zaten senin ona ulaşamayacağını bildiğinden o sana ulaşır merak etme.
Lolitaa gelişmelerden haberdar bizi açtı mı telefonunu
kızlar durum ortaya çıktı. numara değişikliği yapmışturkcelde bi uygulama varmış hattını değişştrmeden 3 tl karşılığında sana 5 numara veriyolar birini seçiyosun diğer numara aranınca aradğnz numara kullanılmamaktadır diyomuş ama istedğn zaman eski nona dönüyomuşsun demekki benden tamamen vazgeçti ki bu yönteme başvurdu beni bidaha aramaz heralde
mrb kızlar ben çok üzüntülüyüm dünden beri.sevgilimle çok kötü tartıştık ben üzerine gittim oda hattını kapatmış sanırım aradığımda 'aradığınız numara kullanılmamaktadır 'diyorona ulaşabileceğim tek bir numara dahi yok daha doğrusu 11818den annesinin numarasını buldum ama arayamam kendimi çok ezzik duruma düşürmüş olurum bana yardım edin
hayır kızlar bı yontem var mesela sen benı aryorsun bende hattımı kapattırdım ızlenımı vercem dıyelım
bı tane kullanılmayan aradıgınız numara kullanılmamaktadır dıyen bı numaraya yonlendrıyorsun telefonunu arayıncada calmıyor yonlendırdıgın kapalı hata yonlenıyo umarım anlatabılmısımıdr
Bence Sana Göz Dağı Vermek İçin, Kullanılmayan Bir Hatta Yönlendirmiş..
Ahh Erkekler..
canım sen böyle bişeyin var olduğunu nereden öğrendin?
ben şimdiye kadar böyle bişey hiç duymadım ayrıca mantığıma da uymadı..
hem 3 tl karşılığında başka numara veriyorlar hemde istediğinde o numarayı geri alıyor..
uzun süre kullanılmayıp kapatılan yada müşteri tarafından kapatılan numaralar yeniden satılmaya başlıyor..
sizin beyfendinin keyfi yettiğinde numarayı geri isteyecek ee ya numarayı başka kişi aldıysa..
eğer ki dediğin gibi bişey varsa ki ben hiç bilmiyorum- kesinlikle arama artık
canım sen böyle bişeyin var olduğunu nereden öğrendin?
ben şimdiye kadar böyle bişey hiç duymadım ayrıca mantığıma da uymadı..
hem 3 tl karşılığında başka numara veriyorlar hemde istediğinde o numarayı geri alıyor..
uzun süre kullanılmayıp kapatılan yada müşteri tarafından kapatılan numaralar yeniden satılmaya başlıyor..
sizin beyfendinin keyfi yettiğinde numarayı geri isteyecek ee ya numarayı başka kişi aldıysa..
eğer ki dediğin gibi bişey varsa ki ben hiç bilmiyorum- kesinlikle arama artık
ne konuda tartıstınız kı böyle cok özel değilse?
bu kadar hattını kullanmayacak kadar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?