telefonunu kapattı :(

umarım ulaşır tatlım

Bence önemli olan hattını mı kırdığı, deaktive mi ettirdiği, numaranı mı engellediği vs. değil, sevdiği kadının kendisine ulaşmasını kasıtlı olarak engellemiş olması... Ne tür bir etki böyle bir tepki vermesine sebep olmuş olabilir ki? Kusura bakma ama bence öyle birini hiç aramaya gerek yok, 2 gün sonra o merak edip arayacaktır nasılsa... Aramazsa da bırak gitsin zaten...

Kullanılmıyor diyorsa büyük ihtimalle hattını kırmış erkek arkadaşın.Hattını kıracak,iletişimi engelleyecek kadar ne sinirlendirdi ki.. Bence 1 2 güne kalmaz arayacaktır arkadaşın.Canını sıkma sakinleşmesini bekle

hayır kızlar bı yontem var mesela sen benı aryorsun bende hattımı kapattırdım ızlenımı vercem dıyelım
bı tane kullanılmayan aradıgınız numara kullanılmamaktadır dıyen bı numaraya yonlendrıyorsun telefonunu arayıncada calmıyor yonlendırdıgın kapalı hata yonlenıyo umarım anlatabılmısımıdr

kızlar durum ortaya çıktı. numara değişikliği yapmış turkcelde bi uygulama varmış hattını değişştrmeden 3 tl karşılığında sana 5 numara veriyolar birini seçiyosun diğer numara aranınca aradğnz numara kullanılmamaktadır diyomuş ama istedğn zaman eski nona dönüyomuşsun demekki benden tamamen vazgeçti ki bu yönteme başvurdu beni bidaha aramaz heralde

Lolitaa gelişmelerden haberdar bizi açtı mı telefonunu

kızlar durum ortaya çıktı. numara değişikliği yapmış turkcelde bi uygulama varmış hattını değişştrmeden 3 tl karşılığında sana 5 numara veriyolar birini seçiyosun diğer numara aranınca aradğnz numara kullanılmamaktadır diyomuş ama istedğn zaman eski nona dönüyomuşsun demekki benden tamamen vazgeçti ki bu yönteme başvurdu beni bidaha aramaz heralde

Bence Sana Göz Dağı Vermek İçin, Kullanılmayan Bir Hatta Yönlendirmiş..
Ahh Erkekler..

canım sen böyle bişeyin var olduğunu nereden öğrendin?
ben şimdiye kadar böyle bişey hiç duymadım ayrıca mantığıma da uymadı..
hem 3 tl karşılığında başka numara veriyorlar hemde istediğinde o numarayı geri alıyor..
uzun süre kullanılmayıp kapatılan yada müşteri tarafından kapatılan numaralar yeniden satılmaya başlıyor..
sizin beyfendinin keyfi yettiğinde numarayı geri isteyecek ee ya numarayı başka kişi aldıysa..

eğer ki dediğin gibi bişey varsa ki ben hiç bilmiyorum- kesinlikle arama artık

ne konuda tartıstınız kı böyle cok özel değilse?
bu kadar hattını kullanmayacak kadar??

ya arkadaşlar kullanılmayan bir noyo yönlendirince aradığınız numara kullanılmıyor demiyorki ben denedim yarım çalıp hat kesiliyo.bu kapattırmış direk

Bence Sana Göz Dağı Vermek İçin, Kullanılmayan Bir Hatta Yönlendirmiş..
Ahh Erkekler..

Bu numara sadece aramak için işe yarıyor yalnız, mesaj attığında yine ulaşıyor ki asıl numaraya...

Böyle bir şey var aslında. Yani Avea'da vardı, internetten girip numara değişikliği diyorsun, 5 numara sunuyorlar sana, 9 lira bakiyen olması şartıyla 5 lira karşılığında numaran değişiyor sim kartın vs. değişmeden.

Senin de dediğin gibi yalnız ona nasıl ulaşılmığından ziyade şahsın neden böyle bir tepki vermiş olduğu ki eğer hattını, numarasını değiştirdiyse ve konu sahibi arkadaşım bu kadarını gerçekten hak etmediğini düşünoyorsan yol ver gitsin... Her seferinde böyle hat, no değiştirecekse işin var demektir, çekilmez...

canım turkcell müşteri hizmetlerini arayıp 'numara değişikliği'hakkında bilgi almak istiyorum dediğinde bu bilgilerin aynısını verirler. ayrıca eski numaran senin için 1 sene tutuluyor.1 sene içerisinde tekrar eski numaranı alma talebinde bulunmadığın taktirde numara senin olmaktan çıkıyor.Müşteri hizmetleri durumu bu şekilde açıkladı. zaten aramıyorum artk tatlım o dönmek isteiğinde döner zaten artık takmıyorum kafama

offf o çok inatçı biridir kafasına koyduğunu yapar sevgisinden hiç şüphem yok ama inat işte bana diyodu beni çok kızdırdın bi süre kafamı dinleyeyim diye belkide onu yapıyodur şuanda:2: çok özledim ama :93:

ne konuda tartıstınız kı böyle cok özel değilse?
bu kadar hattını kullanmayacak kadar??

tatlım çok fena bi şekilde üstüne gittim kendisine söylememi istemediği birkaç laf vardı onları söyledim kızdırdım bu arada bi arkadaşıyla diyalog kurdum açıköğretim sınavlrı varmışş bu bütünlemeye kalmıştı ders çalışmak için bi süre kapattırmış hattını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…