Telefonunu karıştımaz olaydim

Cok Merak ettm kac yasindasiniZZ

İnternette gayet mutlu aile tablosu çizen çocuklu tanıdığım birisi arabasında bilmem kaç çocuklu kadınla her fırsatta ilişkiye giriyormuş. Yani yok ailesi beni biliyordu filan diye kendini kandırmaya çalışma. Bunlar aldatmaya engel değil ki. ne masajcısı olacak bildiğimiz eskorttur o. Masaj istiyorsa masaj salonuna gitsin. Ya bir de böyle yalan söyleyince karşıdakini aptal yerine koymaya çalışıyorlar.

Kardesim kizin sevisince hos mu goruyorsunuz Siz bu bir ikincisi Ben. Helalimle sevisiyorum evliyim cok sukur
Ay bi gider msiin yüzsüz yüzsüz konusuyor hala saygı duyup yorum yapacaksan yap yok ne diye bu gereksiz yermeler ? Evet kızım olsa yaşayabilir kendini bilecek yaşta mesleğini eline alıp aklî başındaysa sorun yok . Kullanılmak demissiniz sevişmek kullanılmakta her kadın her erkek kullanılıyor ozaman kafalara bak pırıl pırıl

Erkekler kadınlar gibi sürekli ilişkimi nasıl iyileştiririm, nasıl erkeği eve bağlarım vs vs diye düşünen insanlar değiller...Oyle olsa erkekler forumu diye biyer de olması lazım dolup taşması lazım burası gibi...Erkeklerin bazı tavırları hep aynı evet...Evrimi tartışmıyoruz burda...Olay erkeklerin zihniyetlerinin ne kadar çağa ayak uydurduğu...Bence erkekler kadının çalışmasıyla beraber sahiplenmeyi bile yitirdiler...1800 den sonra geri gittilee bile diyebiliriz yani

Evde birlikte yasayan sizsiniz utanacak yuzsuz benmiyim yuh ne diyim

Hem Siz niye bana saygi duymuyorsunuz

Avcı güdüler mi? Sevgilimin bir avcı edası ile bana yaklaştığını hiç sanmıyorum. birlikte olduğum için de değerimden bir şey eksilmedi çok şükür. Bazı erkekler hayatını cinsel avcı edası ile yaklaşmıyor demek ki. Ha bu arada birlikte olmaktan cekinmedigim sevgilim şimdilerde eşim ve hala el üstünde tutuyor ve çok şükür ki çok değer veriyor.

Ayrıl demiyorum ama tecrübelerime dayanarak söylemeliyim ki görmezden gelirseniz daha fazlasını yapıyolar

Doğru karar, dediği şey apaçık yalan. Bırak biraz burnu sürtsün

Aldatmis bile olabilir.Boyle seylerden sonra bir daha guven diye birsey kalmiyor iste.aynisi senin telinde olsa ne olurdu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…