- 24 Mayıs 2019
- 2.446
- 7.612
- 158
- 29
Neden evlenmeden birlikte yaşayıp hem kendisiyle hem ailesiyle karı koca gibi bu kadar yüzgöz olunur? Hiç değer vermez misin kendine?
Daha evlenmeden aldatılmayı kabul et aynı evde otur, evlensen neler yaşarsın kimbilir
Bu mu yasamak ayni evde kalmak mi asil sizsiniz cahil bakalim.kizin erkek arkadasiyla ayni evde kalayim dese tmm kizim sen yasa mi diceksn
O beli kirarimSen oğlun aynı evde yaşayayım derse yaşa oğlum beline kuvvet dersin
Ben genis bir insan degilimSen oğlun aynı evde yaşayayım derse yaşa oğlum beline kuvvet dersin
Bakir bakir kocam meram ediyorsun diye cvp verdim
O beli kirarim
Ben genis bir insan degilim
Nerden mi blyrmmNerden biliyorsunuz asfaaahaj
Ya he heHanımefendi içinde bulunduğunuz yüzyılda kimsenin penisinin ve vajinasının bekçiliğini yapamazsınız, çocuğunuz sevişiyo diye de belini falan kiramazsiniz. Siz geniş olmayabilirsiniz, sizin tıpatıp ayniniz olucak, aynı sizin gibi dusunucek çocuklar istiyorsanız çocuk yapmayın kendinizi klonlatin. Valla benim annem seks yapıyorum diye bana bişey yapmaya kalksa savcılığa veririm. Ben bı bireyim, annemi de seviyorum ama hayatımı "ah ah benim yazmalı anam var" diye köle gibi geçirmemek. Kimse de gecirmemeli
Ya he he
Di mi çünkü "nikahı basmış" olanlar inanilmazzz mutlu, kendine değer vermek demek evlenmek demek, aldatilicaksaniz da evliyken aldatilin canım. Şu 1800lu yıllardan kalma kafanızı yenisiyle değiştirin, çok yakar bu.
Sanane ya kirarimyada kirmamHanımefendi içinde bulunduğunuz yüzyılda kimsenin penisinin ve vajinasının bekçiliğini yapamazsınız, çocuğunuz sevişiyo diye de belini falan kiramazsiniz. Siz geniş olmayabilirsiniz, sizin tıpatıp ayniniz olucak, aynı sizin gibi dusunucek çocuklar istiyorsanız çocuk yapmayın kendinizi klonlatin. Valla benim annem seks yapıyorum diye bana bişey yapmaya kalksa savcılığa veririm. Ben bı bireyim, annemi de seviyorum ama hayatımı "ah ah benim yazmalı anam var" diye köle gibi geçiremem. Kimse de gecirmemeli
Sanane ya kirarimyada kirmam
Erkekler ilkel beyin evrim geçirmez ama 1800 de neyse şimdi de o
Herkes mantiksiz sen mantikliYapmayın lütfen, eğer dünyadaki bütün erkekleri tek tek tanimadiysaniz, şuan mantıksız konuşuyorsunuz.
Yapmayın lütfen, eğer dünyadaki bütün erkekleri tek tek tanimadiysaniz, şuan mantıksız konuşuyorsunuz.
Herkes mantiksiz sen mantikli
Tek tek tanımaya gerek yok...Zihniyet bellidir erkekte...Erkenden ve çabasız herseyini onune sunarsan, avcı güdülerini tatmin etmediğinden değerin olmuyor...Ben gercekleri soyluyorum acı ama gerçek...Erkek, elde ederken emek ve çaba harcadığı, sınırları olan kadına değer verir..
Tek tek tanımaya gerek yok...Zihniyet bellidir erkekte...Erkenden ve çabasız herseyini onune sunarsan, avcı güdülerini tatmin etmediğinden değerin olmuyor...Ben gercekleri soyluyorum acı ama gerçek...Erkek, elde ederken emek ve çaba harcadığı, sınırları olan kadına değer verir..
Ben sizi savundum yaa ona cvp verdmHerkesin mantıksız olmadığı aşikar...Ben bazı gerçekleri ifade ettim, ifade özgürlüğüm var diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?