Sizi bilmeleri neyi degistiriyor? Kapi gibi resmi nikahi olan adamlar da aldatiyor. Bu adam rahat durmaz gibi.Instagraminda fotoğraflarımız var hayatında ki herkes beni biliyor ailesi ile tanıştım . Bunca şeye rağmen ona yetmeyen bir şey olupta şeytana mi uymuş? Yoksa ben mi abarttım?
Yok hani biseyler yapsa bir bilene denk gelir gibi düşündüm. Nikahla ilgisi yok zaten tabikideSizi bilmeleri neyi degistiriyor? Kapi gibi resmi nikahi olan adamlar da aldatiyor. Bu adam rahat durmaz gibi.
Yabancı kadın konusunda dimi ?şeytana uymuş
Yapmamissa bile araniyor gibi geldi. Eski arkadas neyse de masaj olayi kafalarda soru isareti.Yok hani biseyler yapsa bir bilene denk gelir gibi düşündüm. Nikahla ilgisi yok zaten tabikide
Hı ıı evettYabancı kadın konusunda dimi ?
Peki seytanin bundan haberi var mi diyesim geldişeytana uymuş
Yabancı diye öyle giyinmiş yurtdışında millet öyle giyiniyor filan gibi saçmaladı . Ikimizee yurtdışına çıkıyoruz devamlı iş için aynı işte çalışıyoruz . Birinden almış numarasını belli ki denk gelirse gitmek için . Masaj bile olsa bu nebiçim masajciEski bie arkadaşını instagramda aramış olması bence normal. Ben de eski arkadaşlarımı aklıma geldikçe arıyorum.
Fakat siyah sutyenli hatun gerçekten masajcı olsa bile... bu masaj masumane değil.
Neticede medicalparkta da masaj kısmi var. Ama masajcılar bikini ile gezmiyor hastanede. Basbaya aranıyor işte.
Gözünüze girmiş işte...Sorgulamanız yanlış
Şeytani bile ayartir bu tarz adamlar voooooPeki seytanin bundan haberi var mi diyesim geldiHep bu seytan ahh ahh hep o yapiyor zaten. Onun basinin altindan cikiyor böyle seyler. Adamlarin hic suçu yok.
Kizlar dünden raziyken seytan ne yapsin. Hala seytana uymus dimi diye dusunenler dusunsun. :)Şeytani bile ayartir bu tarz adamlar voooooo sadece fikir veriyor almasınlar canım senin fikrine ihtiyacim yok desinler sonra da gencecik kızların başını yakiyorlar Allah'tan revami bu
Mutlu sonla biten masaj diye bir tabir var sanirim haberiniz yok
Ama bence masum degil bu masaj olayi
Ben olsam kabullenemezdim sanirim
Kizlar dünden raziyken seytan ne yapsin. Hala seytana uymus dimi diye dusunenler dusunsun. :)
Bende öyle dusundugum için bu pozisyondayım bacım allah onu bildiği gibi etsinDaha banim yeni acildibayrinti verip tekrar banlanmiyim bacim sen gugil amcaya sor ne demek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?