Telefonunu kırdı, her şey mahvoldu..

Kimse kimseye telefon vermez canim bence yalan soylemis kirmamis telefonu ha diyince carsiya gidip telefon yapilmaz oyle, ayrica ben telefon yaptircam izin istiyorum diye bi sey de olamaz inanma bosver canini da skma.

Kimse kimseye telefon vermez canim bence yalan soylemis kirmamis telefonu ha diyince carsiya gidip telefon yapilmaz oyle, ayrica ben telefon yaptircam izin istiyorum diye bi sey de olamaz inanma bosver canini da skma.

Annesini de ankesörlüden aramış, annesi söyledi. Bir terslik var ama hiç çözemiyorum.

Şimdi de telefonu kapalı.. gece açıktı. Çok garip..

Kargoyu gonder doktora git

Kuzenimin 7 yıllık ilişkisi varken Edirne'de askerlik yaptı. Ben de Edirne'de okuyordum. Her haftasonu birlikte İstanbul'a dönüyorduk. Kız arkadaşıyla da sık sık konuşurdu. Sevgilisi karşı apartmanımızda oturuyor. Hepimiz tanıyoruz. Yapmak isteyen her yerde yapar. Bence önce biraz sakin olmayı deneyin sizi aldatsa ne olur diye bir düşünün zaten böyle bir şey olacaksa evlenmeden önce olması daha iyi değil mi? Ben de aldatıldım ve kendiliğinden ortaya çıktı emin olun içiniz temizse bir şekilde ortaya çıkıyor zaten. Ama hiçbir şey yokken de eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi oluyor. Yapacağı yoksa da aklına koyacaksınız bu ısrarla. Sakin olun onu düşünmeyi bırakın kendinize odaklanın arkadaşlarınızla buluşun bırakın o sizi arasın merak etsin. Arada bir de siz ararsınız. Kendimden biliyorum aşırı sıkmak hiçbir zaman fayda sağlamıyor malesef. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Hiç bir faydası olmamış sana söylenenlerin...

bu kıskançlık değil ama bir nevi hastalık
seviyor diye buna katlanmak zorunda değil
bir de sen böyle yaptıkça şöyle düşünmez mi? "Ben sadakat göstermeme rağmen beni kızlara bakmakla suçluyor, o zaman bari bakayım, en azından boşuna azar yememiş olurum."

bir de 1 haftadır "oh dünya varmış ben bu eziyeti neden çekiyormuşum" diye düşündüyse işte o zaman asla geri dönmez.

7 senedir sen hala sevgilini tanıyamadıysan ya da tanıyıp da güvenmiyorsan bence bu ilişkiyi bir daha düşün.

Hayatimin tam 20 senesi askeri lojmanlarda gecti .
Ustelik senin o RAHAT diye tabir ettigin yerlerde ..
Hicbir rutbelinin kizina yan gozle dahi bakamaz .
Ya da ancak bakar
Uzman cavusundan ,kidemli albayina kadar .
Hele tesebbuste asla !
Ama sen ne desek anlamazsin dimi ?
Sevgilini gun gormemis abaza olarak nitelendirmende
Insanlari rahat olarak yaftalaman da cirkin..
Nerelerde yetisiyorsunuz anlamiyorum !!
Bu kafalara nasil geliyorsunuz
Cocuk her ne yaptiysa iyi yapmis
Onun yerinde olsam askerligim bitene kadar alo bile demem sana !

Birşey söyleyeyim oyle mi boyle mi diye düşünmeyiniz sevgiliniz mutlaka ve mutlaka bakıyor. Simdi bu gerçeği bilerek ne yapacaksanız onu yapın . siz ona kıskançlık yaptıkça bu gerçek değişmeyecek size de tabiki evet bakıyorum degil hyr hayatım gözüm senden başkasını görmüyor inan buna diyecek.) bence bir ilişkiyi yoran ve bitiren şeyler bunlar aslında özellikle sizin tarafinİzda. Siz haklisiniz tabiki ama yapacak birsey yok ne yazık ki.

Bence doğum günü için hazırladıgınız hediyeyi yollayın. Bir de hediyeye, özür mektubunuzu da katın. Zaten kargoyu görünce içi yumuşayacaktır diye düsünüyorum. Kıskançlıgınıza gelecek olursak, siz nasıl ki bir baskasına bakmıyorsanız o adamın da bakmadıgına kendinizi bir an önce ikna edin. 7 senedir birliktesiniz, baskasına bakacak olan insan 7 sene boyunca sizde takılı kalmazdı. Bunu sık sık kendinize hatırlatmak da fayda var.

Demekki kıskançlığın âsirisi böyle oluyor inanın aklıma bile gelmezdi yok güzel kızlar geçer onlara bakar filan..Adamın hiç suçu yok zaten gurbet elde..Asker ocağında.onu rahatlatacaginiz yere daha çok germişsiniz.bugunler unutulmaz ama.bekliceksin yapabilecek birşey yok..

Neden acilen tedavi olmuyorsunuz?

Bir önceki konundada hepimiz sana yapma asker adamı bunaltma demiştik.dinlememişsin şimdi söylenenleri dinlyecekmisin??? Haketmişsin ve olan olmuş neyse kargonu gönder içinede güzel bi mektup yaz hatalı olduğunu bildiğini onu sevdiğin ve çok özlediğin için böyle hırçın davrandıgını artık yapmayacağını falan yaz. alınca arar belki seni ararsada böyle devam etmeyecegini umuyorum

Ben şeyi merak ettim, tamam içinden şüphe geçiyordur kıskanıyorsundur ama bunu sevgilinize söylerken ne diyorsunuz da kavga çıkıyor. Gittiği bir mekandaki kızları kızkanırsın oraya gitme dersin adam da kızar kavga edersiniz ama bu öyle birşey değil ki. Adam askerde mecbur o kapıda bekleyecek. Ne dediniz de kavga etmeyi başardınız anlamadım hiç. Kızlara bakıp bakmadığını mı sordunuz, ya da bakma diye tembih mi ettiniz ne yaptınız?

Onun dışında bence siniri geçince telefonu açacak merak etmeyin, çok arayıp üstüne gitmeyin şu ara, olay soğusun kendi döner zaten şu an size ders veriyor kendince hattı bir açılıp bir kapandığına göre telefon kırılmamış.

Sakinleşin lütfen. Sizi arayacaktir. Unutup gider merak etmeyin.

Biraz rahat bırak. Sakındığın göze çöp batar böyle işte. O seni aramanın yolunu bulana dek rahat bırak özlemesine imkan ver.

Kendi hayatınızda da oldukça büyük sorunlarınızın olduğunu söylemişsiniz. Bu yaptıklarınız bana kıskaçlıktan ziyade kaybetme korkusunun yaşattığı bir kaygı bozukluğunun yansımaları bence.

Neden bu kadar yoğun bir kaybetme korkusu yaşıyorsunuz bunun üzerinde durmak gerek. Şuan içinde bulunduğunuz hayat şartları size güven vermiyor ve belirsizse bu durum ilişkinize yansır. Bu kaygı bozukluğu konusunda tedavi olabilirsiniz.

Eğer komıtanları öyle bişey farketseler onun canına okurlar. Yapan insan heryerde yapar neden bu kadar dert ettin arkadaşım. Daha önce bi hatasını vs yakalamadıysan bence bu kadar boğma. Ayrıca danmıyprum bütün kızların "aa askere bak ne kadar yakışıklı hadi hemen ayartalım " diyeceğini. Ki çarşı bişe olsa ne kadar uzun süre kalabilir bir kadın orda... bence gönlünü al ve adamın aklına sokma böyle şeyler.

Kızların bakmayacağını biliyorum, sadece sevgilim kızlara bakar diye içim içimi yiyordu.
elalemin kızına güvenip 7 yıllık sevgiliye güvenmemek...

kendini bi onun yerine koy. sen iş için x şehrine gitsen ve o her gün başının etini yese erkeklere mi bakıyosun diye. ne kadar küçük düşürücü bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…