- 15 Ocak 2016
- 513
- 187
- 33
- Konu Sahibi beyinerror
-
Sevmiyor biliyorum ama ben toparlanmisken tekrar dibe batırdı beniNisanlısı aramistir. Sonra sen de niye aradn diye mesaj atarsan eski sevgilin görür diye engellemistir. Cok seyapma yani.
Sevdiginden arıyor olsaydı böyle hareketler yapmazdı. Zaten seven erkek de gurur murur dinlemezdi. Ki aldatma potansiyeli olan bir erkekse eger zaten hic kafanı mesgul ettigine degmez.
Bosver yani kısacası.
Başkası yüzünden benden ayrıldı ve nişanlandı bu bende yaralar bıraktı simdi de bu hareketi amacını merak ettirdi açıkçasıBu çok önemli mi sonuçta ayrılmışsınız başkası ile nişanlanmış. Canı sıkılmıştır heyecan arıyordur.
Anladım teşekkür ederimsevgilisi bile yapmıs olabilir telefonu kontrol ederken yanlıslıkla basıma gelmisti bu tarz birsey cunku
Asla beklemiyorum,sadece beni üzdü o kadarDon demesini beklemiyorsunuzdur umarim
Ya ben yedekte duran eleman mıyım onun gözünde bunu düşünmek beni üzdü açıkçası. Çünkü yanlışlıkla kalkıp adıma girmesi bakması araması falan çok zor. Arayıp bide bir defa çaldıracak kapatmayacak bekleyecek. Üzüldüm benHareketinde bir amaç yok, yanlışlıkla olan bir şey, üzerinde düşünme. Bence sen de engelle artık...
O zaman yapacağınız en doğru şey her yerden engellemek onu. Kafanızı karıştırmasına izin vermeyin , daha çok üzülürsünüz.Başkası yüzünden benden ayrıldı ve nişanlandı bu bende yaralar bıraktı simdi de bu hareketi amacını merak ettirdi açıkçası
Karşı cins arkadaşlarıma sordum,hepsi yanlışlıkla değil senden ona birşey gidiyormu ego tatmini yapmak istiyor acaba beni bekliyor mu diye bir amacı olduğunu söylediler çok üzüldümYanlislikla calmistir anlamlar yuklemek gereksiz bence
Haklisiniz evet hayatıma itinayla micti kendisi sağolsun,hayatında biri varken dahi micmaya devam ediyorO zaman yapacağınız en doğru şey her yerden engellemek onu. Kafanızı karıştırmasına izin vermeyin , daha çok üzülürsünüz.
Numarasini zaten silmiştim ayrılır ayrılmaz lakin ezberimde maalesef.İlişki yaşadınız ve bitti.
Hiç üstüne düşmeyin, numarasını silin, hayatınızı yaşayın.
Evet kurtuldum bunu biliyorum ama ben yedek oyuncu muyum hayatında biri varken bunu yapması beni çok çok çok üzdü.Kız sen çıldırdın mı niye dibe vuruyosun kurtulmuşsun işte nefsine hakim olamayıp seni aldatan uçkuruna düşkün mahluktan sevinmen lazım engelle her yerden bi daha ulaşamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?