Telefonunuz çaldı ?

beyinerror

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
513
187
33
Evet 3 ay önce birden bire ayrılık kararı aldı sevgiliniz ve ayrıldınız,akabinde ayrılıktan 1 ay sonra nişanlandı muhtemelen aldatilmistiniz,ayrılık sonrası özel konularda dahi size cevap vermedi uzak durdu.
3 ay geçti hop telefon çaldı baktınız ki eski sevgiliniz.
1 defa çaldı ve kapattı sonrasında whatsapptan engelledi.
Yanlışlıkla aradı desek arar aramaz kapatır çalmasıni beklemezdi,bilerek aradı desek neden engelledi?
Tam toparlanmaya çalışmıştım bu olay 2 saat önce oldu,nolur birşeyler söyleyin
Numaramın onda kayıtlı olduğunu dahi bilmiyordum,kesin silmiştir diye düşündüm çünkü benden oyle bir gitti pir gitti.

Nisanlısı aramistir. Sonra sen de niye aradn diye mesaj atarsan eski sevgilin görür diye engellemistir. Cok seyapma yani.

Sevdiginden arıyor olsaydı böyle hareketler yapmazdı. Zaten seven erkek de gurur murur dinlemezdi. Ki aldatma potansiyeli olan bir erkekse eger zaten hic kafanı mesgul ettigine degmez.

Bosver yani kısacası.

Bu çok önemli mi sonuçta ayrılmışsınız başkası ile nişanlanmış. Canı sıkılmıştır heyecan arıyordur.

Sevmiyor biliyorum ama ben toparlanmisken tekrar dibe batırdı beni

Bu çok önemli mi sonuçta ayrılmışsınız başkası ile nişanlanmış. Canı sıkılmıştır heyecan arıyordur.
Başkası yüzünden benden ayrıldı ve nişanlandı bu bende yaralar bıraktı simdi de bu hareketi amacını merak ettirdi açıkçası

Hareketinde bir amaç yok, yanlışlıkla olan bir şey, üzerinde düşünme. Bence sen de engelle artık...
Ya ben yedekte duran eleman mıyım onun gözünde bunu düşünmek beni üzdü açıkçası. Çünkü yanlışlıkla kalkıp adıma girmesi bakması araması falan çok zor. Arayıp bide bir defa çaldıracak kapatmayacak bekleyecek. Üzüldüm ben

Başkası yüzünden benden ayrıldı ve nişanlandı bu bende yaralar bıraktı simdi de bu hareketi amacını merak ettirdi açıkçası
O zaman yapacağınız en doğru şey her yerden engellemek onu. Kafanızı karıştırmasına izin vermeyin , daha çok üzülürsünüz.

Yanlislikla calmistir anlamlar yuklemek gereksiz bence
Karşı cins arkadaşlarıma sordum,hepsi yanlışlıkla değil senden ona birşey gidiyormu ego tatmini yapmak istiyor acaba beni bekliyor mu diye bir amacı olduğunu söylediler çok üzüldüm

Kız sen çıldırdın mı niye dibe vuruyosun kurtulmuşsun işte nefsine hakim olamayıp seni aldatan uçkuruna düşkün mahluktan sevinmen lazım engelle her yerden bi daha ulaşamasın

İlişki yaşadınız ve bitti.
Hiç üstüne düşmeyin, numarasını silin, hayatınızı yaşayın.

O zaman yapacağınız en doğru şey her yerden engellemek onu. Kafanızı karıştırmasına izin vermeyin , daha çok üzülürsünüz.
Haklisiniz evet hayatıma itinayla micti kendisi sağolsun,hayatında biri varken dahi micmaya devam ediyor

Kız sen çıldırdın mı niye dibe vuruyosun kurtulmuşsun işte nefsine hakim olamayıp seni aldatan uçkuruna düşkün mahluktan sevinmen lazım engelle her yerden bi daha ulaşamasın
Evet kurtuldum bunu biliyorum ama ben yedek oyuncu muyum hayatında biri varken bunu yapması beni çok çok çok üzdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…