- 18 Mart 2015
- 2.662
- 4.918
- 333
- Konu Sahibi beyinerror
-
Hayır whatsapp değil normal aramaydıWhatsapp aramalarında telefon hemen çalıyor. Resminize bakıcam diye yanlışlıkla aramaya dokunmuş olabilir. Sonra da bir şey yazma diye ve utandı diye engellemiştir
Hayır yok,sadece 3 ay sonra neden nişanlı olduğu halde beni aldattığı kişiyle olmasına rağmen bana bu eziyeti yapıp unutturmadigi için üzüldüm,çünkü o bende çok derin yaralar açtı.Bilerek arasa ne olur aramasa ne olur ,hala umudun var sanirim
Evet 3 ay önce birden bire ayrılık kararı aldı sevgiliniz ve ayrıldınız,akabinde ayrılıktan 1 ay sonra nişanlandı muhtemelen aldatilmistiniz,ayrılık sonrası özel konularda dahi size cevap vermedi uzak durdu.
3 ay geçti hop telefon çaldı baktınız ki eski sevgiliniz.
1 defa çaldı ve kapattı sonrasında whatsapptan engelledi.
Yanlışlıkla aradı desek arar aramaz kapatır çalmasıni beklemezdi,bilerek aradı desek neden engelledi?
Tam toparlanmaya çalışmıştım bu olay 2 saat önce oldu,nolur birşeyler söyleyin
Numaramın onda kayıtlı olduğunu dahi bilmiyordum,kesin silmiştir diye düşündüm çünkü benden oyle bir gitti pir gitti.
Simdi şöyle ki ailesinin araya koyma durumu 0,çünkü ailesinin bakış acısına uygun biriyle beraber değil. Amerikan filmi de değil aslında çünkü olaylar çok netti beni aldatti ona gidip akabinde nişanlandı yaşı da küçük değil büyüktü ailelik bir durum değil en azından ailesi cikipta beni diğer kıza tercih etmezdi. Velhasil tesekkur ederim :))Muhtemelen nisanlisi o numaranin senin olup olmadigini kontrol etti, caldirdi sonra whataspp da tepkine bakti sen online oldun o emin oldu vede engelli numarayida sildi.
Hic takma kafana yoluna bak...
Bu arada ben ozellikle 20-25 yaslar arasindaki genclerin flort iliskilerini pek ciddiye yani asiri ciddiye almamalarini tavsiye ediyorum cunku genellikle bu iliskiler ya ailelerin bilgisi olmadan yada bilgisi dahilinde ama eonayi olmadan yasaniyor, sonra yas kemale yaklasmaya baslayinca kizin yada erkegin ailesi hadi bakalim sana hayirli kismet ayarladik deyip olan iliskiyi bozup takiveriyorlar yuzukleri. Bana bu komplike ask ucgenleri yok efendim senle sevgiliyken aslinda arkanda otekiyle asiri ciddi bir iliski yasayip seni aldatiyordu olayi pek inandirici gelmiyor. Bu durumlar bizim insanlarimiz icin cok cok cok komplike asla yapamazlar, o icin icinde bir anne, hala teyze parmagi vardir kesinlikle.
Yil 2001 univeriste den sinif arkadasimin basina gelmisti , kizin deli gibi asik oldugu sevgilisi vardi anneside biliyordu hos genclik flortu falan diyerekte kadin herhalde seslenmiyordu, sonra kizin aile buyukleri yakin bir ilde oldugunda arada hafta sonlari annane dede ve teyzelerini ziyarete giderdi, kiz bir haftasonu gitti soz yuzugunu parmagina takip yollamislar.
Agladi sizladi, sevgilisinden kopamadi derken, simdi o sozlendigi kisiyle evli ve 2 cocugu var.
Konu sahibi bosver herkesin hakkinda hayirlisi aldatildim bilmem ne diye kafanda olayi amerikan filmine cevirme yani.
Simdi şöyle ki ailesinin araya koyma durumu 0,çünkü ailesinin bakış acısına uygun biriyle beraber değil. Amerikan filmi de değil aslında çünkü olaylar çok netti beni aldatti ona gidip akabinde nişanlandı yaşı da küçük değil büyüktü ailelik bir durum değil en azından ailesi cikipta beni diğer kıza tercih etmezdi. Velhasil tesekkur ederim :))
Yani yanlışlıkla arama ihtimali gerçekten çok uzakYanlışlıkla aradı bence snra sen mesaJ atma dıye engelledı
Hayır ailesi beni bilmiyordu,sır gibi saklıyordu beni neden soylemiyor korkuyorsun diyordum,ya kim diye soracaklar merak edecekler laf anlatmaya üşeniyorum diyordu :))O zaman ailede de bir problem var seni biliyorlarsa vede oteki kizla 2 ayda nisan taktilarsa ailede de azicik akli basinda biri olmali yani...
Hayır ailesi beni bilmiyordu,sır gibi saklıyordu beni neden soylemiyor korkuyorsun diyordum,ya kim diye soracaklar merak edecekler laf anlatmaya üşeniyorum diyordu :))
Bilemiyorum,bilmiyorum. Çok üzgünümtamam iste o zaman kuvvetle muhtemel ailesinin oteki kizi alttan alttan ayarladigi senden haberleri vardi yoktu kesin onu ayarlamislardir.
Bilemiyorum,bilmiyorum. Çok üzgünüm
Onun kendi telefonundan beni yanlışlıkla arama ihtimali gerçekten hic yok,nişanlısı aramış olabilir ama yanlışlık olamaz.Yanlışlıkla aradı bence sonra panikledi hemen kapadı ama ona bir şey yazma falan diye de hemen engelledi. Hani amacı barışmak yada adım atmak olsa hemen panikle engellemezdi.
Ulaşmanı istememesi hemen engellemesinden belli.
Zaten değmez biriymiş üzülmemeye çalış. Bu tiplerin ne kadar erken yüzünü görsen o kadar iyi
Öyle mi yapmaliyim dersinizTelefon numaramı değiştirir gelebilecek olası her türlü haberin önünü keserdim, net.
Sanmıyorum o şekilde düşündüğünü, yani en azından yazdıklarına dayanarak böyle bir iddiada bulunamayız. Yanlışlıkla neler oluyor bir bilsenYa ben yedekte duran eleman mıyım onun gözünde bunu düşünmek beni üzdü açıkçası. Çünkü yanlışlıkla kalkıp adıma girmesi bakması araması falan çok zor. Arayıp bide bir defa çaldıracak kapatmayacak bekleyecek. Üzüldüm ben
Onun kendi telefonundan beni yanlışlıkla arama ihtimali gerçekten hic yok,nişanlısı aramış olabilir ama yanlışlık olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?