Telefonunuz çaldı ?

boyle bir durumda engelleyen ilk ben olurdum zaten.
adams eni aldatmis ustune ayi gecmeden gitmis nisanlanmis.
zaten muhtemelen nisanlisi yapmistir, ne tekpi vereceksin diye.
adamin haberi bile yoktur bence.
cok kafana takma ve hayatindan ebgelle derim.

Numarasini zaten silmiştim ayrılır ayrılmaz lakin ezberimde maalesef.

Yanlışlıkla olmuştur, whatsapp dan ya kendi, ya sevgilisi resminize bakıyor olabilir. Ama bu sizde aklı olduğunu, sizi sevdiğini düsündürmesin.
Seven erkek bırakmaz.

Bilemedim ama engelleyin böyle insanlardan nefret ediyorum

Ben nişanlısı için hic kotu düşünmemiştim yani ben onun hayatindayken sevgilimle olacağını hic düşünmedigim için nişanlısı üzerinden anlam yüklemedim haklı olabilirsiniz

Yanlışlıkla olmuştur, whatsapp dan ya kendi, ya sevgilisi resminize bakıyor olabilir. Ama bu sizde aklı olduğunu, sizi sevdiğini düsündürmesin.
Seven erkek bırakmaz.
Whatsapptan aramadı,normal arama oldu.
Whatsapp olsa zaten düşünmezdim.

sizi üzmek istemem ama benzer olayı kardeşim de ayrıldığı sevgilisiyle yaşamıştı. kardeşim telefon nosunu silmemişti, sebebi ararsa açmayım diyeydi. birgün kardeşim yanlışlıkla kendi aradı ve farkettiğinde hemen kapadı ama karşı tarafta çalmıştı.
önemsemeyin.

Nişanlısı aramistir oda elinden telefonu alana kadar calivermistir

Onu aramayacağımı gayet iyi biliyor olduğu için oyle düşünmüş olacağını düşünmemiştim haklı olabilirsiniz evet

Nişanlısı aramistir oda elinden telefonu alana kadar calivermistir
Haklı olabilirsiniz bunları düşünmemiştim.
İlk önce yanlışlıkla olabileceğini düşündüm,sonra yanlışlıkla arana ihtimali epey uzak adım bile kimsenin adına benzer değil kaldiki telefonu şifreli. O yüzden üzüldüm

Ya da kız yanlisikla aradı. Sen geri dönme diye engelledi. Geri dönüş yaptığında adam anlamasin diye ikisinden biri olabilir

Karşı cins arkadaşlarıma sordum,hepsi yanlışlıkla değil senden ona birşey gidiyormu ego tatmini yapmak istiyor acaba beni bekliyor mu diye bir amacı olduğunu söylediler çok üzüldüm
Uzulme engelle gitsin coktan engellemis olman lazimdi

Ya da kız yanlisikla aradı. Sen geri dönme diye engelledi. Geri dönüş yaptığında adam anlamasin diye ikisinden biri olabilir
Olabilir,iki turlu beni yaktı :))
Uzulme engelle gitsin coktan engellemis olman lazimdi
Numarası falan bende ekli değildi zaten arayacağı ihtimalini hic düşünmedigim için engelleme gereği duymamistim

Ben oldam aradan bir kaç saat geçtikten sonra beni aramışsınız kimsiniz yazar yollardım smsle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…