- 15 Ocak 2016
- 513
- 187
- 33
- Konu Sahibi beyinerror
-
Dun pismanligini göreyim diye buyu yaptirdim 3 ay sonra aradı evet yanlışlık?Neden arayamaz ki?
Akıllı telefonlarla her şey mümkün.
Benim aptal akıllı telefonuma ne zaman format atsam eski numaralar geliyor hatta gmailde bir kere cv yoladıklarım bile geliyor baştan tek tek siliyorum. Daha da fenası parmak sürçmesi var mesela şu yandaki harflerden t harfine tıklayayım derken sizi de arayabilir mesela.
Bence umutlanmak için hiç yer aramayın cidden.
Hayır whatsapp değil.whatsapptansa kesinlikle yanlışlıkladır
Dun pismanligini göreyim diye buyu yaptirdim 3 ay sonra aradı evet yanlışlık?
TamamAyyy büyü mü? Şaka olsun lütfen yaa.
Buna inanıyorsun yani. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
Pişman olsa whatsapptan engellemezdi ama büyü tutmamış bildiğin eli sürçmüş üzgünüm kendi kandırıyorsun
Açıkçası saka olarak yapmıştık ve çok korktum. Yapilan şeyden yani bilmiyorum mantikli dusunemiyorum psikolojik olarak bayağı sarsıldım depresyon tedavisi görüyorum.Söylemeden geçemeyeceğim büyüden pişman oldu aradı demişsiniz ya nickinizle olan uyumunuz da şahane.
Hakikaten beyinerror yani
Böyle saçma şeylere vakit harcamayın bence kendiniz kaybedersiniz
Açıkçası saka olarak yapmıştık ve çok korktum. Yapilan şeyden yani bilmiyorum mantikli dusunemiyorum psikolojik olarak bayağı sarsıldım depresyon tedavisi görüyorum.
Ya ben çok acı çektim ve sadece ona s.ktir git demek istemiştim o kadar,arayınca da zaten şok geçirdim. Adam benim ayrilik mesajima cevap vermemişti,ozel bir rahatsızlık gecirdim ona dahi cevap vermedi ve arayınca ben dumurBüyü müyü bu işler yalan dolan yapmayın yaa.
Bu kadar kafayı yemenize sebep ne? Karakter yoksunu, şıpsevdi bir adam. Peh.
Düzgün bir adam olsa hemen pat diye nişanlanmaz. Büyü müyü uğraşıp ağlayacağınıza şükredin ki ileride on tane daha boynuz yemekten kurtulmuşsunuz.
Ya ben çok acı çektim ve sadece ona s.ktir git demek istemiştim o kadar,arayınca da zaten şok geçirdim. Adam benim ayrilik mesajima cevap vermemişti,ozel bir rahatsızlık gecirdim ona dahi cevap vermedi ve arayınca ben dumur
Rahatsizlik cinsel yolla olan biseydi ve bilmesi gerekirdi zira tek başıma haltlar yiyemiyorum.Aramamış çaldırmış ve hemen engellemiş ki yine aramayın diye.
Rahatsızlığınızı bile söyleyip ordan bile kendinize bir yol aradıysanız adam kazara çaldı bu şimdi arar beni diye paniklemiş demektir.
Bence kendinizi başka şeylerle oyalayın giden gitmiş artık, devam etmek kendinize zarar.
Rahatsizlik cinsel yolla olan biseydi ve bilmesi gerekirdi zira tek başıma haltlar yiyemiyorum.
Diğer turlu tüm istanbul beni mikse kaba tabirle ona yazmayacağımi bilir zaten wp resmi nisanlisiylaymis arkadaşım baktı,numarasida bende yoktu
Evet değmez ben onu yazdigimda ayrılalı 1 hafta olmuştu doktora gittim diye açıklamıştım o sıra hayatinda biri varmış ben de salak gibi akli hala bende diye yazmıştım çok aptalım. Onun dışında hic yazmadım ayrılık zamanı bile kafam karışık dedi ben okey ben s.ktir olup gidiyorum kafan karismasin diyip hayatından çıktım,onun gözünde hic gurursuz bir kadın olmadım ne yaptimsa kendime yaptım. Evet boyle mallik yaptı velev yanlışlık velev bi anlik kafasina esti fark etmez,artık onu düşünmek bile bana yük geliyor bu yükü kaldıracağım,yakında da düğünü var.Fark etmez ki. Adam kendine yeni birini bulmuş, olayı kapamış, umurunda değil dolayısıyla ne dersen de ona bahane gelecektir. Dolayısıyla aman çattık belaya hiiç bulaşmasın basayım engeli kafasında.
Bu nedenle diyorum yapman gereken ley unutmaya çalışmak. Büyü müyü gibi yollara sapıyorsan amacın hala unutmak değil demektir bu nedenle diyorum.
Önce unutmayı dene gerçekten iste. Bir yol olmaz ondan yani pişmandır geri dönmek isteyecektir falan onları düşünürsen kafan hala onda kalmaya devam eder kendine yazık edersin. O hayatını yaşarken kendini bu şekilde üzmene değmez. Terk edip kendi hayatını yaşayan hiç bir erkek için değmez yani.
Evet değmez ben onu yazdigimda ayrılalı 1 hafta olmuştu doktora gittim diye açıklamıştım o sıra hayatinda biri varmış ben de salak gibi akli hala bende diye yazmıştım çok aptalım. Onun dışında hic yazmadım ayrılık zamanı bile kafam karışık dedi ben okey ben s.ktir olup gidiyorum kafan karismasin diyip hayatından çıktım,onun gözünde hic gurursuz bir kadın olmadım ne yaptimsa kendime yaptım. Evet boyle mallik yaptı velev yanlışlık velev bi anlik kafasina esti fark etmez,artık onu düşünmek bile bana yük geliyor bu yükü kaldıracağım,yakında da düğünü var.
Aynen haklisiniz.Kendi iyiliğin için en hayırlısı bu olur.
Kendine yüklenme.
Benzer bir yoldan geçmiştim. Adam terk edip giden, pek de iyi anmadığı eski nişanlısına dönüp bir sene içinde evlenmişti. Hani yeni birini bulsa aldatılan oluyorsun da böyle ne olduğun da belli değil can sıkıcı. Ama hiç bir şekilde ulaşmadım, telefonumu da değiştirdim. Kendim için ama... Ona mesaj atsam ulaşsam yada bela okusam o umursamayacaktı ben kendime saygımı kaybedecektim ve en kötüsü daha da üzülecektim. Kendimi düşündüm daha kolay atlattım.
Şimdi geri dönüp baktığımda o aldatmaya meyilli, aşırı kıskanç ve despot adamla zerre mutlu olamayacağımı fark edip şükrediyorum. İyi ki onla devam etmemişim..
Sen de diyeceksin bunu emin ol.
Ama sürekli düğününü yok efendim pişman olur mu falan gibi onunla alakalı şeyleri düşünürsen atlatamazsın ona değil kendine zarar verirsin. Bir an önce bitirmeye bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?