• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telegramda buldum hayatım değişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kader Kurtulus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2025
3
0
1
25
Arkadaşlar Telegramda … diye bir kadın buldum ücretsiz bir şekilde işlem yaptık sonra 5 bin liraya 45 bin kazandım çektim 1 ayda 622 bin şuan bankada param oldu vip gruba aldılar mahallecek ailecek şuanda çok iyi durumdayız gerçekten bir efsane nişanlım bu durumdan çok rahatsız finansal özgürlüğumü elime aldığım için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen kısa bir araştırma yaptım, bazı sosyal paylaşım platformlarında kullanılan kadın profili dahi yurtdışında yaşayan yabancı bir kadına ait.

Sevgili KK Kadınları,
bu tip reklamlara itibar etmeyin, kaldı ki herhangi bir yatırım aracına dair grup kurmak, grupla hareket etmek, süreklilik ve devamlılık arz eden yatırım tavsiyeleri vermek izinsiz yatırım danışmanlığı sayıldığı için SPK yönetmeliğine göre suç olmakla birlikte, manipülasyon yapıldığı için de suçtur idari ve adli para cezaları mevcuttur, izinsiz yatırım danışmanlığı yapan da lisanssız yatırım danışmanının grubunda yer alıp manipülasyona ortak olan da adli ve idari para cezasına çarptırılır + suçun daha önce de işlenmiş olması halinde hapis cezası verilmesi de mümkündür.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X