Telegramdan Yazıştığım Adam

Resmini gördüm ama telegramda resmi ve ismi yok... Haklısınız valla bu işten bir şey çıkmayacak gibi

Tanıştığınız sosyal medyada da mı yoktu ismi?

Nasıl güvenebiliyorsunuz hiç tanımadığınız huyunu suyunu bilmediğiniz adamlara? Hayır üstüne trip bile yemiş adam daha ortada bir şey yok evli mi bekar mı siz nesiniz babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi? asdfgh

Bütün hatalarımı kabul ediyorum... Ben bekarım ama o değil galiba...

Farklı versiyonuyla tanıştım. Evli çıkıyor. Hiç zaman kaybetmeyin böyle pisliklerle

Haklısınız... Konuşma sayısı çok azdı cahildim konuşma sayısının azlığına kandım...
Öyle sitelerde zaman geçirecek olmana bişey diyemem ama kimseye güvenip bağlanma. Sapığı hırlısı hırsızı evlisi her pislik var

Öyle sitelerde zaman geçirecek olmana bişey diyemem ama kimseye güvenip bağlanma. Sapığı hırlısı hırsızı evlisi her pislik var
Çook haklısınız
O ne ya konuşma azlığı ? Öyle bir şey mi var ki bu sitelerde?
Evet evet mesela 2020'de üye olup toplam 20 kisiyle konusmus profiller oluyor

Bütün hatalarımı kabul ediyorum... Ben bekarım ama o değil galiba...
Size tavsiyem sosyal medyadan birileriyle tanışmayın. Gerçekten çoğu güvenilmez kişiler. Bana mesela instagramdan o kadar çok yazan kişi oluyor ki polis avukat hatta hakim vardı kimi fake kimi gerçek. Mesleğinin önemi yok çünkü o an şunu düşünüyorum '' bana buradan yazan adam Allah bilir kaç kişiye daha yazmıştır '' O yüzden hiç cevap vermem mesajlara. Arkadaşlarım gülüp eğlenmek için okur o mesajları o kadar önemsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…