Dümdüz saf olduğumu kabul ediyorum. Umarım düzelirim, öyle diyelimAdam evli, çocuklu ve abaza. Ama sen dümdüz şeysin dilim varmıyor "saf" diyeyim bari. Yokluk ne kötü be.
Gördüm gördüm. Ama görüntülü konuşmadık hiçHic gördün mü adami? Sosyal medyadan tanıştık deyince herhalde instagramda gordu dedim. Nolur görmüş ol.
ahahaha ya bu çok ezikçe değil mi? biri bana "saatlerce elimde telefon, yazdın mı yazmadın mı bekliyorum" diye dile getirse saygımı kaybederim. o ne öyle hayatsız gibi? bildirimleri aç o zaman yazınca bildirim gelir, bakar cevaplarsın der geçerim. bir de whatsapp gibi kolay ve pratik bişey varken neden telegram yani?
Direkt, bi sey demeden engelle bence.Dümdüz saf olduğumu kabul ediyorum. Umarım düzelirim, öyle diyelim
Gördüm gördüm. Ama görüntülü konuşmadık hiç
bence öyle adamın sanalla bile işi olmaz, etrafı zaten hatun kaynıyordur, görüşmek istediğine telefon açar bebeyim akşam bana gelsene der yani instagrammış telegrammış neden parmaklarını yorsun öyle herifleröyle adam aynı anda 20 kadına yazıyordur.hem reelde hem sanalda paylaşılamayan adamdır.bizim çizgili pijamalıyla şans daha yüksek
nette uzman çavuşlar rütbeli asker işsizler doktor cebi delikler varlıklı tipsizler de ultra yakışıklı olarak dolanıyorlar bilesin.bizim zamanımızda öyleydi vallaDümdüz saf olduğumu kabul ediyorum. Umarım düzelirim, öyle diyelim
Dümdüz saf olduğumu kabul ediyorum. Umarım düzelirim, öyle diyelim
Kesinlikle hak veriyorumDirekt, bi sey demeden engelle bence.
Bekar da olsa arazi oluşu, adam gibi sohbet etmemesi ve daha simdiden çemkirmesi yeterli bence elemek için, işin tadı kaçmış.
İhtimaller dahilinde neden olmasın..Siz bir fotoğraf görmüşsünüz. Aynı kişiye ait olsa dahi , 2010 dan kalma en iyi halini gösteren ve şu anki haliyle alakası olmayan bir fotoğrafını görmüşte olabilirsiniz.
sen görüntülü konuş bunla ama kendi görüntün olmasın.ilk seni görmek istiyorum de.bakalım ne diyecek.Kesinlikle hak veriyorum
İhtimaller dahilinde neden olmasın..
öyle adam aynı anda 20 kadına yazıyordur.hem reelde hem sanalda paylaşılamayan adamdır.bizim çizgili pijamalıyla şans daha yüksek
whatsapp'ta da parmak izi kilidi kullanılabiliyor. parmak okutmadan açılmıyor, benim telefonda öyle bir özellik var yani herkeste de vardır muhtemelen. ben kullanmıyorum o ayrı konu.Adam Telegram ekranını şifreli kullanıyordur. Whatsapp gibi şifresiz kullanmıyordur belki.
Zaten en önemli problemlerden biri de buydu. Biz neyiz, nereye gidiyoruz tarzı bi konuşma yapabilmem için onun vereceği cevabı 10 saat beklemem lazımdı. Günlük bile konuşamıyoruz artık, hep kesik kesikBu ilişkinin ismi ne ola ki aranizdaki?Adam hangi sıfatla sana yaziyor,sen hangi sıfatla ondan mesaj bekliyorsun 10 saat.Senin isteyipde karşı tarafın umrunda olmayan bir durumlar var gibi.
Hamilelerin içine doğar derler kardeş bak dinle bence yol ver gitsin birebir tanıştığımız adamlar tırt çıkıyor kaldı ki sosyal medyadakilerAdam evli...
Uzun zamandır çok yalnızım. Kimseyle konuşup ettiğim yok. Biriyle tanıştım sosyal medyadan. Benden yaklaşık 10 yaş büyük. Konuşmaya başladık. Telegram adreslerimizi aldık. Sabah 6ya kadar falan konuştuk. Daha sonra bu konuşmalar azaldı. Tek tük yazmaya başladı. Sohbetten çat diye çıkıyordu. Ben bunu sevmem, yani konuşma benim için anlık olmalı, işi varsa söylemeli ve öyle kesilmeli. Öbür türlü 10 saat tel başında "yazdı mı yazdı mı" diye bekliyorum. Bunu ona söyledim "liseli miyim ben de sana anlık yazacağım" dedi. Hata bendeyse söyleyin lütfen. Sizce ne yapmalıyım?
-ayrıca telegramında ismi ve resmi yok. tamamen anonim hesap takılıyor-
Valla resmimi atmıştım sayın ceycey... Adresimi bilmiyor görüntülü konuşmadım o bana ses kaydı attı ama ben atmadım. Muhtemelen topuklarım... Çooook teşekkürler düşüncelerin içinşimdi konu sahibi.bu adama resim atmıyorsun gerçek adını adresini vermiyorsun görüntülü konuşmuyorsun onun kim olduğundan emin olmadan.bu şekilde hiç bir zararı olmaz sana sohbetlerin.gözünü dört aç bacım deyip iyi geceler diliyorum herkeseeee
Sormayın. Telegramda da saçma sapan bir nickname var. Foto desen o da yokHamilelerin içine doğar derler kardeş bak dinle bence yol ver gitsin birebir tanıştığımız adamlar tırt çıkıyor kaldı ki sosyal medyadakiler
liseli miyim? Demesini biliyor hasbam ama telegramına foto, isim koymamayı biliyor ergen gibi..
bence öyle adamın sanalla bile işi olmaz, etrafı zaten hatun kaynıyordur, görüşmek istediğine telefon açar bebeyim akşam bana gelsene der yani instagrammış telegrammış neden parmaklarını yorsun öyle herifler
Hayatınızdan şutlamak için neyi bekliyorsunuz ozaman?Sormayın. Telegramda da saçma sapan bir nickname var. Foto desen o da yok
Şutlayalım gitsin o zamannHayatınızdan şutlamak için neyi bekliyorsunuz ozaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?