- 7 Kasım 2020
- 40
- 24
- 3
- Konu Sahibi damlacannnnn06
-
Nasıl hangi yöntemle yapıyorsunuz hemen oluyor bu ara çok istediğim bir şey var yoğunlaşıyorum yine de bir şey olmadıTelepati yöntemini daha önce denediniz mi? Mesela bikaç gündür deniyorum istediğim bir şeyi hayal ettim sevdiğim kişiyle ilgili düşündüm baya yoğunlaştım ve tak diye oluverdi.Tam olarak istediğim şey olmasa da benzeri bişey oldu.Aslında inanmıyordum ama sizce doğru mu bu?
Aslında ilk bakışta yorucu geliyor ama inanın deneseniz insanı mutlu ediyor.. Sanki motive ediyor gibi.. İstediğiniz şeye daha çok yönleniyorsunuz.. Farklı birşey yaa..Sabah akşam o şeyi mi dusuncem çok yorucu
Ama benim isteğim İsveç'te yaşamak ve telepatiyle olacak bişey değil gibi gibiAslında ilk bakışta yorucu geliyor ama inanın deneseniz insanı mutlu ediyor.. Sanki motive ediyor gibi.. İstediğiniz şeye daha çok yönleniyorsunuz.. Farklı birşey yaa..
Nasıl yapıyorsunuz acaba ?Son zamanlar çok yoğun düşünüyorum ama olmuyorAslında ilk bakışta yorucu geliyor ama inanın deneseniz insanı mutlu ediyor.. Sanki motive ediyor gibi.. İstediğiniz şeye daha çok yönleniyorsunuz.. Farklı birşey yaa..
Sessiz bir ortamda Gözümü kapatıyorum istediğim şeyi düşünüyorum istediğim şeyin gerçekleştiğini ve benim bunun karşısında nasıl tepki vereceğimi düşünüyorum..ilerisini de düşünüyorum mutlu oluyorum ..Nasıl yapıyorsunuz acaba ?Son zamanlar çok yoğun düşünüyorum ama olmuyor
Canım telepati konusunda bir fikrim yok onunla alakalı birşey diyemem.. Ama benim dediğim yöntemde ne istediğinin bir önemi yok. Yeter ki isteAma benim isteğim İsveç'te yaşamak ve telepatiyle olacak bişey değil gibi gibi
YouTube de The secret (çekim yasası) Türkçe dublaj diye bir buçuk saatlik falan sanırım bir film var.. Onu boş bir vaktiniz olursa izlemenizi öneririm..Nasıl yapıyorsunuz acaba ?Son zamanlar çok yoğun düşünüyorum ama olmuyor
Çok basit sakin ve huzurlu olmaya çalışıp gözlerimi kapatıyorum.İstediğim bir şeyi düşünüyorum sanki o kişi karşımdaymış gibi ona kısa cümlelerle istediğim şeyleri söylüyorum.Ama inanmamak ya olmazsa demek baştan kaybettirir.Sonrasında istediğiniz şeyin olduğunu hayal edip mutlu oluyoruz bu şekilde çok basitNasıl hangi yöntemle yapıyorsunuz hemen oluyor bu ara çok istediğim bir şey var yoğunlaşıyorum yine de bir şey olmadı
Deniyecem teşekkür ederimÇok basit sakin ve huzurlu olmaya çalışıp gözlerimi kapatıyorum.İstediğim bir şeyi düşünüyorum sanki o kişi karşımdaymış gibi ona kısa cümlelerle istediğim şeyleri söylüyorum.Ama inanmamak ya olmazsa demek baştan kaybettirir.Sonrasında istediğiniz şeyin olduğunu hayal edip mutlu oluyoruz bu şekilde çok basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?