Telepati yöntemiyle karşımızdaki kişiye enerji yollamak

damlacannnnn06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2020
40
24
3
Telepati yöntemini daha önce denediniz mi? Mesela bikaç gündür deniyorum istediğim bir şeyi hayal ettim sevdiğim kişiyle ilgili düşündüm baya yoğunlaştım ve tak diye oluverdi.Tam olarak istediğim şey olmasa da benzeri bişey oldu.Aslında inanmıyordum ama sizce doğru mu bu?

Nasıl hangi yöntemle yapıyorsunuz hemen oluyor bu ara çok istediğim bir şey var yoğunlaşıyorum yine de bir şey olmadı

Telepati nedir bilmiyorum aynı şey mi ama bende olumlu düşünce üzerinde secret diyorlar ya hani onunla alakalı bir kaç şey deneyimledim ve oldu.. Artık tesadüf mü oldu gerçekten mi olumlu dönüt oldu bilemiyorum ama çok inanıyorum böyle şeylere.. Youtube de bir film belgesel gibi birşey ama ilginçti onu izlemiştim sonra kitaplar falan okudum Bunun üzerine.. Yani çok inanıyorum ben yaaa.. Ama çoğu zaman tam anlamıyla başaramıyorum bu ara olumsuz bütün duyhu ve düşünceleri kafamdan atamıyorum maalesef..

Aslında ilk bakışta yorucu geliyor ama inanın deneseniz insanı mutlu ediyor.. Sanki motive ediyor gibi.. İstediğiniz şeye daha çok yönleniyorsunuz.. Farklı birşey yaa..
Ama benim isteğim İsveç'te yaşamak ve telepatiyle olacak bişey değil gibi gibi

Aslında ilk bakışta yorucu geliyor ama inanın deneseniz insanı mutlu ediyor.. Sanki motive ediyor gibi.. İstediğiniz şeye daha çok yönleniyorsunuz.. Farklı birşey yaa..
Nasıl yapıyorsunuz acaba ?Son zamanlar çok yoğun düşünüyorum ama olmuyor

Sessiz bir ortamda Gözümü kapatıyorum istediğim şeyi düşünüyorum istediğim şeyin gerçekleştiğini ve benim bunun karşısında nasıl tepki vereceğimi düşünüyorum..ilerisini de düşünüyorum mutlu oluyorum ..

Mesela istediğin şey para olsun.. Nasıl geleceği, hangi yoldan sana geleceğini düşünme.. Sadece o paranın sende olduğunu düşün.. O para ile ne yapacağını düşün yaptığın şeyleri hayal et ve aklında tek bir olumsuzluk olmasın.. Olumsuz duygular araya girerse maalesef dönüt alman imkansız..

Bu bahsettiğim kolay yöntem.. Bir de bunun farklı odaklanma versiyonu var ama çok uzun mesele o.. İşte gözü kapatıp önce istediğini hayat ediyorsun bir yolda yürüdüğünü hayal ediyorsun sağ üst köşeye bakıyorsun oraya farklı birşey koyuyorsun sol üste farklı birşey sonra sesler falan.. O çok uzun.. Ama o da çok etkili bir yöntem..

Ben bu işi bir ara baya abarttım o yüzden baya birşeyler öğrendim.. Yaa insanı rahatlatıyor en azından.. Dua etmek gibi birşey hoşuma gidiyor işte ne bilim

Ama benim isteğim İsveç'te yaşamak ve telepatiyle olacak bişey değil gibi gibi
Canım telepati konusunda bir fikrim yok onunla alakalı birşey diyemem.. Ama benim dediğim yöntemde ne istediğinin bir önemi yok. Yeter ki iste şuan zaten karamsar konuştuğun için ve bunun olacağına inanmadığın için başta kaybettin yani benim ilgilendiğim düşünce yöntemine göre böyle.. Tabi inşallah dileğin en kısa zamanda gerçekleşir..

Kesinlikle var böyle bir şey

Çok uzuuuuuun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımı düşündüm , ve ona mesaj yazacaktım ( normalde aramaz sormaz beni )
Yazmaya kalmadan o beni aradı çok şaşırdım

Sanırım duygularım yoluyla ona ulaştırdım

YouTube de The secret (çekim yasası) Türkçe dublaj diye bir buçuk saatlik falan sanırım bir film var.. Onu boş bir vaktiniz olursa izlemenizi öneririm..

Nasıl hangi yöntemle yapıyorsunuz hemen oluyor bu ara çok istediğim bir şey var yoğunlaşıyorum yine de bir şey olmadı
Çok basit sakin ve huzurlu olmaya çalışıp gözlerimi kapatıyorum.İstediğim bir şeyi düşünüyorum sanki o kişi karşımdaymış gibi ona kısa cümlelerle istediğim şeyleri söylüyorum.Ama inanmamak ya olmazsa demek baştan kaybettirir.Sonrasında istediğiniz şeyin olduğunu hayal edip mutlu oluyoruz bu şekilde çok basit

Deniyecem teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…