Telepati

angelmiracle

polaris✯
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
9.241
2.109
153
Konunun yeri burası mı tam emin olamadım ama neyse :KK51:

Bildiğiniz üzere bir cok telepati yontemi var, ben de bu işlere taktım bu aralar. Telepati yoluyla istedigim kisinin bana geri donmesi aramasini mesaj atmasini falan istiyorum, bu konularda bildiginiz yontemler var mi?
Veya ben bunu bunu yaptim ve oldu diyebileceginiz seyler?
Burda bilgi alışverişi yaparak bir seyleri gelistirebiliriz belki kizlar :-)

yani sadece düşünüyorum. hatıra anı vs, belli bir süre sonra arıyor düşündüğüm kişi. bir ay olur bir gün olur onu bilemem ama zamanı geldi diyorum, enerji hissinde artma oluyor mesela bu hafta arayacak diyorum o hafta arıyor hakikaten... özellikle bi ritüel bilmiyorum :KK53:

yani sadece düşünüyorum. hatıra anı vs, belli bir süre sonra arıyor düşündüğüm kişi. bir ay olur bir gün olur onu bilemem ama zamanı geldi diyorum, enerji hissinde artma oluyor mesela bu hafta arayacak diyorum o hafta arıyor hakikaten... özellikle bi ritüel bilmiyorum :KK53:
Hahah ne guzelmis ya keske benim de o sekilde olsa (:

Konunun yeri burası mı tam emin olamadım ama neyse :KK51:

Bildiğiniz üzere bir cok telepati yontemi var, ben de bu işlere taktım bu aralar. Telepati yoluyla istedigim kisinin bana geri donmesi aramasini mesaj atmasini falan istiyorum, bu konularda bildiginiz yontemler var mi?
Veya ben bunu bunu yaptim ve oldu diyebileceginiz seyler?
Burda bilgi alışverişi yaparak bir seyleri gelistirebiliriz belki kizlar :-)
Canım güzel bilgiler edindin mi? Bir şeyler öğrenebildin mi deneyimleyebildin mi bu konuda ?

Mistik yol diye youtubede bir kanal var telepati yolunu da anlatiyor
Ama karsi taraf iletisime kapattiysa size karsi olmaz diye de eklemis
Bir izleyeyim ben de :( karşı tarafta sıkıntı zaten inşallah tamamen kapatmamıştır diyeceğim ama dünya üzerindeki en kararlı canlı olabilir :(

mesela yarın arayacak diye tekrar etsem arar mı ? nasıl oluyor anlaır mısınız?

mesela yarın arayacak diye tekrar etsem arar mı ? nasıl oluyor anlaır mısınız?
valla bu haziran da birinden telefon bekliyordum. içimden geçip duruyordu. ama aramadı mesela. kendi tezimi kendim çürüteyim:KK51: belki de aklından geçti ama istemedi filan bilemem :KK53: Benim dediğim olay kişi aklıma geliyor bir şekilde mesela bi olay oluyor anımsatıyor onun üstüne kesin bir haberini duyarım ya da arar derim .öyle bir haberleşme olur genellikle.

valla bu haziran da birinden telefon bekliyordum. içimden geçip duruyordu. ama aramadı mesela. kendi tezimi kendim çürüteyim:KK51: belki de aklından geçti ama istemedi filan bilemem :KK53: Benim dediğim olay kişi aklıma geliyor bir şekilde mesela bi olay oluyor anımsatıyor onun üstüne kesin bir haberini duyarım ya da arar derim .öyle bir haberleşme olur genellikle.
benim ne yapmam lazım peki araması için ?

Ben de son 1 hafta içinde aklımdan saçma sapan ne geçtiyse karşımda buldum. Sosyal medyada olan basit şeyler bunlar. Ama çok istediğim bir şey var olmuyor olmuyor olmuyor. Dua ettim. Telepati araştırdım. Yok. Çok mutsuzum.

Ben de son 1 hafta içinde aklımdan saçma sapan ne geçtiyse karşımda buldum. Sosyal medyada olan basit şeyler bunlar. Ama çok istediğim bir şey var olmuyor olmuyor olmuyor. Dua ettim. Telepati araştırdım. Yok. Çok mutsuzum.
bende olumsuz ne düşünsme karşıma çıkıyor, istediklerim olmuyor

bende olumsuz ne düşünsme karşıma çıkıyor, istediklerim olmuyor
Çoğu kişi Allah seni korudu diyor öyle teselli olayım diyorum ama belki de Allah beni sevmiyor. 8aydır duam belli. Hayatıma kendi girip kendi çıkan biri. Bir kere de olsa demek benle bir şeyler düşünmüş bu kadar mı imkansız geri dönmesi. Beni linç edecekler ama yaşama isteğim gitti. Her gece ağlıyorum.

Back
X