Başlığı okuyunca yine aşırı kıskanç kadın modeli diye konuya girdim ama bence çok haklısınız. Büyük terbşyesizlik ve hanzoluk yapmış
acaba kendince beni gaza mi getirmeye calisti da pot mu kirdi diye dusundum ama erkeklerin bu bencil tavri migdemi bulandiriyor. evde temizlik-camasir-yemek-cocukla ugrasmasam o programdaki bakimli bekar partiden partiye ziplayan kiz gibi bende olurum ama kiymetimizi bilen yokEsin için kötü cümleler kullanmak istemiyorum saygısız bı adam
Sizi bilerek üzmüş
Şaka espiri falan değil seviyesizce davranmis
Hamileliginiz problemli mi? Problemli degilse uzun sure kendinize yaklastirmadiysaniz hakli gorunuyor adam.
uzun süre sayilirmi bilmiyorum bayram haftasi beraberdik..sonrada fenalastim erken dogum riski soz konusu oldu. onu demese yine yaklasirdim ama oda beni sinir edip sonra seviselim mi dediginde cinnet gecirecek gibi oluyorumHamileliginiz problemli mi? Problemli degilse uzun sure kendinize yaklastirmadiysaniz hakli gorunuyor adam.
Böyle bi adamla evli olduğunuz için üzüldüm size. Dışarıya çıkışı bile pis kokuyor.
bende ona yakin bisey dedim hani ah yazik sana karin hamile ya mahrum kalmissindir gibisinden soyledim ama gozyaslarima engel olamadim soylerken ki ses tonu cunku hos degildiBence abartmışsın.
Yani dalga geçmiş Bence, ben olsam oo uzun zaman görmedin demek, bir o kadar zaman da göremeyeceksin derdim muhtemelen.
Çok mu rahatım neyim bilemedim
size katiliyorum kesinlikle. kendisi 180 boyuna yakin bule degil ama 100kiloyla aylarca gezince ben hic dert yanmadim. tras ol diye diye basinin etini yedim neymis isi agirmis eve gelince yorgunmus sacma sapan seyler. onun zayiflamasi icin ugrastim adam bi gaza gelip ok diyordu sonra hemen pes ediyordu. ben vucudumu cok yoracak agir işte calissam firsattan istifade atiyorum aksamlarida az yer bi an once kilo verirdim ama beyfeni kazaniyormus onun parasiymis yemesinmiymis bilmem ne. kendilerine gelincede boyleler isteay yuh artik ! Kadın sırf evli diye adamın kölesi mi! Lütfen kendinize yakıştırmayın şu sıfatları. Bal gibi de doğumu bekleyecek , kadının toparlanmasını bekleyecek. Hatta eskisi gibi kendini güzel hissetmesi için iltifatlar edecek. Morali bozuksa ona dünyanın en güzel kadını olduğunu hatırlatacak.
Çıtayı yükseltin bu nasıl bi zihniyet !
Ufff çok fenaaaSizin yerinizde olsaydım, bu halimle bile o kadına taş çıkarırım ama sen değer misin bilmem ya da sen kendini o delikanlılarla bir mi tutuyorsun derdim ve bırakırdım o ağlasın komplekse girsin.
Kadın 8 aylık hamileymiş yahu!! Seks kocaların gönlü olsun diye yapılmıyor benim bildiğim, karşılıklı zevk meselesi. Karnımda sekiz aylık bebekle, en az 10 kilo fazlam varken kendimi seksi hissedemezdim heralde.Hamileliginiz problemli mi? Problemli degilse uzun sure kendinize yaklastirmadiysaniz hakli gorunuyor adam.
size katiliyorum kesinlikle. kendisi 180 boyuna yakin bule degil ama 100kiloyla aylarca gezince ben hic dert yanmadim. tras ol diye diye basinin etini yedim neymis isi agirmis eve gelince yorgunmus sacma sapan seyler. onun zayiflamasi icin ugrastim adam bi gaza gelip ok diyordu sonra hemen pes ediyordu. ben vucudumu cok yoracak agir işte calissam firsattan istifade atiyorum aksamlarida az yer bi an once kilo verirdim ama beyfeni kazaniyormus onun parasiymis yemesinmiymis bilmem ne. kendilerine gelincede boyleler iste
ay yuh artik ! Kadın sırf evli diye adamın kölesi mi! Lütfen kendinize yakıştırmayın şu sıfatları. Bal gibi de doğumu bekleyecek , kadının toparlanmasını bekleyecek. Hatta eskisi gibi kendini güzel hissetmesi için iltifatlar edecek. Morali bozuksa ona dünyanın en güzel kadını olduğunu hatırlatacak.
Çıtayı yükseltin bu nasıl bi zihniyet !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?