Televizyondaki kadın ve eşimin tepkisi

Mira_88

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.384
1.243
333
36
herkese merhaba
moralim çok bozuk zaten agrilarim var iyice modum düştü. bazen bütün erkekler aynimi, ne kadar nankörler diye düşünmekten kendimi alamiyorum.uzun ve karisik olabilir kusura bakmayin nolur telefondan yaziyorum bi yandan sinirden agliyorum.

demin uzanmis tv izliyordum, bi bucuk yasinda ki oglumda oynuyordu. esim yan odadaydi yanima kisa ugradi bende öylesine kanal degistiriyordum tam. kumandanin pili iyice zayiflamis olacak ki bi kanalda takili kaldim degistiremedim. yurtdisinda yasiyorum bazen acik sacik sahneler goruntuler olabiliyor.
o an da bi sarisin kiz cirtlak pembe ic camasirlariyla odaya giriyor yatakta ki oglana kahve getiriyor. oglan uyanmis saskin bisey hatirlamiyor filan biraz kardashianlarin tarzindan bir programdi neyse. ben hala ugrasiyorum kanal degismiyor esimde durdu " ooo bunlar birazdan o iside yaparlar" dedi. bende tercume ediyorum" yok ya oglan bisey hatirlamiyor giy sunu ustune filan diyor" diyorum bi yandan hala elim havada degistirmeye cabaliyorum.
sonra esim hala tv bakip " ooo uzun zaman oldu ciplak kadin gormeyeli" diyor
bende " 8 aylik hamile karin oldugu icin biraz mahrum kallmissindir vs" diye cevap verdim ama cok uzuldum o lafa.
nasi bu kadar rahat soyledi anlamadim. hani ilkini anlarimda kadini baz alarak soylemesi cok kirdi beni.

kadinda gayet zayif fit o an hakikaten erotik duruyordu.aradan bi saat gecti oturma odasina tekrar gectim oglanin ivir zivirini kaldirdim moralim nasil bozulmussa aglamisim biraz beni izledini fark ettim arkami ona donunce oda oglumuzu uyutuyordu koltukta. hemen normalde soran adam tepkisiz kaldi bende yataga uzandim telefonla ugrasiyodum geldi seviselim mi dedi karnim agriyor dedim bakmadim yuzune.baktim kalkti giyiniyor sorunca biraz gezip gelecem dedi. bende hincimi alamadum ok belki biraz daha ciplak kadin gorursun dedim tovbe tovbe filan soylendi yalan mi dedim boyle boyle demedin mi dedim sirf hatali oldugunu bildigi icin uzatmadan gitti. bu sefer anahtarini unuttu ben kapiyici actim guya gulerek sakadan anahtari unuttum dedi verdim gitti. ne bi kusura bakma ne hayatim gaza geldim ne bilim soyleyiverdim filan yok. demek ki soyledigi seyi hissetti ve dusundu ki ozur bile diyemedi oyle degil mi?hani durumu kurtarabilecek bisey yoktu?

simdi siz soyleyin, benmi cok alinganim,esimede mi hak vermeliyim? yoksa esim mi patavatsiz...onun arzulari varsa benimde var ama beni dusunen yok hamileyim karnim burnumda madem konu guzellik ben aptalmiydim tam dogum kilolarimi vermisken tekrar hamile kalayim?

napmam lazim sizce??

Son düzenleme:
Başlığı okuyunca yine aşırı kıskanç kadın modeli diye konuya girdim ama bence çok haklısınız. Büyük terbşyesizlik ve hanzoluk yapmış

aynen öyle ben elimden geleni yapmaya gayret ediyorum onu red etmiyorum bile sagligim el verdikce, inanin bazi gunler cocukla o kadar yoruluyorum ki aksam saat 10 olmus ben hala is gucle ugrasiyorum saclarimin dibi islanmis ensem terlemis oglum viyakliyor. ic acici bi goruntu degil bende kendime kiziyorum ay haline bak diyorum icimden ama banada yazik gunah ya

Esin için kötü cümleler kullanmak istemiyorum saygısız bı adam
Sizi bilerek üzmüş
Şaka espiri falan değil seviyesizce davranmis
acaba kendince beni gaza mi getirmeye calisti da pot mu kirdi diye dusundum ama erkeklerin bu bencil tavri migdemi bulandiriyor. evde temizlik-camasir-yemek-cocukla ugrasmasam o programdaki bakimli bekar partiden partiye ziplayan kiz gibi bende olurum ama kiymetimizi bilen yok

Hamileliginiz problemli mi? Problemli degilse uzun sure kendinize yaklastirmadiysaniz hakli gorunuyor adam.

ay yuh artik ! Kadın sırf evli diye adamın kölesi mi! Lütfen kendinize yakıştırmayın şu sıfatları. Bal gibi de doğumu bekleyecek , kadının toparlanmasını bekleyecek. Hatta eskisi gibi kendini güzel hissetmesi için iltifatlar edecek. Morali bozuksa ona dünyanın en güzel kadını olduğunu hatırlatacak.

Çıtayı yükseltin bu nasıl bi zihniyet !

Hamileliginiz problemli mi? Problemli degilse uzun sure kendinize yaklastirmadiysaniz hakli gorunuyor adam.
uzun süre sayilirmi bilmiyorum bayram haftasi beraberdik..sonrada fenalastim erken dogum riski soz konusu oldu. onu demese yine yaklasirdim ama oda beni sinir edip sonra seviselim mi dediginde cinnet gecirecek gibi oluyorum

Böyle bi adamla evli olduğunuz için üzüldüm size. Dışarıya çıkışı bile pis kokuyor.

buranin diline hakim olmadigi icin o islere girisebilecegini sanmiyorum allah korkusu olan bi insan ama yinede tabii soyledikleriyle uyumlu degildi o an ki tablo

Bence abartmışsın.
Yani dalga geçmiş Bence, ben olsam oo uzun zaman görmedin demek, bir o kadar zaman da göremeyeceksin derdim muhtemelen.
Çok mu rahatım neyim bilemedim
bende ona yakin bisey dedim hani ah yazik sana karin hamile ya mahrum kalmissindir gibisinden soyledim ama gozyaslarima engel olamadim soylerken ki ses tonu cunku hos degildi

size katiliyorum kesinlikle. kendisi 180 boyuna yakin bule degil ama 100kiloyla aylarca gezince ben hic dert yanmadim. tras ol diye diye basinin etini yedim neymis isi agirmis eve gelince yorgunmus sacma sapan seyler. onun zayiflamasi icin ugrastim adam bi gaza gelip ok diyordu sonra hemen pes ediyordu. ben vucudumu cok yoracak agir işte calissam firsattan istifade atiyorum aksamlarida az yer bi an once kilo verirdim ama beyfeni kazaniyormus onun parasiymis yemesinmiymis bilmem ne. kendilerine gelincede boyleler iste

Kadın 8 aylık hamileymiş yahu!! Seks kocaların gönlü olsun diye yapılmıyor benim bildiğim, karşılıklı zevk meselesi. Karnımda sekiz aylık bebekle, en az 10 kilo fazlam varken kendimi seksi hissedemezdim heralde.

Ne sıklıkla çıplak kadın görüyormuş?

Ya hakikaten erkekler, sabahın köründe bile güzelce uyanan, mis kokusu ekrandan gelen, çocuk doğurup sopa gibi duran kadınları gerçek hayatta da var mı sanıyor?

Rol yapan kadın çekici, sanki sabah akşam öyle seksi görünüyor, sanki hamilelikten sonra 1 gecede eskiye dönüyor.

Ekran ve gerçeklik algısı çok zayıf bazı erkeklerde. Ya da jenerasyonda

önce kendinizle barışın. Siz hamilesiniz. Çoğu kadının gıptayla baktığı ve olmak istediği durumdasınız. İçinizde bi bebek var sırf bu yüzden bile dünyanın bütün övgülerini hakediyorsunuz.

Kocanız evet tuhaf davranmış ama bu onun saygısızlığı. Siz kendinizi ve gobeginizi sevin. Siz böyle güzelsiniz

Bunları kocanızdan da bekleyin ve her gün kafasına girsin diye tekrar edin. Tıpkı bi aptala anlatıyor gibi

Neden tek tarafli dusunuyorsunuz? Cinsellik istemek kölelik yaptirmak mi oluyor? Ayrica bir saglik sorunu olmadan uzun sure esim benden uzak kalsa bende bozulurum gayette, esimi seks kölem olarak goruyorum ya ondan heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…