Televizyondaki kadın ve eşimin tepkisi

uzun süre sayilirmi bilmiyorum bayram haftasi beraberdik..sonrada fenalastim erken dogum riski soz konusu oldu. onu demese yine yaklasirdim ama oda beni sinir edip sonra seviselim mi dediginde cinnet gecirecek gibi oluyorum
Ay yok artık.. sen bütün gün ufak oğlanla cebelleştin, akşam 10'a kadar ev işi yaptın, bi de üstüne seks yapıp erken doğum riskine girdin ve akabinde bu hanzo sana sevişelim mi diye mi sordu? Kocan dayağı hak ediyor.

Yuh.

Haklıysa bile böyle mi söylemeli?

rezalet yorum

Ya uf sizde uslub uslub sanki kendiniz sosyal veya özel hayatinizda bugune dek hiccccvv yanlis uslub kullanmadiniz cok mukemmelsiniz ya tamam. Hayatinda hic yanlis, hata yapmamis triplerine girmiyor musunuz surda...

Neden tek tarafli dusunuyorsunuz? Cinsellik istemek kölelik yaptirmak mi oluyor? Ayrica bir saglik sorunu olmadan uzun sure esim benden uzak kalsa bende bozulurum gayette, esimi seks kölem olarak goruyorum ya ondan heralde.

saygı diye bir şey var. Kadın istemiyor olabilir. Ben keyif almayacaksam sırf esim istiyor diye de yapmam yani. Bencilim ve mutluyum. Kocam beni boyle kabul etmek zorunda.

Neden tek tarafli dusunuyorsunuz? Cinsellik istemek kölelik yaptirmak mi oluyor? Ayrica bir saglik sorunu olmadan uzun sure esim benden uzak kalsa bende bozulurum gayette, esimi seks kölem olarak goruyorum ya ondan heralde.
Kocan ağır bir sağlık sorunu geçirdi varsayalım, hamilelik, doğurmak, sonrası şeklinde erkeğe entegre edelim.
1 senedir vücudu değişik çalışıyor, sevişmek arzusu var, ama olmuyor.

Saygı duyup, iyi olmasını beklerken yardımcı olur musun? Yoksa bana yanaşmıyor, sevişmiyor, o zaman başka erkekleri beğendiğimi söylemek hakkım mı dersin?

Tövbe est. Birazdan zincirler vurulur
Zincir derken konuya yani yanlış anlaşılmasın

yanlis ifade etmisim kendimi pardon aradan bir iki gun sonra cok agrilarim oldu dinlenmem gerekti simdi iyiyim ama yokluyor tabii dün inanin 12de uyudum hamile olmasam cok kolay gelir hersey ama gina geldi su anda

Ya uf sizde uslub uslub sanki kendiniz sosyal veya özel hayatinizda bugune dek hiccccvv yanlis uslub kullanmadiniz cok mukemmelsiniz ya tamam. Hayatinda hic yanlis, hata yapmamis triplerine girmiyor musunuz surda...
Ay ben gülerim :))))

Hata yapmamış gibi asla yapmadım

Hatta son hatam, seni alıntılamaktı.

Şimdi gözar yapıp, telafi edeceğim

Ne demiz adam allahaskina ya.sacmalamissiniz yani.hic takilmam oyle seylere edpri yaparim ben de esimle birlikte.benim de tup bebek hamilelik surecinin baslari problemli falan derken uzunca bir sure birlikte olamadik.esim bir ara en son ilk gordugum kadina atlayacam herhalde dedi.ben de ilk gordugun erkek cikmasinda dedim gulduk beraber.esum aynisini dese yok ya biseye benzemiyor bu bakdigina degmez ya da hakijaten guzel kadin ha derim kadinin durumuna gore.bunlari okuyunca ben de bir tuhaflik var herhalde diyorum.valla kendimden suphelenmeye basladim artik

Her çiftin ilişkisi böyle laubali/ özel şaka anlayışlı değil.

saygı diye bir şey var. Kadın istemiyor olabilir. Ben keyif almayacaksam sırf esim istiyor diye de yapmam yani. Bencilim ve mutluyum. Kocam beni boyle kabul etmek zorunda.

Istemiyorsan yapma seni zorlayan mi var? Sana yorum yapmadim konuya kendi yorumumu yaptim. Benim durduk yere uzun sureli isteksizliklerim, baş agrilarim olmuyor o senin sorunun. Uzun sure ara vermek hoşuma gitmezdi, cinsellikten sadece erkek haz almiyor. Bence sen citani yukselt

Hamile halinizle bile onun gönlünü ediyosunuz öyle mi? Bir de ona rağmen böyle davranıyor. Onları izleyip şevke gelince de sevişelim mi diyor cidden iğrenç bir hareket.
Bence kadınlara bakmasından yada onlara bakıp kinayeli laf söylemesinden ziyade, hemen ardına sevişelim mi demesine kızardım ben. Herşey onun arzularına göre mi olacakmış çok incitici bu davranışı.

Arkadasim ben 2 ameliyat gecirdim bizzat. Hastalikta oldu saglikta oldu. Onlardan bahsetmiyorum zaten konu sahibinede hamileliginin problemli olup olmadigini sordum buyuzden. Ama bu durduk yere cani istememek bilmem ne benim anlayacagim bisey degil bizde boyle bir sorun yok. En fazla 1 -2 gun keyfin yoktur istemezsin ama uzun sureli isteksizlik bana hoş gelmiyor. Baska kadini begendiginide soylememis saptirip abartmayin sizde, laf carpmak istemis uzun zamandir gormedim diye.

Gebelikle ilgili bir sorununuz yoksa cinsellik yaşayabilirsiniz.
Ama eşinizin söylediği laf çirkin, fakat siz hamile bir bayansınız lütfen kendinizi üzmeyin, uzun süre cinsellik yaşamamışsanız etkilenmiş olabilir, evet dile getirilişi kötü. Eve gelince oturun konuşun. Sizi üzmemesi gerektiğini de bilmeli.
Ama o eve gelene kadar da kendinizi yiyip bitirmeyin, karnınızda bir can var dikkat edin

Belaltı vurmuş kalas
İki cümleyle erkekliğinden şüphe ettirmek lazım ya böylelerini neyse
Bebeği düşünün üzülmesin

Bence abartmışsın.
Yani dalga geçmiş Bence, ben olsam oo uzun zaman görmedin demek, bir o kadar zaman da göremeyeceksin derdim muhtemelen.
Çok mu rahatım neyim bilemedim
Ben de sizinle ayni tepkiyi verirdim , birsey mi kacirdim diye konuyu tekrar okudum anlaayamadim neye bozuldugunu
Hadi konu sahibi hamile , hassastir diyicem ama hak verenleri de anlayamadim

Evet karnında bir can var ve eşininde sex ihtiyacından çok o yavruyu ve onu taşıyan anneyi düşünmesi gerekir.
Ama pardon erkek değil mi bu canlı, onun gönlü olmalı değil mi önce, aman mazallah aldatır, kızlara bakar değil mi? Pardon cidden pardon. Bazılarınız gibi düşüneniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…