- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
Ay yok artık.. sen bütün gün ufak oğlanla cebelleştin, akşam 10'a kadar ev işi yaptın, bi de üstüne seks yapıp erken doğum riskine girdin ve akabinde bu hanzo sana sevişelim mi diye mi sordu? Kocan dayağı hak ediyor.uzun süre sayilirmi bilmiyorum bayram haftasi beraberdik..sonrada fenalastim erken dogum riski soz konusu oldu. onu demese yine yaklasirdim ama oda beni sinir edip sonra seviselim mi dediginde cinnet gecirecek gibi oluyorum
Yuh.Hamileliginiz problemli mi? Problemli degilse uzun sure kendinize yaklastirmadiysaniz hakli gorunuyor adam.
Yuh.
Haklıysa bile böyle mi söylemeli?
rezalet yorum
Neden tek tarafli dusunuyorsunuz? Cinsellik istemek kölelik yaptirmak mi oluyor? Ayrica bir saglik sorunu olmadan uzun sure esim benden uzak kalsa bende bozulurum gayette, esimi seks kölem olarak goruyorum ya ondan heralde.
Kocan ağır bir sağlık sorunu geçirdi varsayalım, hamilelik, doğurmak, sonrası şeklinde erkeğe entegre edelim.Neden tek tarafli dusunuyorsunuz? Cinsellik istemek kölelik yaptirmak mi oluyor? Ayrica bir saglik sorunu olmadan uzun sure esim benden uzak kalsa bende bozulurum gayette, esimi seks kölem olarak goruyorum ya ondan heralde.
yanlis ifade etmisim kendimi pardon aradan bir iki gun sonra cok agrilarim oldu dinlenmem gerekti simdi iyiyim ama yokluyor tabii dün inanin 12de uyudum hamile olmasam cok kolay gelir hersey ama gina geldi su andaAy yok artık.. sen bütün gün ufak oğlanla cebelleştin, akşam 10'a kadar ev işi yaptın, bi de üstüne seks yapıp erken doğum riskine girdin ve akabinde bu hanzo sana sevişelim mi diye mi sordu? Kocan dayağı hak ediyor.
Ay ben gülerim :))))Ya uf sizde uslub uslub sanki kendiniz sosyal veya özel hayatinizda bugune dek hiccccvv yanlis uslub kullanmadiniz cok mukemmelsiniz ya tamam. Hayatinda hic yanlis, hata yapmamis triplerine girmiyor musunuz surda...
Her çiftin ilişkisi böyle laubali/ özel şaka anlayışlı değil.Ne demiz adam allahaskina ya.sacmalamissiniz yani.hic takilmam oyle seylere edpri yaparim ben de esimle birlikte.benim de tup bebek hamilelik surecinin baslari problemli falan derken uzunca bir sure birlikte olamadik.esim bir ara en son ilk gordugum kadina atlayacam herhalde dedi.ben de ilk gordugun erkek cikmasinda dedim gulduk beraber.esum aynisini dese yok ya biseye benzemiyor bu bakdigina degmez ya da hakijaten guzel kadin ha derim kadinin durumuna gore.bunlari okuyunca ben de bir tuhaflik var herhalde diyorum.valla kendimden suphelenmeye basladim artik
saygı diye bir şey var. Kadın istemiyor olabilir. Ben keyif almayacaksam sırf esim istiyor diye de yapmam yani. Bencilim ve mutluyum. Kocam beni boyle kabul etmek zorunda.
Ay ben gülerim :))))
Hata yapmamış gibi asla yapmadım
Hatta son hatam, seni alıntılamaktı.
Şimdi gözar yapıp, telafi edeceğim
Kocan ağır bir sağlık sorunu geçirdi varsayalım, hamilelik, doğurmak, sonrası şeklinde erkeğe entegre edelim.
1 senedir vücudu değişik çalışıyor, sevişmek arzusu var, ama olmuyor.
Saygı duyup, iyi olmasını beklerken yardımcı olur musun? Yoksa bana yanaşmıyor, sevişmiyor, o zaman başka erkekleri beğendiğimi söylemek hakkım mı dersin?
Ah cicim senin kadar ciddi degiliz ne yapalim takiliyoruz iste laubalu laubaluHer çiftin ilişkisi böyle laubali/ özel şaka anlayışlı değil.
Ben de sizinle ayni tepkiyi verirdim , birsey mi kacirdim diye konuyu tekrar okudum anlaayamadim neye bozuldugunuBence abartmışsın.
Yani dalga geçmiş Bence, ben olsam oo uzun zaman görmedin demek, bir o kadar zaman da göremeyeceksin derdim muhtemelen.
Çok mu rahatım neyim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?