- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
hemen normalde soran adam tepkisiz kaldi bende yataga uzandim telefonla ugrasiyodum geldi seviselim mi dedi karnim agriyor dedim bakmadim yuzune.
Kolay gelsinAh cicim senin kadar ciddi degiliz ne yapalim takiliyoruz iste laubalu laubalu
hanımefendi tamam dert yanmışsınız iyi hoş da eşinize böyle laflar etmeniz internet ortamı bile olsa hoş değil, eşiniz nihayetinde internette sizin hakkınızda "ay kadın da kendini çok saldı, hamile ses etmiyorum" gibi şeyler yazsa hoş olmaz değil mi? Çok da iyi tanımadığınız insanlara bu denli eşinizi kötülemek çok büyük hatalar yapmadığı sürece hoş değil bence... Yalnızca lafta bana kalırsa çok da büyük olmayan bir hata yapmış, ne adamlar var karısını döven üzerine aldatan vs. yani benim yaşım küçük olduğundan mıdır tam anlayamam sizi ama ben olsam eşimi böyle mecralarda kötülemezdim bu kadar çünkü denk gelir okur vs. siz daha haksız konuma düşersiniz. Bana kalırsa cinsel anlamda epey yakınlaşmadı iseniz de bir süre evet yaptığı hanzoluk ama bir yerde de çok da aşırı kötü bir şey dememiş bana kalırsa.size katiliyorum kesinlikle. kendisi 180 boyuna yakin bule degil ama 100kiloyla aylarca gezince ben hic dert yanmadim. tras ol diye diye basinin etini yedim neymis isi agirmis eve gelince yorgunmus sacma sapan seyler. onun zayiflamasi icin ugrastim adam bi gaza gelip ok diyordu sonra hemen pes ediyordu. ben vucudumu cok yoracak agir işte calissam firsattan istifade atiyorum aksamlarida az yer bi an once kilo verirdim ama beyfeni kazaniyormus onun parasiymis yemesinmiymis bilmem ne. kendilerine gelincede boyleler iste
Istemiyorsan yapma seni zorlayan mi var? Sana yorum yapmadim konuya kendi yorumumu yaptim. Benim durduk yere uzun sureli isteksizliklerim, baş agrilarim olmuyor o senin sorunun. Uzun sure ara vermek hoşuma gitmezdi, cinsellikten sadece erkek haz almiyor. Bence sen citani yukselt
ya hanımlar tartışacak başka yer bulun, konu sahibi dert yanıyor burada da kadınlar hamamı gibi tartışma yapıyorsunuz. Cinsel anlamda tüm kadınlar aynı değildir kimi haftada bir ister kimi hiç istemez bazısı yapmadan duramaz... Bu kadar birbirinizi yargılamaya, laf atmaya lüzum yok. Böyle şeyleri hiçbir erkek egemen forumda göremezsiniz :)...tamam da beni çıta zaten çok yükseklerde :) yetişmek için ince topuklu ayakkabı giyiyorum
çok terbiyesizce davranmış bence bende olsam kırıldım heleki sonra sevişelim mi demesi daha da çirkin.aklı başına gelene kadar mesafe koyardım ben.herkese merhaba
moralim çok bozuk zaten agrilarim var iyice modum düştü. bazen bütün erkekler aynimi, ne kadar nankörler diye düşünmekten kendimi alamiyorum.uzun ve karisik olabilir kusura bakmayin nolur telefondan yaziyorum bi yandan sinirden agliyorum.
demin uzanmis tv izliyordum, bi bucuk yasinda ki oglumda oynuyordu. esim yan odadaydi yanima kisa ugradi bende öylesine kanal degistiriyordum tam. kumandanin pili iyice zayiflamis olacak ki bi kanalda takili kaldim degistiremedim. yurtdisinda yasiyorum bazen acik sacik sahneler goruntuler olabiliyor.
o an da bi sarisin kiz cirtlak pembe ic camasirlariyla odaya giriyor yatakta ki oglana kahve getiriyor. oglan uyanmis saskin bisey hatirlamiyor filan biraz kardashianlarin tarzindan bir programdi neyse. ben hala ugrasiyorum kanal degismiyor esimde durdu " ooo bunlar birazdan o iside yaparlar" dedi. bende tercume ediyorum" yok ya oglan bisey hatirlamiyor giy sunu ustune filan diyor" diyorum bi yandan hala elim havada degistirmeye cabaliyorum.
sonra esim hala tv bakip " ooo uzun zaman oldu ciplak kadin gormeyeli" diyor
bende " 8 aylik hamile karin oldugu icin biraz mahrum kallmissindir vs" diye cevap verdim ama cok uzuldum o lafa.
nasi bu kadar rahat soyledi anlamadim. hani ilkini anlarimda kadini baz alarak soylemesi cok kirdi beni.
kadinda gayet zayif fit o an hakikaten erotik duruyordu.aradan bi saat gecti oturma odasina tekrar gectim oglanin ivir zivirini kaldirdim moralim nasil bozulmussa aglamisim biraz beni izledini fark ettim arkami ona donunce oda oglumuzu uyutuyordu koltukta. hemen normalde soran adam tepkisiz kaldi bende yataga uzandim telefonla ugrasiyodum geldi seviselim mi dedi karnim agriyor dedim bakmadim yuzune.baktim kalkti giyiniyor sorunca biraz gezip gelecem dedi. bende hincimi alamadum ok belki biraz daha ciplak kadin gorursun dedim tovbe tovbe filan soylendi yalan mi dedim boyle boyle demedin mi dedim sirf hatali oldugunu bildigi icin uzatmadan gitti. bu sefer anahtarini unuttu ben kapiyici actim guya gulerek sakadan anahtari unuttum dedi verdim gitti. ne bi kusura bakma ne hayatim gaza geldim ne bilim soyleyiverdim filan yok. demek ki soyledigi seyi hissetti ve dusundu ki ozur bile diyemedi oyle degil mi?hani durumu kurtarabilecek bisey yoktu?
simdi siz soyleyin, benmi cok alinganim,esimede mi hak vermeliyim? yoksa esim mi patavatsiz...onun arzulari varsa benimde var ama beni dusunen yok hamileyim karnim burnumda madem konu guzellik ben aptalmiydim tam dogum kilolarimi vermisken tekrar hamile kalayim?
napmam lazim sizce??
Hamileliginiz problemli mi? Problemli degilse uzun sure kendinize yaklastirmadiysaniz hakli gorunuyor adam.
Ah cicim senin kadar ciddi degiliz ne yapalim takiliyoruz iste laubalu laubalu
Ah cicim senin kadar ciddi degiliz ne yapalim takiliyoruz isteHer çiftin ilişkisi böyle laubali/ özel şaka anlayışlı değil.
Mahsus yazdim canim onu:))arkadasin yakistirmanina destek amacli.oyleyim ya hani.evliligim oyleymisLaubalu ne kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?