Televizyondaki kadın ve eşimin tepkisi

hemen normalde soran adam tepkisiz kaldi bende yataga uzandim telefonla ugrasiyodum geldi seviselim mi dedi karnim agriyor dedim bakmadim yuzune.

Bazi erkekler ozur dilemek yerine bu kelimeyi kullaniyorlar. Elbetteki patavatsizligindan dolayi istemeyeceksin ama onun icin senin kalbinin kirilmasi onemli degil. Keske bunu demek yerine gonlunu alsaydi.

Ne olursa olsun haklı da olsa böyle patavatsızca söylememeli kesinlikle. Nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorlar..
Bir de ardından sevişelim mi demesi ya bunun şaka olmadığını gösteriyor ya da kendinizi kötü hissettiğiniz için söylemiş olabilir ama o noktadan sonra siz ağlarken böyle bir şey yapmayacağınızı biliyor olmalıydı. Ki konu sahibi bozulduysa zaten böyle şakalar geçmiyordur demek ki aralarında, normal görülmüyordur.
Yeri gelirse sorun bir konu sahibi eşinize, ben böyle bir şey söylesem ne dersin diye, ciddiye almayıp şakaya mı vururmuş acaba?

Fazla mı iyi niyetli düşünüyorum bilmiyorum ama hatalı olduğunun farkında ama kendine yedirememiş utanmış olabilir. Dönünce özür dileyecektir diye düşünüyorum.

Esiniz cok basit bir seyi dallandirip budaklandirarak sizi delirtmeyi basarmis...
Normalde ben de tv de guzel bir adam/kadin gorunce yorum yaparim, esime gosteririm ama iş kiyaslamaya gelmemeli. Orasi kirmizi cizgi iste.

hanımefendi tamam dert yanmışsınız iyi hoş da eşinize böyle laflar etmeniz internet ortamı bile olsa hoş değil, eşiniz nihayetinde internette sizin hakkınızda "ay kadın da kendini çok saldı, hamile ses etmiyorum" gibi şeyler yazsa hoş olmaz değil mi? Çok da iyi tanımadığınız insanlara bu denli eşinizi kötülemek çok büyük hatalar yapmadığı sürece hoş değil bence... Yalnızca lafta bana kalırsa çok da büyük olmayan bir hata yapmış, ne adamlar var karısını döven üzerine aldatan vs. yani benim yaşım küçük olduğundan mıdır tam anlayamam sizi ama ben olsam eşimi böyle mecralarda kötülemezdim bu kadar çünkü denk gelir okur vs. siz daha haksız konuma düşersiniz. Bana kalırsa cinsel anlamda epey yakınlaşmadı iseniz de bir süre evet yaptığı hanzoluk ama bir yerde de çok da aşırı kötü bir şey dememiş bana kalırsa.

tamam da beni çıta zaten çok yükseklerde :) yetişmek için ince topuklu ayakkabı giyiyorum

Keske sizde, haklisin iyi oldu ben de uzun zamandir yakisikli bir erkek gormemistim deseydiniz, tvdeki adama bakip . Saygisiz konusmus esiniz haklisiniz

Abartmayin en azından uzatmayin hamilelikte hormonlar tavan alt üst oluyor çok normal alınganlık yapmanız ilk hamilelifinizi düşünün tecrubelisiniz yani. Eşiniz ciddi dememiş tabiki size topu atmış biraz saka yollu ama hoş olmamış tabi :))

tamam da beni çıta zaten çok yükseklerde :) yetişmek için ince topuklu ayakkabı giyiyorum
ya hanımlar tartışacak başka yer bulun, konu sahibi dert yanıyor burada da kadınlar hamamı gibi tartışma yapıyorsunuz. Cinsel anlamda tüm kadınlar aynı değildir kimi haftada bir ister kimi hiç istemez bazısı yapmadan duramaz... Bu kadar birbirinizi yargılamaya, laf atmaya lüzum yok. Böyle şeyleri hiçbir erkek egemen forumda göremezsiniz :)...

çok terbiyesizce davranmış bence bende olsam kırıldım heleki sonra sevişelim mi demesi daha da çirkin.aklı başına gelene kadar mesafe koyardım ben.

Hamileliginiz problemli mi? Problemli degilse uzun sure kendinize yaklastirmadiysaniz hakli gorunuyor adam.

Burda kıstas sadece hamilelik mi,fiziksel açıdan problem olmayabilir ama bazı kadınlar gebeyken istekli olur bazıları ise isteksiz hele ki 8 aylıkken ben nefes alamiyodum resmen

Hiç evlenmedim, hamile de kalmadım ama 8 aylık karnın burnundayken galiba en son düşündüğün şey seks olsa gerek. Son dönemlerde insanlar nefes alamıyor, tek düşündüğü "Allahım keşke yan yatarak uyuyabilsem" ama yoookk, beyefendi hazretlerinin cinsel ihtiyaçları dünyaya gelecek çocuk ve annenin sağlığından daha önemli. Ben alınganlık yaptığınızı düşünmüyorum, hele en son "Filiz sevişelim mi?" kıvamındaki lafı daha da hanzoluk.

Bence cinsel ihtiyaçların önemli olduğunu bildiğinizi ama hamileliğin son dönemlerinin sizin için zorlu olduğunu ve daha kırılgan olduğunuzu, o laflarının da sizi çok üzdüğünü belirtin. Genelde erkeklere fazladan açıklama yapmak gerekiyor, karşı tarafın neye kırıldığını anlama yetenekleri pek yok.

Ay ben 8 aylık hamileyken nefes bile alamiyordum...

Aranızda 8 aylık hamileyken seks yapan kaç kadın var çok merak ediyorum. Ama öyle aman adamın gözü başkasına kaymasın veya gönlü olsun diye değil, ciddi ciddi kendini vererek yapan. Sayı epey azdır eminim çünkü burası sex and the city dizisinin seti değil gerçek hayat. Gerçekler öyle ovvv ben bi kadınım karnımda bebeğimi taşıyorum ve bu bana kendimi çok seksi hissettiriyor şeklinde tezahür etmiyor. Gerçekler 8 aylık hamileyken devamlı bebeği düşünmek ve düşünmekten öte her hareketini hissetmekten ibaret oluyor. Ödem, eklem ve kasık ağrılarını saymıyorum bile. Yapan varsa helal olsun. Geriye kalanların yorumları seks propagandası benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…