- 3 Aralık 2018
- 25
- 11
- 1
- Konu Sahibi sugargrilniloo
-
Bu konular boyle pijamasini giydi, gece su icmis, sabah oldu uyandi diye devam edecek mi?
Karnındaki bebeğe yazık! Bazen diorum bolelerine bebek ..... neyse tövbe tövbearkadaşlar ben az oncede yazdim biliyosunuz esim birseyler karistiriyor gibi ve bi saat icinde 2 defa kavga ettik suçluluk psikolojiiyle bana bi iyi davraniyor bide eziyet ediyor cayimi icmiyor yada kufur ediyor delirdin sen iyice falan diye esim yukarda televizyon izliyordu bende agladim mutfaga indim 1 saattie mutfaktaydim yukari bi ciktim televizyonu kapatmamis çalışıyor ama kendi yatakodasina gecmis uyuyor ağlayarak isigi açtım boyle mi oldu simdi dedim niye ne oldu acaba dedi senn televizyon izledigini sanarak yukari cikmayayim da yalniz basina uyu diye bilerek mi televizyonu acik biraktin dedim yatakta yatiyordu dikeldi yuzume bakti isigi sonudur ve git suradan dedi bana ben aglayarak odadan ciktim bu sefer kesin kararimi verdim salonda yatacagm karnımı da orttum bebegim icin katlanicagim herseye ama allaha da duami edecegm herseye ragmen hersey düzelsin diye
Bence lavaboya gidermiş gibi yapıp evi terk edecek...Bence çok heyecanlı
En son suçluluk psikolojisi yüzünden çay içmemişti.Şimdi yalnız uyumak istediği için Tv açık bırakmış.Bir sonraki hamlesini merak ediyorum konu sahibinin eşinin
Konuyu ağlayarak yazmadıysan okumycam önce onu bi söyle de bu önemli çünkü
Pöffffarkadaşlar ben az oncede yazdim biliyosunuz esim birseyler karistiriyor gibi ve bi saat icinde 2 defa kavga ettik suçluluk psikolojiiyle bana bi iyi davraniyor bide eziyet ediyor cayimi icmiyor yada kufur ediyor delirdin sen iyice falan diye esim yukarda televizyon izliyordu bende agladim mutfaga indim 1 saattie mutfaktaydim yukari bi ciktim televizyonu kapatmamis çalışıyor ama kendi yatakodasina gecmis uyuyor ağlayarak isigi açtım boyle mi oldu simdi dedim niye ne oldu acaba dedi senn televizyon izledigini sanarak yukari cikmayayim da yalniz basina uyu diye bilerek mi televizyonu acik biraktin dedim yatakta yatiyordu dikeldi yuzume bakti isigi sonudur ve git suradan dedi bana ben aglayarak odadan ciktim bu sefer kesin kararimi verdim salonda yatacagm karnımı da orttum bebegim icin katlanicagim herseye ama allaha da duami edecegm herseye ragmen hersey düzelsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?