televizyonu kapatmadan yatakodasina gecip yatmis

Eğer kişi fake değilse diyeceğim su ki adamın aklında böyle birşey yoksa da artık ya aldatacak ya da ayrılacak sizden bu saatten sonra adami sogutursunuz cok net !

Gereksiz yere kavga etmişsiniz akabinde olaylar gelişmiş ama her olay İçin ayrı konu açmanın manası ne anlamadım.

Suçluluk psikolojisinden çayı içmemek yada uyuduğunu anlamasın diye tv yi açık bıraktığını düşünmek nasıl bir kafa yapısı onuda anlamadım.

Konularınız inandırıcı değil farzedelim ki gerçek, hamilelik hormonlarının arkasına sığınmış Prenses sendromu yaşıyorsunuz. 3. Ye hamileyim, hiç bu kadar gelgitli duygular yaşayıp kimseyi darlamadım. Allah eşinize kolaylık versin diyorum.

bundan sonraki olası konu başlıkları
hışımla tv yi kapatıp horultuyla uyuyan koca
gece boyu uyuyup sabah işe giden koca
işten çıkıp eve gelen koca
duvar saatine değil de kol saatine bakan koca

premseslik sendromu dediğiniz sey zorluk gormedigimi iddia etmekse benim cektigimi kimse cekmedi cok yanlıs yorumlar yapıyorsunuz bnce

neye dayanarak bu kadar acimasiz yorumlar yapabiliyorsunuz ??

Demek tv yi kapatmadan yatmis.
Nasil caresiz zor gunler geciriyosun ya,
Kiz sugar, gril yazmisin girl olacak o girl.
Sugargril den seker mangali gibi bi manasizlik cikiyor tipki konularinin manasizligi gibi

Anlık olaylar zinciri
Dün 23:06 Diğer konu
Bu konu açılalı 18 dk olmuş; saat 00.33
33-18=15 dk oradan
60-6 =54
54+15 = 1 saat 9 dakika.

Ama şeytan ayrıntıda gizlidir.
47 dk önce son yorum diğer konuda (olayı yaşadığına dair es bırakmış tabi)
47-22 (Şu an 22 dk geçmiş konuyu açalı) = 25 dk.

Tüm bunlar 25 dk içinde olup bitiyor ve üstüne buraya konu açmak için cümle kuracak dinginlik sağlanıyor + 1 saattir mutfaktasın + klavye de baya hızlıymış hani :)

Es'i az verdin konu sahibi, olmadı sanki.
Kibledim, bakalım.
Koltuk yakmaya gidiyor konu.

premseslik sendromu dediğiniz sey zorluk gormedigimi iddia etmekse benim cektigimi kimse cekmedi cok yanlıs yorumlar yapıyorsunuz bnce
Sizin ne çektiğinizi bilemem ayrıca bu ülkede birçoğumuz ağzında gümüş kaşıkla doğmuyor. Herkes kendi çektiğini kimse çekmedi sanır.

Eşiniz ayaklarınıza kapansın, yalvar yakar olsun diye beklemişsiniz, karşılık göremeyince adamın aldığı nefese bile anlam yüklemişsiniz.

Tv kapatmadan yatmak..Çok yanlış ya bencede.Oradan sizan radyasyonlar,o gürültüler,ışık pikselleri mazallah insanı ne yapar düşünemiyorum..haklisin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…