televizyonu kapatmadan yatakodasina gecip yatmis

gangsta korktum senden ahahaha cok iyi

Sakin yatakta o kiz da olmasin??? Tv kapatmadan gittiyse kesin onu bekletmemek içindir.........

premseslik sendromu dediğiniz sey zorluk gormedigimi iddia etmekse benim cektigimi kimse cekmedi cok yanlıs yorumlar yapıyorsunuz bnce

Acini burdan hissettik sen gozyaslarinla aglarken, esin dikelip isigi kapat git derken..
Mazlumlugun, cilekesligin burdan belli oluyor, sen karnindaki vanaya pardon bebege aci, dimdik ol hayata karsi

Birazdan "az önce tuvalete kalktı ama sifonu çekmemiş" diye konu mu açacaksınız?

Mune

Ama inkar etme şimdi,ne aksiyondu o koltuk yakmalar kv gömmeler

salonda yatacagm karnımı da orttum bebegim icin katlanicagim herseye ama allaha da duami edecegm herseye ragmen hersey düzelsin diye[/QUOTE]

sen ne saçmalıyorsun Allah aşkına git baska yerde sıkıntını gider insanlar burada gerçek sorunlarına çare arıyor bu ne böyle dalga geçiyorsun ya
Ya nedense bana bu konu traji-komik bir şekilde gerçek geliyor. Yeni de üye ama nedense bilemedim...Sadece hamilelik depresyonu ve paranoyası yaşayan biri gibi...

gangsta korktum senden ahahaha cok iyi

Basit dört işlem kız nesine korktun, matematik candır :))
25 dakikada olabilir de yani pat küt olur da, bu kadar dramla sanki biraz daha ağır çekim olur

Ama inkar etme şimdi,ne aksiyondu o koltuk yakmalar kv gömmeler

O fenaydı ya, ben sanırım o konuda yorum yapmamıştım.
MerveOkan vardı, 2. konusunda sanırım "Fakesin" demiştim daha da yazmamıştım; fake çıktı ya la, bi de pis pis yazmış millete "Çok eğlendik ahuahuaahah" filan diye. Tamam eğleniyoruz da bir yere kadar. Bak bu arkadaş da muhtemelen fake, nasıl dalga geçiyor klasik ev kadınlarıyla yok "Evliliğimiz düzelsin diye çay demledim, tvye şöyle dedi" vs. Gitsin mkunda moncuk arasın daha çok eğlenir. Zeka düzeyi ona uygun gibi bu troll kardeşimizin.. Zeynep profesyonel ligdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…