- Konu Sahibi sugargrilniloo
-
yok kız kuştan hamileymişHakketten kız ne ara hamile kaldın sen
Vanadan sonramı oldu bu
gangsta korktum senden ahahaha cok iyiDün 23:06 Diğer konu
Bu konu açılalı 18 dk olmuş; saat 00.33
33-18=15 dk oradan
60-6 =54
54+15 = 1 saat 9 dakika.
Ama şeytan ayrıntıda gizlidir.
47 dk önce son yorum diğer konuda (olayı yaşadığına dair es bırakmış tabi)
47-22 (Şu an 22 dk geçmiş konuyu açalı) = 25 dk.
Tüm bunlar 25 dk içinde olup bitiyor ve üstüne buraya konu açmak için cümle kuracak dinginlik sağlanıyor + 1 saattir mutfaktasın + klavye de baya hızlıymış hani :)
Es'i az verdin konu sahibi, olmadı sanki.
Kibledim, bakalım.
Koltuk yakmaya gidiyor konu.
premseslik sendromu dediğiniz sey zorluk gormedigimi iddia etmekse benim cektigimi kimse cekmedi cok yanlıs yorumlar yapıyorsunuz bnce
vay behlül haaaaaaaaaayok kız kuştan hamileymiş
Ama inkar etme şimdi,ne aksiyondu o koltuk yakmalar kv gömmelerDün 23:06 Diğer konu
Bu konu açılalı 18 dk olmuş; saat 00.33
33-18=15 dk oradan
60-6 =54
54+15 = 1 saat 9 dakika.
Ama şeytan ayrıntıda gizlidir.
47 dk önce son yorum diğer konuda (olayı yaşadığına dair es bırakmış tabi)
47-22 (Şu an 22 dk geçmiş konuyu açalı) = 25 dk.
Tüm bunlar 25 dk içinde olup bitiyor ve üstüne buraya konu açmak için cümle kuracak dinginlik sağlanıyor + 1 saattir mutfaktasın + klavye de baya hızlıymış hani :)
Es'i az verdin konu sahibi, olmadı sanki.
Kibledim, bakalım.
Koltuk yakmaya gidiyor konu.
e bir de eltimin görümcesinin döl bağlatma büyüsü var bozmuşlar o büyüyü zaarvay behlül haaaaaaaaaa
kesin kesine bir de eltimin görümcesinin döl bağlatma büyüsü var bozmuşlar o büyüyü zaar
Vananın günahını almışız bacımAcini burdan hissettik sen gozyaslarinla aglarken, esin dikelip isigi kapat git derken..
Mazlumlugun, cilekesligin burdan belli oluyor, sen karnindaki vanaya pardon bebege aci, dimdik ol hayata karsi
Ya nedense bana bu konu traji-komik bir şekilde gerçek geliyor. Yeni de üye ama nedense bilemedim...Sadece hamilelik depresyonu ve paranoyası yaşayan biri gibi...sen ne saçmalıyorsun Allah aşkına git baska yerde sıkıntını gider insanlar burada gerçek sorunlarına çare arıyor bu ne böyle dalga geçiyorsun ya
junnior behlül üşümesin teyzesiBen karnimida ortgum kismina takildim. Ne alaka :)
AşkolsunBen karnimida ortgum kismina takildim. Ne alaka :)
Ahahah sorumlulugunu bilen anne ama bence sadece karnini ortmeseymis daha iyimis.cunku diger yerler acik kalinca olmiyor:)junnior behlül üşümesin teyzesi
Bi soğuk vanaya falan mı otursan acaba, seversin sen iyi gelir.
Ya tabi ki oyle ama kendisi acik kalmis bu sefer.Keske karnini orterken kendini iyice ortseymis:)Aşkolsun
Niye öyle söylüyorsun
Kuş üşümesin diye o örtü
Çilekeş anasının kuşu üşüsün mü yani şimdi
gangsta korktum senden ahahaha cok iyi
Ama inkar etme şimdi,ne aksiyondu o koltuk yakmalar kv gömmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?