televizyonum parcalandi

Parası istenmez ki yaa, kim isteyebilmiş ki. Hayret ettim.
Geçmiş olsun nerisona. 3 çocuklu arkadaş edindiğin için tebrik ederim. Helal olsun.
Hala aynı fikirde değilsindir ama

Televizyonu servise gönderin.. faturasını da arkadaşınıza..

Soyle arkadaşını böyle böyle de iate parasini canım niye oturup soğuk su içesin. En azindan yarısını vermek zorunda.

Arkadaşlar bu tvnin malzemesi cam değil ya. Silince çizik gibi görünen şey azaldı ama tam yok olmadı. Özel sivisiyla sildim. Servis çağıracağım çıkan fiyata göre söyleyip söylememeye karar vereceğim. Eğer bu arkadaş bir daha odayı terk etmemi isterse ( etmese de pek ilgilenmiyor cocuklarla) bu olaydan bahsedeceğim. Eşim çok kızdı ama sılinince azalmasına hem şaşırdı hem sevindi.
Hadi bana kahve yap diyen birine coxuklarini da yanına al orda tv var diyemiyorsun. Yani benimkini yanıma alsam o yine orda bırakır kendininkileri. Bundan sonra daha az görüşeceğim artık, yapacak bir şey yok. Herkese çok teşekkür ederim

Parasından bahsetmesen bile en azından 6 yaşındaki çocuğunun eşyaya zarar verdiğini bildirmen lazım 6 yaşındaki bir çocuk eşyaya zarar verilmeyeceğini bilir bence bu çok daha vahim bir şey. Bir de evleriniz de yakınmış ve sürekli görüşüyormuşsunuz hani bir defa geldi bidaha gelme ihtimali olmasa bir nebze anlarım. Bana kalsa balkonda sigara keyfinin bedelini her halde karşılamalı maddi olmasa da manevi olarak bir utanmalı özür dilemeli.

Böyle şeyleri hiç kabullenemiyorum ya.Çocuğa terbiye öyle verilmeli ki başkalarının malına zarar vermesin.Evde o terbiyeyi görmedikleri için asanlıkla malınıza zarar vermişler

Bugun komsunun cocugu kafama cam bardak atti. Cocuklu insanlardan artik illallah ettim... Hele ki evime bir zahmet gelmesinler valla gina geldi.

Cocuklarina baknayan mal kadinlara gicik kapiyorum
kardesim misafirsen misafirliginizi bilin
ben o tv elin cocuklari parcalasin diye almadim
valla gecen bizimde tv misafirin cocugu elini vuruyodu bir uyardim iki uyardim sonra bagirdim
cocuk bilgisayarin kapagini kirmaya calusiyo sesi geliyo yapma diye sesleniyorum annesi cocuklarla puzzle yapiyo
benimde belimagirdigi icin uzaniyodum
evalhasil bilg kapagini kirmis icine bel kremlerimi ortadan kirmis doldurmus
yemin ettim bidahs kimsenin cocuguna goz actirmiycam
ve kiran tamir ettirsin
yada yenisini alcak okadar

Sigara sağlığa ve eşyalara zararlıdır bkz. Televizyon... Şu sigara içen annelere akıl sır erdiremiyorum.

sizinkiler kaç yaşında bilmiyorum ama,4 ve 2 yaşlarındaki çocuklar 6 yaşındakine emanet edilmez zaten,hata başta yapılmış.daha büyük şeyler de olabilirdi.onla kurtulduğunuza şükredin bence.
Allah tan bebeğe sarmamışlar gıdıklamaca oynasalarmış geldiğinde mosmor olan bebeğiyle karşılaşırmış

Olan olmuş geçmiş olsun ama söyleyin güzElce en azından bilip utansın.

Öyle anne çok rahat insan mı arasın

Geçen bizim sitede 7 çocuk bir evde en büyüğü benimki ve o kitle içerisinde uslu olduğu söylenir

ben kaç kere gittim baktım oğlum kaç kere gelip ev sahibine ve bana zarar veriyorlar söyledim dinlemediler dedi ama anneleri tınmadı bile

Hatta birinin 10 aylık bebeği vardı ben o başka odada uyuyor sanıyorum o da o kadar çocuğun arasında yerde imiş eline ayağına basacaklar

Sonra da bana seninki nasıl böyle uslu söz dinleyen oldu ne yedirdin genetik mi vs diyorlar ilgilenirsen çocuk da ona göre davranır bu kadar basit

Bence parasını ödeyip ödememesi için değil ama kadının çocuklarının eğitimi için bunu bilmesi gerekir. Ben olsam bilmek isterdim. Çocuğuma böyle birşeyin yanlış olmasını vs vs anlatırdım. Ayrıca daha kötü birşey de yapabilirdi. Insan utanıyor ama bence söyleyin

Ben çocuğum yere su dökecek diye gittiğim yerde diken üstünde su içerken başında dikiliyorum kadın bırakıp sigara içmeye çıkıyor. rahatlığa bak..

Çocuklu eve gitmeyide sevmem misafirde almam. Kimse kusura bakmasin bir defa gittik eşimle, eşim benden çok delirmiş 2 erkek cocuk vardı o gürültü patırtı kafayı yiyecektim. Bi daha davet ettilerde gitmedik. Uslu çocuk baş üstüne(fazla bulunmuyor) ama böyle cocuklardan nefret ediyorum cidden. Ben olsam söylerdim anasına.

Evinize yine sokacaksiniz yani.

Sigara sağlığa ve eşyalara zararlıdır bkz. Televizyon... Şu sigara içen annelere akıl sır erdiremiyorum.
Bana da geldiydi oyle iki tane
Cocuklari sardilar benimle 10 gunluk bebegimin basina kendileri de ziftlenmeye mutfaga girdiler saatlerce ne cocuklarina gelip baktilar ne de yanimdan aldilar valla saclarini baslarini yolacaktim lohusa halimle
Bir de guya cocuklariyla kocalarindan gizli iciyorlarmis sigarayi
Hay ben oyle kocanin burnuna sokayim kokuyu da mi almiyorlar anlmadim

Evet, aynı okuldayız. Bir daha yalnız birakamayacagimi söyleyecegim çocukları. Aynı okula giderken nasıl reddebilirim ki?

Bence parasini istemeseniz bile "baksana soyle birsey olmus" diye video kaydini goster ve yorum yapma. Gorusecekseniz de bilsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…