- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.081
Ben baktırdım. İlk beğenmemiştim ama söylediği 1. durum cıktı. 2. durum beklemede vadesi var.kızlar yok mu yeni birileri ya ecem23ü goruyorum bikac gundur online baktıran var mı?
Canım özel değilse ne çıktı? Ben aşk sonuç attım fena bakmamış ama zaman vermemiş bana. Soruda sordum yakın zaman dediBen baktırdım. İlk beğenmemiştim ama söylediği 1. durum cıktı. 2. durum beklemede vadesi var.
Canım özel değilse ne çıktı? Ben aşk sonuç attım fena bakmamış ama zaman vermemiş bana. Soruda sordum yakın zaman dedi
Ben kahve attım. 1. Aklımdaki kişiyi sordum hayatında birisi var dedi. Sana olan ilgisini askıya almış. Yeni kişiye bağlanmış dedi. Ara ara yazdığına şahit olacaksın dedi. Bende mesaj attım normal yanit verdi sevgilisi varmış. 2. Yeni bir kişiden bahsetti hazirana kadar bu şimdilik çıkmadı.Canım özel değilse ne çıktı? Ben aşk sonuç attım fena bakmamış ama zaman vermemiş bana. Soruda sordum yakın zaman dedi
Ben Meryemablaya değilde sultanfalcınız'a baktırmıştım güzeldi bence 4-5 gün önce yorum aldım ondan iyiydi yani canım ama çok abartılacak şekilde değil yani,sadece beğendim yorumunumeryemabla ve sultanfalciniz nasıl baktıran var mı kararsız kaldım
Bende siteye geldiği zamanlar onu çok merak ediyordum ama o ara fal baktırmıyordum ara vermiştim baya fal baktırdığım için,zaten artık uzun bir süre fal baktırmayı düşünmüyorum kimselere,çoğunun yorumu çıkmıyor zaten hem boşa para harcıyoruz o fallara vericeğim paralarla dolabımı yenilerim elbise,ayakkabı,çanta vs. hemde bir ümit bekleyip duruyoruz olan bize oluyor yani ömrümüz güzel şeylerin olmasını beklemekle geçiyor vallahateşekkürler meryem ablaya attım simdi çok memnun kalınmıs fiyatı da düşürmüş
Meryemablaya ben atmistim sacma sqpan bi fal atmisti resmen dalga gecti tavsiyeler benimle hic alakasi yoktu iade edin dedim ses yok 1 puan verince hoop baktim hemen iade. Hic tavsiye etmemteşekkürler meryem ablaya attım simdi çok memnun kalınmıs fiyatı da düşürmüş
ben 2 kez attım daha da yüklemem kredi zaten. birini de cadininelmasina atmıstım harikaydı keske geri gelse.
Ben baktırmıstım indirim yapmıştı 5 krediye kahve baktırmıştım çok güzeldi ben beğenmiştim yorumunuHusonun gezegenine baktiran varmi arkadaslar yorumlariniz nedir
Cidden cok kotuydu iyi yapmissjnizakay35 e atıcam şimdi siz öyle diyince meryemden çektm yorumu
Aynen ya birbirlerinden hiç haberleri olmayan birbirlerini tanımayan insanlara aynı falı kopyalayıp gönderiyorlar nasıl vicdanları var ya pes artık ben artık fal mal baktırmam bundan böyleBirebir aynı seninle falimiz kimseye guvenmemek lazım bu fal konusunda
Akaydan falın gelirse yazabilir misin? Bende atmayı düşünüyorum. Eğer memnun kalırsan.akay35 e atıcam şimdi siz öyle diyince meryemden çektm yorumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?