tellwe.com'da bakılan fallar!

Canım özel değilse ne çıktı? Ben aşk sonuç attım fena bakmamış ama zaman vermemiş bana. Soruda sordum yakın zaman dedi
Canım özel değilse ne çıktı? Ben aşk sonuç attım fena bakmamış ama zaman vermemiş bana. Soruda sordum yakın zaman dedi
Ben kahve attım. 1. Aklımdaki kişiyi sordum hayatında birisi var dedi. Sana olan ilgisini askıya almış. Yeni kişiye bağlanmış dedi. Ara ara yazdığına şahit olacaksın dedi. Bende mesaj attım normal yanit verdi sevgilisi varmış. 2. Yeni bir kişiden bahsetti hazirana kadar bu şimdilik çıkmadı.

teşekkürler meryem ablaya attım simdi çok memnun kalınmıs fiyatı da düşürmüş
Bende siteye geldiği zamanlar onu çok merak ediyordum ama o ara fal baktırmıyordum ara vermiştim baya fal baktırdığım için,zaten artık uzun bir süre fal baktırmayı düşünmüyorum kimselere,çoğunun yorumu çıkmıyor zaten hem boşa para harcıyoruz o fallara vericeğim paralarla dolabımı yenilerim elbise,ayakkabı,çanta vs. hemde bir ümit bekleyip duruyoruz olan bize oluyor yani ömrümüz güzel şeylerin olmasını beklemekle geçiyor vallaha

teşekkürler meryem ablaya attım simdi çok memnun kalınmıs fiyatı da düşürmüş
Meryemablaya ben atmistim sacma sqpan bi fal atmisti resmen dalga gecti tavsiyeler benimle hic alakasi yoktu iade edin dedim ses yok 1 puan verince hoop baktim hemen iade. Hic tavsiye etmem

ben 2 kez attım daha da yüklemem kredi zaten. birini de cadininelmasina atmıstım harikaydı keske geri gelse.

Benim tellwede baktırdığım fallarArzu Bacı (Şu Falı),
Falaniyethakkaniyet (Tanıtım Falı - Kahve),
Kassaminevra (Kahve),
Kumdan Kadın (Su Falı),
Geleceğin Şifresi (Kahve),
Sennur Abla 2 kez (Su Falı ve Kahve Falı),
Aysel Falcı (Han Yıldızname),
Sultanfalcı (Özel Yıldızname),
Ruhanım (Özel Hanyıldızname),
Gariptensesler (Tarot su ayna),
Fallarkraliçesi (Su Falı),
Falcıayten (Su Falı),
Derya Hatun 2 kez (Kahve),
Nazarr (Su Falı),
Rewşen Anne (Kahve),
Fal Kehaneti (Kahve),
Evremdamla 2 kez (Kahve),
Sultanfalciniz (Kahve),
Zeynepana (Kahve),
Husenungezegeni (Kahve)

baktırmamanızı tavsiye ederim kısa ve geneldi benim sorum üzerinden. sadece bi tarih verdi şu kadar zamanda biriyle karsılıklı bir iliskin olacak diye bu kadar. daha da telwe de baktırmayacağım :)

Merhaba arkadaşlar forumda husonungezegenine fal baktıranınız varmı aranızda ? Ben ve bu forumda olan bir arkadaşımızla bana aynı yorumu yollamış ben 2 hafta önce yorum almıştım formdaki öteki arkadaşımız şimdi yorum almış ve yorumların ikisinide karşılaştırınca herkese aynı falı yolladığını farkettik şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…