tellwe.com'da bakılan fallar!

Gidişat konusunda nasıl peki?
Canım tekrar bir okudum şimdi süreç onun dediği gibi ilerlemiş geçmişte. Eski sevgilimin ne zaman iletişim kuracağını ve yine dengesizlikler yapacağını bilmiş. Sonunda ayrıldık zaten ama yakın geleceği tutturmuş doğrusu. Hakkını yemiyim Türkçesi kötü ama hisleri iyiymiş.

Teşekkür canım çok saol:)

valla ben gecen telwede kredim varken niyetlenip attım, bana direkt falı iade edip canlı fala cagırmıs buradan anlatılmaz cok uzun en iyisi canlıya gel yazarak tavrından cok rahatsız olup falı sildim.

Başlıkta tarih konusunda başka tutturduğu kişilerde olmuştu. Bu konuda iyi sanırım.
Aynen bana da, ben her 2-3 haftada bir atıyorum görüşme tarihlerini şaşmadan biliyor kısa bakıyor ama hisleri var kesinlikle, ilk falinda bana hic bir falcinin bilmedigi bir iki seyi bilmisti sasirtmisti.

Selam kızlar fal olayını bıraktım bir daha bu sayfalara girmicem demiştim ama bu sefer arkadaşım için yazıyorum :) arkadaşım 2 ay önce medyumzagnosa fal baktırmış eski sevgilisi için önceden imam nikahı kıymış biriyle demiş Hatta hangi yıl olduğunu söylemiş. Arkadaşta sevgilisine sormuş ama öyle bir durum yokmuş. Zagnosa baktıranlar yazabilirmi olmayan bişeyi olmuş gibi söyledimi size?

Bana karşı tarafın karakterini çok kötü anlatmıştı hiç bir yorumcunun söylemediği tarzda ve dediği pek öngörü de olmadı yani ben zaten beğenmemiştim, moralimi de bozmuştu

Bu akşam bakar falına sanırım
Az önce yorumladı. İyi gibiydi. Anı iyi bildi durumla ilgili analizinide beğendim ama kısa geldi bana biraz. Ay sonu demiş tarih olarak çıkarsa yazacağım yine. Soru soramıyor muyuz Banu’ya? Görüş bildir kısmı çıkıyor bende sadece

Soru soruluyor normalde, 3 defa sorabiliyosun hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…