- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.141
Başlıkta tarih konusunda başka tutturduğu kişilerde olmuştu. Bu konuda iyi sanırım.Çok merak edip baktırmadığım birisi benim belki denerim bi gün
Başlıkta tarih konusunda başka tutturduğu kişilerde olmuştu. Bu konuda iyi sanırım.
Canım tekrar bir okudum şimdi süreç onun dediği gibi ilerlemiş geçmişte. Eski sevgilimin ne zaman iletişim kuracağını ve yine dengesizlikler yapacağını bilmiş. Sonunda ayrıldık zaten ama yakın geleceği tutturmuş doğrusu. Hakkını yemiyim Türkçesi kötü ama hisleri iyiymiş.Gidişat konusunda nasıl peki?
Canım tekrar bir okudum şimdi süreç onun dediği gibi ilerlemiş geçmişte. Eski sevgilimin ne zaman iletişim kuracağını ve yine dengesizlikler yapacağını bilmiş. Sonunda ayrıldık zaten ama yakın geleceği tutturmuş doğrusu. Hakkını yemiyim Türkçesi kötü ama hisleri iyiymiş.
Aynen bana da, ben her 2-3 haftada bir atıyorum görüşme tarihlerini şaşmadan biliyor kısa bakıyor ama hisleri var kesinlikle, ilk falinda bana hic bir falcinin bilmedigi bir iki seyi bilmisti sasirtmisti.Başlıkta tarih konusunda başka tutturduğu kişilerde olmuştu. Bu konuda iyi sanırım.
valla ben gecen telwede kredim varken niyetlenip attım, bana direkt falı iade edip canlı fala cagırmıs buradan anlatılmaz cok uzun en iyisi canlıya gel yazarak tavrından cok rahatsız olup falı sildim.
Bana karşı tarafın karakterini çok kötü anlatmıştı hiç bir yorumcunun söylemediği tarzda ve dediği pek öngörü de olmadı yani ben zaten beğenmemiştim, moralimi de bozmuştuSelam kızlar fal olayını bıraktım bir daha bu sayfalara girmicem demiştim ama bu sefer arkadaşım için yazıyorum :) arkadaşım 2 ay önce medyumzagnosa fal baktırmış eski sevgilisi için önceden imam nikahı kıymış biriyle demiş Hatta hangi yıl olduğunu söylemiş. Arkadaşta sevgilisine sormuş ama öyle bir durum yokmuş. Zagnosa baktıranlar yazabilirmi olmayan bişeyi olmuş gibi söyledimi size?
Ben sadece katina attım ona 5 defa falan onda iyi tek tek kart yorumlamıyor o yüzden kahve katina bir fark yok sanırım.Kuzlar Banu Yılmaz kahvede mi iyi peki? Ona daha çok hangi falı baktırdınız?
Ben sadece katina attım ona 5 defa falan onda iyi tek tek kart yorumlamıyor o yüzden kahve katina bir fark yok sanırım.
BEN de merak ettim yeni baktırdım ama belki yine atabilirim ona :) sen de falın geldiğinde beğenip beğenmediğini yazarsın burada.Çok teşekkür ederim. Katina Keltik açılımı yaptım bakalım nasıl yorumlayacak?
2 saattir 5. sıradayım sanırım 11, 12’yi bulur yorumlamasıBEN de merak ettim yeni baktırdım ama belki yine atabilirim ona :) sen de falın geldiğinde beğenip beğenmediğini yazarsın burada.
O kadar kişi baktırıyor muyumuş Banu’ya ? Hep 1-2 falı olurdu normalde, 1 saat içinde yorumluyodu bana.2 saattir 5. sıradayım sanırım 11, 12’yi bulur yorumlaması
Şansıma sanırım. 3 saat olduO kadar kişi baktırıyor muyumuş Banu’ya ? Hep 1-2 falı olurdu normalde, 1 saat içinde yorumluyodu bana.
Bu akşam bakar falına sanırımŞansıma sanırım. 3 saat oldu
Az önce yorumladı. İyi gibiydi. Anı iyi bildi durumla ilgili analizinide beğendim ama kısa geldi bana biraz. Ay sonu demiş tarih olarak çıkarsa yazacağım yine. Soru soramıyor muyuz Banu’ya? Görüş bildir kısmı çıkıyor bende sadeceBu akşam bakar falına sanırım
Soru soruluyor normalde, 3 defa sorabiliyosun hatta.Az önce yorumladı. İyi gibiydi. Anı iyi bildi durumla ilgili analizinide beğendim ama kısa geldi bana biraz. Ay sonu demiş tarih olarak çıkarsa yazacağım yine. Soru soramıyor muyuz Banu’ya? Görüş bildir kısmı çıkıyor bende sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?