- 1 Ocak 2018
- 432
- 648
- 18
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.181
Bende denemedim daha önce sanal kahve mi diye sormuşsun,yeni fark ettim. Benim tahminim sen fal yolladığında, senin fincan resimlerini görmüş oluyor, sonrada canlıda karşılıklı konuşarak bakıyor ,sadece tahmin yürüttüm..Canli sanal kahvemi oluyor? Öyleyse o daha pahali.. kredim yetmedi diye salladim
Kızlar tellwede canlı fala 10 TL kredi yetiyor mu,konuşup derdini anlatmaya ? Acil bilgiye ihtiyacım var..
Banu iade etmiş,falında sıkıntı var demiş,canlıya gel demiş,moralim bozulduCanım canlı fal para tuzağı yapma
Banu iade etmiş,falında sıkıntı var demiş,canlıya gel demiş,moralim bozuldu
Bende ne acaba diye telaş ettim
2_3 kelimede olsa gitsem mi acaba dedim,100 karakter 2 TL yazıyor.. Kutucuk da yok banuda.. duvarına yazmakda istemedim yanlış anlar felan diye
Bari yazılı baksaydı, soru sormak ya da detay isterse,kutucuk açsa yine söylerdim, cidden moralim bozuldu gece gece..Benim banuyla tutmadı malesef attım ona fal bu kadar merak etmene gerek yok bana kalırsa hele canlı falda bu forumda çokça da yazıld canlı falda çok para kaybetti insanlar
B
Bari yazılı baksaydı, soru sormak ya da detay isterse,kutucuk açsa yine söylerdim, cidden moralim bozuldu gece gece..
Ne bileyim zaten kafam karışıkBir şey kaçırmadın:/
Canlı fal daha pahalı. Banu genelde canlı fala çağırır. Bi şey göreceğinden değil, daha çok kazanmak için. Burda çok bahsedildi bu durumdan. Sakın canlı fal baktırma. Bakacak insan her türlü bakardı.Ne bileyim zaten kafam karışıkherşeyde bir hayır vardır...
yesilcingeneye ben iki defa baktırdım anlık durum tespitlerinde basarılı da olsa abarttığını düsünüyorum falı kendinden cok emin ve geleceği kesin görüyormus gibi konusur felaket tellallığı yapar, arkadasıma ocak ayında seni işten atacaklar hazırlan demiş hicbisi olmadı.. Kız ocak ayı boyunca faldan etkilenip kovulucak diye korktuğuyla kaldıYesilcingeneye baktiran var mi kizlar nasıl acaba
Yeşilçingeneye kalsa geçen yaz aşık oluyordum. 2018 başında da evlilik teklifi alıyordum.Tarif ettiği adam hiç çıkmadı karşıma. Ona baktırarak parama yazık etmişim.Yesilcingeneye baktiran var mi kizlar nasıl acaba
yesilcingeneye ben iki defa baktırdım anlık durum tespitlerinde basarılı da olsa abarttığını düsünüyorum falı kendinden cok emin ve geleceği kesin görüyormus gibi konusur felaket tellallığı yapar, arkadasıma ocak ayında seni işten atacaklar hazırlan demiş hicbisi olmadı.. Kız ocak ayı boyunca faldan etkilenip kovulucak diye korktuğuyla kaldı
Banu bana 6 tane fal bakmis simdiye kadar bir kere canliya gel demedi, cok ilginc bazilarini cagirmasi. Zaten cok kisa yorum yapiyor o yuzden 10 tl canlisina da yeter bence ayni seye gelir diye dusunuyorum yorumu bir paragrafi gecmiyor cunku.Canlı fal daha pahalı. Banu genelde canlı fala çağırır. Bi şey göreceğinden değil, daha çok kazanmak için. Burda çok bahsedildi bu durumdan. Sakın canlı fal baktırma. Bakacak insan her türlü bakardı.
sen Berguzar'i denedin mi yildizname'de?Evremdamla nın şubat sonu olacak dediği olay olmadı
sen Berguzar'i denedin mi yildizname'de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?