tellwe.com'da bakılan fallar!

Canli sanal kahvemi oluyor? Öyleyse o daha pahali.. kredim yetmedi diye salladim
Bende denemedim daha önce sanal kahve mi diye sormuşsun,yeni fark ettim. Benim tahminim sen fal yolladığında, senin fincan resimlerini görmüş oluyor, sonrada canlıda karşılıklı konuşarak bakıyor ,sadece tahmin yürüttüm..

Kızlar tellwede canlı fala 10 TL kredi yetiyor mu,konuşup derdini anlatmaya ? Acil bilgiye ihtiyacım var..

Canım canlı fal para tuzağı yapma
Banu iade etmiş,falında sıkıntı var demiş,canlıya gel demiş,moralim bozuldu
Bende ne acaba diye telaş ettim
2_3 kelimede olsa gitsem mi acaba dedim,100 karakter 2 TL yazıyor.. Kutucuk da yok banuda.. duvarına yazmakda istemedim yanlış anlar felan diye

Benim banuyla tutmadı malesef attım ona fal bu kadar merak etmene gerek yok bana kalırsa hele canlı falda bu forumda çokça da yazıld canlı falda çok para kaybetti insanlar

B
Benim banuyla tutmadı malesef attım ona fal bu kadar merak etmene gerek yok bana kalırsa hele canlı falda bu forumda çokça da yazıld canlı falda çok para kaybetti insanlar
Bari yazılı baksaydı, soru sormak ya da detay isterse,kutucuk açsa yine söylerdim, cidden moralim bozuldu gece gece..

Ne bileyim zaten kafam karışık herşeyde bir hayır vardır...
Canlı fal daha pahalı. Banu genelde canlı fala çağırır. Bi şey göreceğinden değil, daha çok kazanmak için. Burda çok bahsedildi bu durumdan. Sakın canlı fal baktırma. Bakacak insan her türlü bakardı.

Yesilcingeneye baktiran var mi kizlar nasıl acaba
yesilcingeneye ben iki defa baktırdım anlık durum tespitlerinde basarılı da olsa abarttığını düsünüyorum falı kendinden cok emin ve geleceği kesin görüyormus gibi konusur felaket tellallığı yapar, arkadasıma ocak ayında seni işten atacaklar hazırlan demiş hicbisi olmadı.. Kız ocak ayı boyunca faldan etkilenip kovulucak diye korktuğuyla kaldı

Ha öyleyse canli fal fln hic baktirmayim. Tellwede geysu, yesilcingene, chitra, banu dN haric önerebilecegnz varmi. 20 kredim kaldi onuda atip tellweyi silmek istiyorm cidden bgn cok sinir oldum iadelere

Bu arada yanlis anlasilmasn geysu bende ani cok iyi bildi ve falina özenerek emek vererek bakti. Kredim yetmiyor diye geysudan haric yazdm.

işte böyle felaket tellalı olan falcılara gıcık oluyorum paramızla rezil ediyorlar bizi.. pembeci demesinler diye bazıları gerekz yere kasıyorlar. bunlardan biride akrepgöz le serüven...

Tellwede herkes para kaygısı sebebiyle falları evirip çeviriyor kızlar bence baktırmayın bir çoğu aynı kişi zaten mesela ben akrepgöz le serüven in bile aynı kişi oldugunu veya birbirlerinin fallarını okudugunu düşünüyorum ya para kaygısından pembeci oluyorlar yada yine aynı kaygıdan pembeci demesinler diye olumsuzu abartan vampirler var böyle güvensiz ortamda bence paranıza yazık ama siz bilirsiniz..

Banu bana 6 tane fal bakmis simdiye kadar bir kere canliya gel demedi, cok ilginc bazilarini cagirmasi. Zaten cok kisa yorum yapiyor o yuzden 10 tl canlisina da yeter bence ayni seye gelir diye dusunuyorum yorumu bir paragrafi gecmiyor cunku.

Yesilcingene bende vadesine kadar çıkmıştı. Hesap şifremi unuttugum için yeni açtım, oradan gönderdiğim iki falima bakmadı bile, enerjimiz uyusmamis

sen Berguzar'i denedin mi yildizname'de?

Kız denedim
Sorduğum şey bir yatırımla ilgilydi o da olmaz girme demiş
Wall Street te medyuma hisse senedi danışan elemanlar gibiyim
Bu işe girersem ve zarara uğrarsam o zaman çıkmadı derim şimdilik bildi ya da bilemedi diyeceğim bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…