- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.221
Kızlar psikolojim bozuldu resmen
her falcinin dedigi ciksaydi kuzum ohooo :))Canim benimle ilgili seylerş çok guzel yorumladı yani çok tutarlı idi,cevremdeki insanlara ilgili yorumları, kişilik analizleri çok iyiydi.Vadeler tutacak mı bilmiyorum.Bu arada Gelecek_Habercisi adlı yorumcuya gonderdigim fal geldi,bebek gözüküyor demiş.Zaten iki tane küçük çocuğum var! Allak bullak oldum.Cunku iki yorumcu daha söylemişti daha önce
Onlar adlı yorumcu da baktığı fallar kısmı en son boştu,ne baktırdın,fiyat ne canım, memnun kaldın mı?Kizlar da gitti:S vallahi hic biri cikmiyor, cogu salliyor haberiniz olsun. Ayevini merak ediyorum ben ama ondan da pek umit yoktur eminim. ONLAR adli falciya baktirdim ben, cok ilginc bir sey dedi ama bence bunu herkese diyordu, gerci baktiran varsa karsilastirsak fena olmaz fali.
Dediğine göre görümcem bana suikast düzenleyecek ( gülme krizine girdim resmen Allah'ta seni güldürsün canım)Denediklerim hakkında bilgi vermek istiyorum ayrıca:Evremdamla:Anı çok iyi analiz ediyor ama gelecekte nadildir bekleyip göreceğiz.Filiz abla: Asiri pembeci,benim hiç hoşuma gitmedi,çok genel ve Türkçe'si bozuk.Zaryanos:Çok kötü diyemem kesinlikle ama çok ta iyi sayılmaz.Alpos:Kesinlikle laf salatası yapıyor.Begenmedim.Husoonungezegeni:Tam olarak ne demek istedigini anlamasam da hisleri var diye dusunuyorum.Ani ve karakter analizini güzel yapiyor ve birebir tarih veriyor,bakalım tutacak mı? Sanmıyorum ama neyse:) Limon çiçekleriara tuzagindan başka birşey değil,beş krediye baktirdigim fal ertesi gün otuzbes krediye çıktı ve kesinlikle degmez.FalciSevgii22: Ağzım açık kalmadı açıkçası ama fena sayilmaz.Parlakzel:Çok kibar ve iyi gibi,denenebilir.Medyumderin:Çok iyi diyemem ama kesinlikle hisleri var,boş değil yani.Ayevii:Çok kısa da olsa net yorumlar yapıyor ve ben çok beğendim acikcasi, verdiği vadeler tutacak mı bakalım.İzmirliburcu:Uzak durmanizi tavsiye ederim,mubarek pembeci demesinler diye öyle bir kadiyor ki,dediğine göre görümcem bana suikast düzenleyecek:) Acelya1:Hani mahalle de fal bakan teyzeler olur ya öyle birşey ama nokta atışları oldu ben de.KahinFevzi:Bir laf salatası ornegi daha:) Simdilik bu kadar.Deneyimlerimi paylasmaya devam edeceğim:)
Yaa evet ben de inatla onu bekliyorum aklim digerleriyle karismasin diye cok gzl her acidan gorup soyluyo her seyi donse artik:/Geri dön Chitraaaaaa
Onlar adlı yorumcu da baktığı fallar kısmı en son boştu,ne baktırdın,fiyat ne canım, memnun kaldın mı?
Gelecek_habercisinden çok ilginç, değişik bir yorum aldım,çok uzak gelecekle ilgili yorumlar var,ama öyle böyle değil.. işte sen mutlu Olcan, geçecek gelecek, arayacak tarzı değil,çok uç noktada yorum.. çok şaşırdım, lütfen senin fal nasıldı özel değilse detay verir misin? Özelden de yazabilirsin bana.. Ben sorumda detay verdim çok az.. anlık duygudan tutta da gelecek ile ilgili öyle yorumlar var ki.. yani gerçekleşse havada uçarım heralde..İnşallah canım ya,bu yastan sonra düşünemiyorum.Limon çiçekleri ve falcigulunuz adlı yorumcular da ucuncü çocuk demişti o yüzden çok korktum.Bu yastan sonra çok zor çocuk olayı benim içinBu arada Gelecek_Habercisi anı güzel yorumlamış.Denemeye değer en azından beş kredi iken.
Az evvel arkadaşımada çok alakasız bir yorum geldi, geçmişinde olmayan durumlar gibi..iade istedi bakalım nolcak..Yok canim özel bir yorum yapmadı,sadece yedi ay sonra hamile kalacağimi ve iş hayatımin kısa surecegini söyledi.Ben böyle birşey asla dusunmuyorum dogrusu cunku iki tane zaten var ve yaslari ufak,yaşım da kirka dayandi.Olursa benim için en büyük sok olacak.
Yani oturacağım ev tarifi,karşı tarafın ne durumda olduğu evlilik yıl olarak tarihi, karşının iş bulma tarihi,evlendikten sonra karşı tarafın ailesinde çıkabilecek sıkıntı.. yani şaşırmamak elde değilki..Valla bilmiyorum ki canim,benim anı güzel özetlemiş,vadeler de gayet mantıkli geldi,yıllar önce bir cafe de fal baktirmistim o geldi aklima şimdi,esimi hiç tanimiyordum ve birebir bana onu tarif etti ve iki çocuğunuz olacak demisti,ciktiktan sonra yedi sene hiç fal baktirmamistim.Cunku korkuyordum,ama gene dadandim malesefBu arada geçenlerde burda adını görmüştüm Yaşam koçu Vedat birisi artık gelmiyor ben çok memnundum keşke gelse gene felan yazmış o online şu anda ona attım bekliyorum bakalim.
Valla halime ağlasam mı,gülsem mi bilemedim.. Karşı tarafın haberi yok,ama evlencez :) ne diyim inşallah olur.. Ama moral oluyor hiç yoktan :) yoksa bu sıkıntılı zamanlar nasıl geçer..Valla bazı insanlar tutturabiliyor,o yuzden ben çok şaşırmıyorum cunku dediğim gibi yaşadim bu durumu,belki olabilir.
Aynen dediğin gibi canım,hakkinda hayırlisi ne işe o olur inşallah.Valla halime ağlasam mı,gülsem mi bilemedim.. Karşı tarafın haberi yok,ama evlencez :) ne diyim inşallah olur.. Ama moral oluyor hiç yoktan :) yoksa bu sıkıntılı zamanlar nasıl geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?