tellwe.com'da bakılan fallar!

her falcinin dedigi ciksaydi kuzum ohooo :))
ayevii'ni merak ettim simdi, cok mu kisa yazmis

İnşallah canım ya,bu yastan sonra düşünemiyorum.Limon çiçekleri ve falcigulunuz adlı yorumcular da ucuncü çocuk demişti o yüzden çok korktum.Bu yastan sonra çok zor çocuk olayı benim için Bu arada Gelecek_Habercisi anı güzel yorumlamış.Denemeye değer en azından beş kredi iken.

Evet canim Ayevii çok kısa yazıyor,en azından laf kalabalığı olmadan net yorumlar yapıyor.O yüzden sevdim o kadını.Vadeleri bekliyecegiz bakalım ama duvarında vadelerin çıktığına dair bir kaç yorum var.Zaman gostericek bakalim.Gonderirsrn sonucu mutlaka paylaş merak ediyorum.

Onlar adlı yorumcu da baktığı fallar kısmı en son boştu,ne baktırdın,fiyat ne canım, memnun kaldın mı?

Kizlar Meryem Abla adlı yorumcuya çok büyük bir beklenti ile fal atmıştım ama tam bir hayal kırıklığı, profilini okudum yok söyle iyiyim yok bir sürü odulum var bilmem ne,ama hiç beğenmedim.Kendisi ile ilgili deneyimi olan paylaşabilir mi?Bir de KahinBabaVagna dikkatimi cekiyor,baktiran ve begenen varmi?

İstanbul forumdan bir üyenin tavsiyesine istinaden , Telefonla fal bakan Sibel'e (numarası 0553 156...9) baktırdım. Doğruysa Ankaradaymış ve bir ara fal sitesinde çalışmış. Son derece kötü. Tamamen genel ifadeler. Gelecekten vazgeçtim, şu an veya geçmiş konusunda bile en ufak birşey tutturamadı. Hiçbir şey gördüğü filan yok. Sezgi, enerji filan gibi şeyler kadında asla yok. Sürekli ve ısrarla soru sorup cevaplamanızı istiyor ki aklı sıra buna göre bakmaya devam edecek. Haa bir de nasihat vermeye kalkıyor. Bu nasihatler bile herkese söylenebilecek nasihatler; kafaya takmayın, güvensizlik yapmayın, vs vs gibi. Konuşması böyle başlayınca devamını dinlemek istemediğimi ve ödediğim 100 liranın iadesini istedim. Gönderemeyeceğini ve Kadınlar Kulübü foruma istediğimi yazabileceğimi söyledi. Dünya kadar fal baktırmış birisi olarak bu kadar reziline rastlamamıştım. Sibel, kesinlikle uzak durulması gereken bir istismarcı.

Dediğine göre görümcem bana suikast düzenleyecek ( gülme krizine girdim resmen Allah'ta seni güldürsün canım) bu falcılardan iyi senarist olur vallaha bence fal yorumlamayı bırakıp senarist olmaya çalışsalar adım gibi eminim ki başarırlar bunu

Aynen yaa resmen bu sekilde izah etmiş, diğerleri kıskanıyor,cekemiyor felan dediler tamam onu anlarim da,dikkat et felan yazmis yani tanımasam o insanı inanicam nerdeysen

Onlar adlı yorumcu da baktığı fallar kısmı en son boştu,ne baktırdın,fiyat ne canım, memnun kaldın mı?

Doluydu onun onun yorum sayısı, sistem de bir şey vardır kesin. Ya bilemiyorum ki hep gelecekten bahsetmiş, çok mükemmel diyemeyeceğim ama ilginç bir kaç detay verdi.

Gelecek_habercisinden çok ilginç, değişik bir yorum aldım,çok uzak gelecekle ilgili yorumlar var,ama öyle böyle değil.. işte sen mutlu Olcan, geçecek gelecek, arayacak tarzı değil,çok uç noktada yorum.. çok şaşırdım, lütfen senin fal nasıldı özel değilse detay verir misin? Özelden de yazabilirsin bana.. Ben sorumda detay verdim çok az.. anlık duygudan tutta da gelecek ile ilgili öyle yorumlar var ki.. yani gerçekleşse havada uçarım heralde..

Yok canim özel bir yorum yapmadı,sadece yedi ay sonra hamile kalacağimi ve iş hayatımin kısa surecegini söyledi.Ben böyle birşey asla dusunmuyorum dogrusu cunku iki tane zaten var ve yaslari ufak,yaşım da kirka dayandi.Olursa benim için en büyük sok olacak.

Az evvel arkadaşımada çok alakasız bir yorum geldi, geçmişinde olmayan durumlar gibi..iade istedi bakalım nolcak..
Banada ilerde 2 çocuğum olacak ve nasıl bir yerde oturacağımı söyledi..

Valla bilmiyorum ki canim,benim anı güzel özetlemiş,vadeler de gayet mantıkli geldi,yıllar önce bir cafe de fal baktirmistim o geldi aklima şimdi,esimi hiç tanimiyordum ve birebir bana onu tarif etti ve iki çocuğunuz olacak demisti,ciktiktan sonra yedi sene hiç fal baktirmamistim.Cunku korkuyordum,ama gene dadandim malesef Bu arada geçenlerde burda adını görmüştüm Yaşam koçu Vedat birisi artık gelmiyor ben çok memnundum keşke gelse gene felan yazmış o online şu anda ona attım bekliyorum bakalim.

Yani oturacağım ev tarifi,karşı tarafın ne durumda olduğu evlilik yıl olarak tarihi, karşının iş bulma tarihi,evlendikten sonra karşı tarafın ailesinde çıkabilecek sıkıntı.. yani şaşırmamak elde değilki..

Valla bazı insanlar tutturabiliyor,o yuzden ben çok şaşırmıyorum cunku dediğim gibi yaşadim bu durumu,belki olabilir.

Valla bazı insanlar tutturabiliyor,o yuzden ben çok şaşırmıyorum cunku dediğim gibi yaşadim bu durumu,belki olabilir.
Valla halime ağlasam mı,gülsem mi bilemedim.. Karşı tarafın haberi yok,ama evlencez :) ne diyim inşallah olur.. Ama moral oluyor hiç yoktan :) yoksa bu sıkıntılı zamanlar nasıl geçer..

Valla halime ağlasam mı,gülsem mi bilemedim.. Karşı tarafın haberi yok,ama evlencez :) ne diyim inşallah olur.. Ama moral oluyor hiç yoktan :) yoksa bu sıkıntılı zamanlar nasıl geçer..
Aynen dediğin gibi canım,hakkinda hayırlisi ne işe o olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…