- 12 Temmuz 2011
- 4.841
- 1.874
- 373
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.401
ra bende de hep bildi. Keşke fallara başlasa da baksa banadaEnerji meselesi bence ya. Ya da onların moduna göre de değişiyor bence bilemiyorum valla
Tık tık bakmamaları güzel bir şey bence. Banu ile Chitra’yı baya bir beklemiştim ben daha güvenilir geliyor bana böyle oluncaChit
ra bende de hep bildi. Keşke fallara başlasa da baksa banada
İsabelleyi deniyim mi iyi miydiTık tık bakmamaları güzel bir şey bence. Banu ile Chitra’yı baya bir beklemiştim ben daha güvenilir geliyor bana böyle olunca
bende de fena patladı bu adam güvenilmicek biri değil dediği adam oscarlık oyuncu ve dünyanın en serefsiz insanı cıktı, bastan asagı tutan bir tane şeyi yok.Chitra bi bende mi patladi ya
hani vade olarak falan degil vadeleri zaten beklemiyorum ama anda gecmiste gelecekte her seyde fiaskoydu hem de 2 kere baktirdim ikisi de bomboştu
Falkutusunda canım o kredisi düşüktü denenebilir benceİsabelleyi deniyim mi iyi miydi
Bende Yıldız Hanzade’yi yakalayamıyorumşu bergüzar arala baktıranlar bir yazabilirmi ya kadını asla yakalayamıyorum sistemde 5 dk online oldu yakaladım derken offline oldu yine deliricem
binnazdaki sezgiye baktıranlar varsa bana dönebilirmi, yaklasık olarak geysu perseis ayevi yesilcingenin var diyerek yorum yaptığı bir olaya ısrarla öyle bir sey yok diyerek 2 dir hepsine zıt yorum yapıyor, cok merak ediyorum..
ne falı bsktırmıştınFalkutusunda canım o kredisi düşüktü denenebilir bence
Katina bakmış canımNe f
ne falı bsktırmıştın
Sezgiye baktirmistim vadeleri olan zaman dilimi icine girdim ama dedigi gibibilerlemedi olaylar hatta gorusmezsin dedigi kisi ile gecen hafta gorustum. Tutmadi yanişu bergüzar arala baktıranlar bir yazabilirmi ya kadını asla yakalayamıyorum sistemde 5 dk online oldu yakaladım derken offline oldu yine deliricem
binnazdaki sezgiye baktıranlar varsa bana dönebilirmi, yaklasık olarak geysu perseis ayevi yesilcingenin var diyerek yorum yaptığı bir olaya ısrarla öyle bir sey yok diyerek 2 dir hepsine zıt yorum yapıyor, cok merak ediyorum..
Bilgisayarda sayfası açık kalsın hep,anında Online olunca ancak o şekil gönderebilirsin.. Birde durumunu güncelleyip,bilgi veriyor takip et o şekilde..şu bergüzar arala baktıranlar bir yazabilirmi ya kadını asla yakalayamıyorum sistemde 5 dk online oldu yakaladım derken offline oldu yine deliricem
bildirimleri açtım online olunca mesaj geliyor bundan mı bahsettin canım sen? sürekli yeniliyorum ama yakalayamıyorum 2 hafta oldu cıldırıcam artıkBilgisayarda sayfası açık kalsın hep,anında Online olunca ancak o şekil gönderebilirsin.. Birde durumunu güncelleyip,bilgi veriyor takip et o şekilde..
Evet canım online uyarısı gelince (genelde önce maile gelebiliyor uyarı) hemen tıkla.. geç saatte tutabilirsin belki ama kendi fikrim tabi,beklediğine değer bence..bildirimleri açtım online olunca mesaj geliyor bundan mı bahsettin canım sen? sürekli yeniliyorum ama yakalayamıyorum 2 hafta oldu cıldırıcam artık
Canım online şimdi mail geldi banabildirimleri açtım online olunca mesaj geliyor bundan mı bahsettin canım sen? sürekli yeniliyorum ama yakalayamıyorum 2 hafta oldu cıldırıcam artık
Teli aç kapa, uygulama arka planda çalışıyorsa onu sil. Birde şifreni felan hatırlıyorsan ,ön belleği temizle. Bende de oldu. Uygulama hata veriyordu.. kime baktırdın nasıldı :)Kızlar biraz önce fal baktirdim ama yorum hiçbir sekilde açılmıyor, destek ekibine bildirdim falcinin Tekrar göndermesini sağladılar ama tekrar açılmıyor,yazdım gene bekliyorum,başına böyle birşey gelen varmi?Falı tikladigimda tellwe durduruldu ve geri bildirim gönder felan şeklinde uyarı veriyor ve kapanıyor
Okuyamadım canım hicbih şekilde malesefTeli aç kapa, uygulama arka planda çalışıyorsa onu sil. Birde şifreni felan hatırlıyorsan ,ön belleği temizle. Bende de oldu. Uygulama hata veriyordu.. kime baktırdın nasıldı :)
Kesinlikle okunuyor bence de,özel bilgileri paylaşmamak lazım,kişisel bilgileri felan.Bir bomba patlattım kızlar. Bura okunuyor ama net buna eminim öğrenmek isteyenler dm’e gelsin
Mailine yönlendirselerdi keşke falını okurdun en azından.. Ama belkide olumsuzdu yorum, herşeyde bir hayır vardır.. Bende çok açıldımOkuyamadım canım hicbih şekilde malesefAlrisha diye bir falci var ona atmıştım,bu ay çok açıldım beş krediliklerden gidiyorum,bu da yeni.Cok merak ediyordum ama olmadı malesef krediyi iade ettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?