tellwe.com'da bakılan fallar!

Peki Banu Yılmaz'ın söyledikleri çıkıyormu canım sende,adı forumda çok geçince bende baktırmak istedim açıkçası fazla begenmedim diğer bakırdıklarım daha iyiydi

Aaa skinti olunca ben de falcı degistirdim.Tekrar atayım bakalım,dediğin gibi ben de çok merak etmistim yorumunu, baya falı olmuş bu arada kuyruğa gireyim şimdiden:))

yorumlarını paylaş burda lütfen bana mı iyi geldi yoksa gerçekten iyi mi merak ediyorum
Canım boş biri değil,güzel bir yorum yapmis en azindan biraz rahatladım,heee pembeci degil onu söylüyeyim,bir de çok nazik.Begendim ama çok çok iyi diyemem.

Ya kızlar,bu Husoonungezegeni burda aforoz edildi daha önce biliyorum ama bu adam bana bir kaç tane tarih verdi,net tarihler bunlar ve yaklaşmak üzere bu tarihler,daha önce baktirip ta verdiği tarihler çıkan ya da çıkmayan varmı?Bir ümit,belki de diye beklemedeyim.

Canım boş biri değil,güzel bir yorum yapmis en azindan biraz rahatladım,heee pembeci degil onu söylüyeyim,bir de çok nazik.Begendim ama çok çok iyi diyemem.
bana karşımdaki insanın içinde bulunduğu durumla ilgili güzel analiz yaptı,aslında benim ne düşündüğüm gerçeğinide açıkladı. öyle çok tarih isim falan vermiyor ha ben zaten o kadar ileri giden insanlara çok güvenmiyorum. evet tozpembe değil ama iç karartıcı değil gerçekçi bi havası var. ben 1 hafta sonra falan tekrar denemyi düşünüyorum. inşallah fal fiyatları değişmez ozaman alrishanın

Aynı şekilde,seni ve karşındaki insanı güzel tahlil ediyor,vade felan vermemiş zaten,hissiyatı yuksek diyebilirim ve çok nazik,tekrar denenebilir bence de canım.

Alrisha'nın sırada bekleyen 12 falı olmuş. Anlaşılan burayı sessizce takip eden çok :)
Fal sonrası yorumlarınızı da paylaşın lütfen:)
Birde falcının duvarında,yorum kısmı boş.. hiç Yorum yazan yokmu acaba?

Burayı okuyorlar diyorsunuz kızlar geçmiş yorumlara bakarsanız üye gibi gelip kaçtan falcı ifşa edildi burda biraz dikkatli olun paylaşmayın! Sonra YÖK paranoyak herkes diye konuşuluyor gerçekler bunlar. Dikkatli olun kızlar

Canım Yorum iyi ya da kötü ,nokta atışı var ya da yok,fal uzun ya da kısa.. bence fikirler paylaşılmalı... Özel bilgiler dışında..

Canım Yorum iyi ya da kötü ,nokta atışı var ya da yok,fal uzun ya da kısa.. bence fikirler paylaşılmalı... Özel bilgiler dışında..
Aynen canım genel olarak paylaşılsın ama fal sıranızı kime baktırdığınızı hemenanlatmayın üzerinden zaman geçsinöyle paylaşın.

Peki sizce ayevii mi yoksa alrisha mı?
Valla ben Ayevii ne düşük krediliyken baktirmistim o zaman düşük kredililer arasındaki en iyi yorumu o yapmıştı ama bana verdiği vadeler tutarsa o zaman çok iyi diyebilirim.Sunu da belirtiyim şu anda kredisi uçmuş ve duvarini sürekli takip ediyorum,sürekli fiyatlarını degistiriyor ve bu çok sinir bozucu geldi bana,yani yaptığı etik degil bence,Alrisha ya gelince evet iyi bir yorumcu diyebilirim fakat çok fazla ayrintiya girmiyor.Vade de vermiyor.Kisilik analizi istiyorsanız güzel bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…