- 12 Temmuz 2011
- 4.841
- 1.874
- 373
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.441
Çok girmiyor artık. Bir bilgin var mı senin bu durumla ilgiliChitra en özenli bakım yapan falcılardan biri bence. Durum analizleri de güzeldir ama son baktığı falın aşk kısmı çıkmadı bende, iş kısmı ise beklemede.
Çok girmiyor artık. Bir bilgin var mı senin bu durumla ilgili
Peki Banu Yılmaz'ın söyledikleri çıkıyormu canım sende,adı forumda çok geçince bende baktırmak istedim açıkçası fazla begenmedim diğer bakırdıklarım daha iyiydiCherrycoco çok yazıldı forumda çok güven kaybetti ben çok fal atmıştım ona kendisiyle hep çelişti mesela bir gün kız çocuğun olacak derken bir gün erkek çocuğun olacak dedi ki zaten bu tarz yorumları duymuyorum eski sevgiinle olmayacak dedi 6 aydır birlikteyiz tekrarevremdamlayi denemedim merak ediyorum şu ara okul sebebiyle fal olaylarına ara verdim çünkü kendime ayıracak vaktim bile kalmadı ama erkek arkadaşımla problem yaşadığında direkt banu yılmaz a atıyorum ve hiç sektirmiyor nasıl oluyor bilmiyorum bir de düşük krediyle medyum Tuğçeye atmıştım çok genel bir yorum buldum yenileri hiç takip edemiyorum ama devamlı banuyilmaz a atıyorum
canım bende dün aynı falcıya gönderdim bende de aynısı oldu falcı ses kaydı olarak atmış o yüzden bende açılmadı sonra aynı şeyi yaptılar tekrar baktı yazıyla gönderdi. istersen tekrar gönder ben ucuz olsun diye baktırmıştım o kadar kredim vardı ama şans mı diyeyim kader mi diyeyim bilmiyorum nokta atışları oldu ki ben yeşilçingeneden başkasına baktırmıyorum yani. birde öyle dene istersen[/QUOT
Aaa skinti olunca ben de falcı degistirdim.Tekrar atayım bakalım,dediğin gibi ben de çok merak etmistim yorumunu, baya falı olmuş bu arada kuyruğa gireyim şimdiden:))canım bende dün aynı falcıya gönderdim bende de aynısı oldu falcı ses kaydı olarak atmış o yüzden bende açılmadı sonra aynı şeyi yaptılar tekrar baktı yazıyla gönderdi. istersen tekrar gönder ben ucuz olsun diye baktırmıştım o kadar kredim vardı ama şans mı diyeyim kader mi diyeyim bilmiyorum nokta atışları oldu ki ben yeşilçingeneden başkasına baktırmıyorum yani. birde öyle dene istersen
Aaa skinti olunca ben de falcı degistirdim.Tekrar atayım bakalım,dediğin gibi ben de çok merak etmistim yorumunu, baya falı olmuş bu arada kuyruğa gireyim şimdiden:))
Yeni mi iade etmiş faliniziYeşil çingene benim falımı da iade etmiş kredimi kime kullanayım
Canım boş biri değil,güzel bir yorum yapmis en azindan biraz rahatladım,heee pembeci degil onu söylüyeyim,bir de çok nazik.Begendim ama çok çok iyi diyemem.yorumlarını paylaş burda lütfen bana mı iyi geldi yoksa gerçekten iyi mi merak ediyorum
bana karşımdaki insanın içinde bulunduğu durumla ilgili güzel analiz yaptı,aslında benim ne düşündüğüm gerçeğinide açıkladı. öyle çok tarih isim falan vermiyor ha ben zaten o kadar ileri giden insanlara çok güvenmiyorum. evet tozpembe değil ama iç karartıcı değil gerçekçi bi havası var. ben 1 hafta sonra falan tekrar denemyi düşünüyorum. inşallah fal fiyatları değişmez ozaman alrishanınCanım boş biri değil,güzel bir yorum yapmis en azindan biraz rahatladım,heee pembeci degil onu söylüyeyim,bir de çok nazik.Begendim ama çok çok iyi diyemem.
Aynı şekilde,seni ve karşındaki insanı güzel tahlil ediyor,vade felan vermemiş zaten,hissiyatı yuksek diyebilirim ve çok nazik,tekrar denenebilir bence de canım.bana karşımdaki insanın içinde bulunduğu durumla ilgili güzel analiz yaptı,aslında benim ne düşündüğüm gerçeğinide açıkladı. öyle çok tarih isim falan vermiyor ha ben zaten o kadar ileri giden insanlara çok güvenmiyorum. evet tozpembe değil ama iç karartıcı değil gerçekçi bi havası var. ben 1 hafta sonra falan tekrar denemyi düşünüyorum. inşallah fal fiyatları değişmez ozaman alrishanın
Peki sizce ayevii mi yoksa alrisha mı?Aynı şekilde,seni ve karşındaki insanı güzel tahlil ediyor,vade felan vermemiş zaten,hissiyatı yuksek diyebilirim ve çok nazik,tekrar denenebilir bence de canım.
Canım Yorum iyi ya da kötü ,nokta atışı var ya da yok,fal uzun ya da kısa.. bence fikirler paylaşılmalı... Özel bilgiler dışında..Burayı okuyorlar diyorsunuz kızlar geçmiş yorumlara bakarsanız üye gibi gelip kaçtan falcı ifşa edildi burda biraz dikkatli olun paylaşmayın! Sonra YÖK paranoyak herkes diye konuşuluyor gerçekler bunlar. Dikkatli olun kızlar
Aynen canım genel olarak paylaşılsın ama fal sıranızı kime baktırdığınızı hemenanlatmayın üzerinden zaman geçsinöyle paylaşın.Canım Yorum iyi ya da kötü ,nokta atışı var ya da yok,fal uzun ya da kısa.. bence fikirler paylaşılmalı... Özel bilgiler dışında..
Valla ben Ayevii ne düşük krediliyken baktirmistim o zaman düşük kredililer arasındaki en iyi yorumu o yapmıştı ama bana verdiği vadeler tutarsa o zaman çok iyi diyebilirim.Sunu da belirtiyim şu anda kredisi uçmuş ve duvarini sürekli takip ediyorum,sürekli fiyatlarını degistiriyor ve bu çok sinir bozucu geldi bana,yani yaptığı etik degil bence,Alrisha ya gelince evet iyi bir yorumcu diyebilirim fakat çok fazla ayrintiya girmiyor.Vade de vermiyor.Kisilik analizi istiyorsanız güzel bence.Peki sizce ayevii mi yoksa alrisha mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?