- 28 Ocak 2017
- 213
- 256
- 103
- 31
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.501
Merhaba canım 3-4 ay gibi tarihler yani vadeler uzun değil ki genelde bu vadeleri çok veriyor yorumcular normal bir vade uzun değilki bazı yorumcular fal baktıkları kişilere 1 ve 1,5 sene gibi tarihler vadeler veriyorlarKızlar bir arkadaşım burdan okuyup Banu Yılmaz'a baktirmis ona biraz uzak tarih vermiş 3.5 ay içinde demiş tarihleri hep böyle uzunmu veriyor diye sormamı istedi?
Amin canım. Gelişme olursa yazar mısınEski ilişki ile ilgili de olumlu konuştu, birleşme olcak dedi. İnşallah hepimizin gönlünden geçen gerçek olur.
Amin canım. Gelişme olursa yazar mısın
Arkadaşlar buradan yorumcular hakkında görüş bildirdigimizde reklamcı deniyor ama bildirmek şart bence ki paralarimiz ve umitlerimiz boşa gitmesin.Elbette yazarım.
saptırmayın.herkes kimin ne demek istediğinianlıyor .kendinizi reklamcı addeden şu anda siZsiniz!Arkadaşlar buradan yorumcular hakkında görüş bildirdigimizde reklamcı deniyor ama bildirmek şart bence ki paralarimiz ve umitlerimiz boşa gitmesin.
hayret nasıl canlı fala cagırmadı, cok sasırdımBende banu yılmaza baktirdim geçmişi ve anlık durumu baya iyi bildi gelecek içinde birkac ay vade verdi tam söyleyemem dedi enerjin dusuk zaten dedi bakalim çıkacak mı beklicem
Alrisha, üşenmemişsin listemi iyice incelemişsin ve en baştaki giriş mesajımı, içeriğinde hiç değişiklik yapmadan bana yorum die satmışsın. Zaten 10. sıradayken nasıl 4- 5 saat içinde bana sıra geldi anlamamıştım. Ve su da dahil hiçbir fal, sadece kişi hisleri ile %100 tutamaz. Cinlerin olsa bile o kadar tutturamazsın çünkü cinler o kadar doğrucu olsalar, zaten iki boyut arasındaki yasaklanmış sınırı geçmezler.
Kızlar dikkat edin bu yorumcuyum die geçinen sahtekara.
Sorunda ya da postunda söylediğin şeyleri geri mi yazdı sana?
Sanal fincan falıydı, falı aynen kopyalıyorum:
merhaba canım hoşgeldin, umarım senin için güzel ve hayırlı bir fal olur diyerek başlıyorum. önce falda çıkan simgeler üzerinden gideceğim daha sonra ise kart açılımı yapacağım canım. falında öncelikle lale çıkmış canım bu senin iyi niyetli dürüst ılımlı bir insan olduğunu ifade eder. aynı zamanda aşk hayatında olacak ani gelişmeleri temsil eder ama bu konu için kartlarımla desteklemeden henüz net birşey demek istemiyorum. aynı zamanda bir yumurta var bu ise çalışıyorsan eğer iş hayatında yaşadığın -yaşayacağın bazı sıkıntıları işaret eder. ama aynı zamanda bu sıkıntıların çok kısa süreceğine ve eline iş kaynaklı bir miktar para geçeceğini işaret eder. prim olabilir, ikramiye olabilir belki bir zam bu şekilde bir gelişme yaşayabilirsin canım. izninle ben kartlara geçmek istiyorum daha net yorumlar alabilmek için. canım bahsettiğin kişi için doğum tarihi gibi bir detay vermemişsin ama ben uzun süreli bir birliktelik geçirdiğinizi görüyorum. yani 3-4 sene dolaylarınla bir bağınız olmuş. çok süt liman bir ilişki yaşadığınızı söyleyemeyeceğim küsüp barışma durumlarının fazlasıyla yaşandığı karşında biraz bencil bir adam görüyorum canım. dediğin gibi araya zamanda girmiş zaman zaman iletişiminiz olmuş ve sana olumlu yaklaşımı olmamış canım bu kişinin önüne bak hayatına devam et ben artık birşey hissetmiyorum tarzında sana söylemleri olduğunu görüyorum. ama sen buna rağmen hala zaman zaman hamle yapmak istiyorsun canım daha öncede yapmışsın ama hep olumsuzlukla sonuçlanmış açıkçası yine yaparsan yine aynısı olacak. Biraz özverisiz bir kişi yani siz bir araya gelsenizde o büyük bitiş yaşandıktan sonra zaten tekrar rayına oturtamamışsınız hiç birşeyi. üzgünüm canım ama ben bu kişiyle bir birliktelik görmüyorum. bu arada sana yakın zaman hayatına yeni biri girecek aşık olacaksında demiyorum çünkü sen bu ilişkinin yükünü biraz daha sırtında taşıyacaksın ve bu şekilde gittiği müddetçe zaten istesen bile kendini yeni şeylere kapatmış olacaksın enerji olarak. ister istemez kıyaslamaya gireceksin. uzun ilişkinin malesef zararlı izleri olabiliyor... bu arada sen ya işinde ya evinde hanende yani bir değişiklik yaşamışsın. ikisinde de olabilir aslında iki kapı çıktı. ama eğer hane değişikliği olduysa senin hayatında daha güzel şeyleri sen bu hanedeyken yaşayacaksın. hane içinde hasta birini görüyorum bi direk 1. dereceden olmayabilir ama çok uzakta değil bununla ilgili biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz moral bozukluğu yaratabilir. çevrende bel bölgesi biraz kilolu orta boylu bir kadının samimiyetsiz bir davranışına şahit olacaksın. canım aşk hayatındaki güzel şeyler geçmişi kapatmadan maalesef biraz zor gelecek. çok olumsuz yorum yaptıysam gerçekten kusura bakma. ama yanlış yere umut vermek istemem. hakkında hayırlısı olsun eğer bir sorun olursa ise mutlaka beklerim. tekrar görüşmek üzere
İlişki süremden, attığım tüm adımların olumsuz sonuçlanmasından ve en son hissi kalmadıını sölediğinden forumdaki ilk msjımda, şehir değişikliği yaptığımdan ise oluşturduğum tellwe falcıları listesinde bahsetmiştim. Zaten bunlar haricinde, yan aşk dışı yaptığı yorumlar tamamen sallamasyon, zerre uymuyor bana.
Emin olun buayi hepsi okuyo. Okumalarina kizmiyorum ama yorumlarin da burdan gitmelerine cok kiziyorum. Bu yuzden buraya defalarca yazildi ama tekrar ben de yazayim. Fal siranizi buraya yazmayn. Burdaki bilgilerinizle yorum almayin.İlişki süremden, attığım tüm adımların olumsuz sonuçlanmasından ve en son hissi kalmadıını sölediğinden forumdaki ilk msjımda, şehir değişikliği yaptığımdan ise oluşturduğum tellwe falcıları listesinde bahsetmiştim. Zaten bunlar haricinde, yan aşk dışı yaptığı yorumlar tamamen sallamasyon, zerre uymuyor bana.
Burayi okuyorlar. Ben orada yillar once (simdi yok) birine rastlamistim. Bes cumle yazmisti, dediklerinin o an dogru oldugunu bilmiyordum, bir sene sonra ogrendim ama falci hesabini kapatti sitede.
Emin olun buayi hepsi okuyo. Okumalarina kizmiyorum ama yorumlarin da burdan gitmelerine cok kiziyorum. Bu yuzden buraya defalarca yazildi ama tekrar ben de yazayim. Fal siranizi buraya yazmayn. Burdaki bilgilerinizle yorum almayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?