- 18 Şubat 2018
- 13.396
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.770
- 598
- 44
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.481
Resmen bağımlı olduk iyi mi?Ben ciddi ciddi tedavisi varmı acaba diye dusunmeye başladım:) Husoonungezegeni nin verdiği tarihler çok yaklaştı,onu bekliyorum ben de,burda afaroz edildi kendisi ama yaşayarak görmeyi tercih ediyorum.Cunku o kadar kendinden emin tarih vermiş ki sorma saatine kadar yani:))benimde bu aralar krizim cok fazla tutuyor, son ismini verdiğiniz a lı falcıya kahve kapattım atanlardan biri de benim yani :)
perseiste 2 haftadır falım bekliyor bakacak inşallah eğer bu sene icerisinde
onun dısında ayevini denedim, ya falı iyi güzeldi de sanki bir durumu söyledikten sonra basından savmak icin soru kısmında aynı seyleri demiş durmus rahatsız oldum o tavrından.
onun dısında yesilcingene sezgi geysu dönüp dolasıp aynı insanlara atmaktan bunaldım, bergüzar icin pusudayım hala..
Sunu anladım bir falı ne kadar düsünüp dönüp dolasıp okursanız ve kafanıza takarsanız gerceklesme ihtimali o kadar azalıyor okuyup rafa kaldırmak lazım..
Sezgi candanı hep cok övmüsümdür ocak sonu baktırdığım falının hiçbiri cıkmadı geleceğin hepsi patladı bilginize..
Geysu da geleceği patladı zaten geysu anlık cok iyidir karakter analizlerinde ama gelecek hep pembedir.
Perseisin iki falını da yasadım kadından ilk falını iade ettiğim icin helallik istedim :) inş carpılmam.. Keşke yasamasaydım iki falında da ne sallamıs bu diyerek okudum iade istedim ikinciyi etmedi ama ikisi de cıktı.
Chitra söylediği falın tamamı patladı karakter özellikleri ve anda dahil
Kehribanın ilk tarotu cok basarılıydı o anlık söyledikleri tuttu ama uzak gelecek patladı.
Bende merak ettim fal mabedini. İyi diye duyduğun birileri var mı canım?Kizlar Fal Mabedi'ni deneyen var mi? Orada da iyi bakicilar var gibi, kendi meslekleri olan sitenin kurucusunun ricasi uzerine fal bakan tipler falan.Denerseni yazarsaniz super olur.
fal mabedi sitesindeki falcıların coğu birinin üzerinde büyü musallat vs varmı gibi konularda ayrıntılı bakım yapar cünkü cogu bu tarz seylerle uğrasır, arkadasıma nefertiti olması lazım bakmıstı ama cok geneldi memnun kalmadı, sitede iyi bakım yapan yule var birde site sahibi urum ikisi de majisyendir :)Kizlar Fal Mabedi'ni deneyen var mi? Orada da iyi bakicilar var gibi, kendi meslekleri olan sitenin kurucusunun ricasi uzerine fal bakan tipler falan.Denerseni yazarsaniz super olur.
fal mabedi sitesindeki falcıların coğu birinin üzerinde büyü musallat vs varmı gibi konularda ayrıntılı bakım yapar cünkü cogu bu tarz seylerle uğrasır, arkadasıma nefertiti olması lazım bakmıstı ama cok geneldi memnun kalmadı, sitede iyi bakım yapan yule var birde site sahibi urum ikisi de majisyendir :)
Bakiyorum iste Urum ve Yule'yi duydum, silver var iyi yorumlari. Bir tane falcisi tellwe'de de var ama iyi oldugunu sanmiyoum, aryamiydi neydi. Denersen fikrini belirt :)Bende merak ettim fal mabedini. İyi diye duyduğun birileri var mı canım?
Yok sorumdan yola çıktığını düşünmüyorum hisleriyle bakmış bence çok detaylı bir şey sormadım. iyi dileklerini de eklemiş. vade vermedi ama dediği yönde gelişti diyebilirim canım. boş ümit olcağını sanmıyorum bana yaptığı yoruma göre ama sen bilirsin kredisi uygundu zaten en son hala öyleyse denenebilir benceBende bornmoon 'a atmayı düşünüyorum, kötü yani olumuz yorumdan ziyade,boş ümit almaktan endişe ediyorum. Sana vade verdi mi? Klasik sorundan yola çıkarak mı yorum yaptı? Biraz bilgi detay verirsen çok mutlu olurum canım.
Bana hep uzun vadeler verdi.5 ay gibi ama hiç bir falı çıkmadıKızlar bir arkadaşım burdan okuyup Banu Yılmaz'a baktirmis ona biraz uzak tarih vermiş 3.5 ay içinde demiş tarihleri hep böyle uzunmu veriyor diye sormamı istedi?
Bana her zaman tutuyor sadece zaman tam net olmuyor ama dedikleri bir şekilde oluyorPeki Banu Yılmaz'ın söyledikleri çıkıyormu canım sende,adı forumda çok geçince bende baktırmak istedim açıkçası fazla begenmedim diğer bakırdıklarım daha iyiydi
Ben iade aldım,çok uçlarda bir yorum aldım,çok olumlu.. oturacağım eve kadar yorum yapmış, ben karşı ile olumsuzlukları belirttim,kibar bir şekilde,bir de böyle değerlendirin dedim,yanıt vermedi, bekledim baya,sonra iade aldımselam kızlar. tellwedeki gelecek habercisinden memnun kalan var mı? atalım mı??
D DhmiAim
Evremdamla: 1 kere kahve yorumu almıştım, olumlu konuşmuştu, vadesine daha var. Özenerek yorumlamış, analizlerini beğenmiştim, o nedenle tavsiye ederim.
Evrem sana eski ilişkin olacak yönünde mi ,olumlu konuştu? Yoksa kişilik analizini mi beğendin sadece? Bende onun vadesi bekliyorum,ondan sordum canım.. inşallah bundan sonrası iyi olur senin için..
arkadaşlar salı günü öylesine herhangi bir durum yokken bariz kahve içtim 5-10krediliklere fal göndereyim bari dedim. burda hep yazmışımındır ben yeşil çingeneciyim ama bariz bir sıkıntım olmayınca öylesine göndereyim dedim. yeniymiş galiba tesadüf alrisha yı gördüm fotoğrafı dikkatimi çekmişti güzel birine benziyorbana yaşadığım ilişkimde içime sinmeyen çok fazle şey olduğunu ve yakın zamanda yaşayacağım birşeyin beni bir karar aşamasına götüreceğini söyledi. dün sabah erkek arkadaşımla herşey gayet yolundayken çok alakasız bir durum oluştu erkek arkadaşımdan bağımsız. ve beni tüm ilişki sürecimizi sorgulamaya itti ve ben bugün ayrıldım böyle birşey asla aklımda yoktu. hatta ben bunuda sallamış alakasız diğerleri iyiydi ama bu dediğine çok anlam verememiştim çünkü ben zaten genel olarak sorguladığım bir ilişki olduğundan ve bakış açım naparsa yapsın gittiği yere kadar tarzındaydı. bi karar aşaması uzak bir ihtimaldi. fala 2 günde falan bakıyor ben baktırdığımda da sıra vardı, şimdi bir arkadaşım gönderdi 10 küsurlarda diyor sıra. 2-3 güne anca gelir herhalde ama denenebilir. birde yeşil çingeneye atcam şimdi :) alrishayı bir kaç gün sonra bir kere daha deneyeceğim böyle giderse haftqada bir tarot bi kahve baktırım herhalde. ne güzel azalttım derken başıma iş aldım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?