tellwe.com'da bakılan fallar!

Resmen bağımlı olduk iyi mi?Ben ciddi ciddi tedavisi varmı acaba diye dusunmeye başladım:) Husoonungezegeni nin verdiği tarihler çok yaklaştı,onu bekliyorum ben de,burda afaroz edildi kendisi ama yaşayarak görmeyi tercih ediyorum.Cunku o kadar kendinden emin tarih vermiş ki sorma saatine kadar yani:))

Birine fal atmamam için kendimi zor tutarken eski fallarimi okuyorum bir yandan,bu Açelya1 teyze,teyze diyorum çünkü baya yaşı var kimsenin bilmediği bı kaç detay bilmiş ve beni şaşırtmış,Turkcesi biraz bozuk,anlamakta biraz zorluk çekmiştim ama iyi bakmis ya,he öyle uzun uzun değil kısacık ama beni şaşırtan bı kaç detay diyebilirim özetle ama rastlanti da olabilir ne bileyim ben

Kizlar Fal Mabedi'ni deneyen var mi? Orada da iyi bakicilar var gibi, kendi meslekleri olan sitenin kurucusunun ricasi uzerine fal bakan tipler falan.Denerseni yazarsaniz super olur.
fal mabedi sitesindeki falcıların coğu birinin üzerinde büyü musallat vs varmı gibi konularda ayrıntılı bakım yapar cünkü cogu bu tarz seylerle uğrasır, arkadasıma nefertiti olması lazım bakmıstı ama cok geneldi memnun kalmadı, sitede iyi bakım yapan yule var birde site sahibi urum ikisi de majisyendir :)

Ya Urum sagolsun zor giriyor, isleri cok. Silver diye biri var , onu denedi mi arkadasiniz ? Bir de Sahruz? Urum'da Yule'de gizlimabetin kuruculari o yuzden onlara guvenim tam. Cok detayli fallar yolluyorlarmis, sunu soyle yap bunu boyle yap. Adimlarin sunlar olsun diye.

Yok sorumdan yola çıktığını düşünmüyorum hisleriyle bakmış bence çok detaylı bir şey sormadım. iyi dileklerini de eklemiş. vade vermedi ama dediği yönde gelişti diyebilirim canım. boş ümit olcağını sanmıyorum bana yaptığı yoruma göre ama sen bilirsin kredisi uygundu zaten en son hala öyleyse denenebilir bence

Peki Banu Yılmaz'ın söyledikleri çıkıyormu canım sende,adı forumda çok geçince bende baktırmak istedim açıkçası fazla begenmedim diğer bakırdıklarım daha iyiydi
Bana her zaman tutuyor sadece zaman tam net olmuyor ama dedikleri bir şekilde oluyor

selam kızlar. tellwedeki gelecek habercisinden memnun kalan var mı? atalım mı??
Ben iade aldım,çok uçlarda bir yorum aldım,çok olumlu.. oturacağım eve kadar yorum yapmış, ben karşı ile olumsuzlukları belirttim,kibar bir şekilde,bir de böyle değerlendirin dedim,yanıt vermedi, bekledim baya,sonra iade aldım

Merhaba kızlar, yaklaşık 7 aydır fırsat buldukça forumu takip ediyorum ve burda ismi geçen falcıların hemen hemen hepsinden yorum aldım. İnsan boşluğa düşmeye görsün, medet ummaktan deil ama oyalanmak için ufak bir servet harcadım bu sürede online fal sitelerine.

4,5 senelik bir ilişkiyi, artık dayanma gücüm kalmadığından ve sabır taşım orta yerinden çatladığından yaklaşık 2 sene evvel bitirmiştim. Asla pişman olmam gibi geliyordu, çok doğru bir karar olarak görmüştüm ayrılığı ve bu nedenle onun birleşme çabalarına çok sert karşılık verdim ayrılıktan sonraki ilk 6 ayda. Ama ondan ayrıldıktan sonra karşıma çıkan kişiler bana onu arattı ve içimde büyük bir pişmanlık oluştu. Tabi canı tez olduğumdan bu pişmanlığı belirttim ona ama o beni reddetti. Unutmayı denedim bu sefer, onu aşıp önüme bakmak için çok çabaladım ama olmadı. Bu süre zarfında hislerime ve çektiğim özleme yenik düşüp 3 kez daha hamlede bulundum farklı zamanlarda ama tabi hepsinin sonu hüsran. Hatta sonuncuda bana karşı hiç hissi kalmadığını söledi. Ama hem içim husursuz deil, hem de bir yanım birgün pişman olacağını söleyip duruyor mantıksız bir şekilde, yani umutsuz vakayım.

Tavsiyeye ihtiyaç duyan arkadaşlar için baktırdığım falları yeniden okudum ve upuzun bir liste hazırladım. Umarım yardımı dokunur burayı okuyanlara.

Başlığa uygun olması açısından sadece tellweden aldığım yorumların listesini paylaşıcam burdan. Diğerleri, diğer topikte.

Nakta: Tellwede yorum istediğim ilk yorumcu. O dönem çok etkilenmiştim yorumundan, o nedenle toplam 4 kez yorum aldım. 2si kahve, 1i tarot ve 1 de canlı. Hepsinde olumsuz konuştu, dönse de olmaz dedi ve başkasını öngördü ama vadeler patladı. En son canlı yorum almıştım, resmen zorla olumsuza yordu gibi geldi bana çünkü tüm cümlelerini ama ile devam ettirip olumsuza bağladı. Biraz karışık geldiği için canlı yorumu, sürekli soru sormak zorunda kaldım. O da sadece benimle ilgilenemeyeceğini nazikçe ifade etti. Forumda çok beğeneni var ama ben canlı falından sonra tavsiye etmiyorum.

Chitra: 2 kere yorum aldım, tarot ve peri tarotu. İkisinde de görüşme olacağını ama sonrasının zorlu geçeceğini söledi. İlk yorumunda yeni birini öngördüğü kısım patladı, geri kalanlar tuttu. 2. yorumunda vade vermedi ama analizleri yine çok başarılıydı. Çok ilgili ve saygılı bir yorumcu. Rahatlıkla tavsiye edebilirim.

MedyumSerkanHoca: 2 kere yorum aldım, biri tarot, diğeri kahve. İlkinde olumsuz konuştu, 2.de genel yorum istediğim için pespembe bir tablo çizdi hayatımla ilgili J Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Asmara: 1 kez yorum aldım, su falıydı. Bu da pespembe bir mutluluk tablosu çizdi, aşırı olumlu bir yorumdu ve baya uzun bir vade verdi. Tavsiye etmiyorum.

MeryemAbla: 2 kez yorum aldım, biri kahve, diğeri de su. İkisinde de 1 yıldız vermişim, o da iade etmiş. Profil yazısına aldanmıştım ama pembeci çıktı, asla tavsiye etmiyorum.

Falinustasi: 1 kez su falı baktırdım, olumlu konuşmuştu ama ne analizi tuttu, ne vadesi. Tavsiye etmiyorum.

Akrepgoz: 2 kez yorum aldım, biri kahve, diğeri de kısmet. İkisinde de olumsuz konuştu, yeni biri olacak dedi ama patladı. Beğeneni çok ama ben beğenmedim.

FalciAna: 1 kez ketabet falı baktırdım, olumlu konuştu. Pembeci. Tavsiye etmem.

FalciAlim: 2 kez yorum aldım, biri gelecek falı, diğeri de aşk falı. İkisinde de olumlu konuştu. İlkinde vade patladı ama bir detayı bilmişti. 2.nin vadesine daha var. Cinlerden yardım aldığını düşündüğüm bir yorumcu, benim gibi psişik şeylere meraklı olanlar deneyebilir.

Seruven: 1 kez kitap falı baktırmıştım, olumsuz konuşmuştu. Analizleri bana hiç uymadı. Yeni birini öngörmüştü ama patladı. 1 yıldız vermiştim, aşırı kendinden emin iddialarda bulunmuş cvp olarak ama patladı hepsi J Beğeneni çok ama ben beğenmedim.

YeterAtarli: 1 kez aşk falı baktırmıştım, olumsuz konuşmuştu. Bunun da analizleri bana hiç uymadı. Yeni birini öngörüp onla evlendirmiş bi de ama patladı tabi. Tavsiye etmiyorum.

Black_pearl88: 2 kez yorum almıştım, secret cards ve secret coffee. İlkinde olumlu konuştu ama vade patladı. Yeni birini öngörmüştü ama o da patladı. 2.de genel yorum istemişim, pespembe bir gelecek çizmiş bana. Beğeneni çok ama ben beğenmedim.

MedyumVedat: 1 kez resimli aşk falı baktırdım, olumsuz konuşmuştu. Yeni birini öngörmüştü ama patladı. Tavsiye etmiyorum.

Defnesen: 2 kere yorum almıştım, biri evlilik, diğeri de aşk falı. İkisi de olumluydu. İlkinde vade patladı. 2.de vade vermedi. Analizlerini beğenmiştim ama pembeci gibi geldi bana.

Kahinismet: 1 kez katina yorumu almıştım, olumlu konuşmuştu, hatta evlendirmiş bile. Patladı tabi. Tavsiye etmiyorum.

RuhlarAlemi: 2 kere yorum almıştım, biri katina, diğeri kahve. İlkinde sadece tavsiye vermiş, bana uyan tekbişey sölememiş. 2.de yine pembe tablo çizmiş. Patladı tabi. Tavsiye etmiyorum.

Binnaz: 1 kere katina yorumu almıştım, olumsuz konuşmuştu ve işlemle hallederim dedi. Bu nedenle asla tavsiye etmiyorum.

FalaNiyetHakkaniyet: 1 kere evlilik falı baktırmıştım, olumlu konuşmuştu, bu da evlendirmiş J Pembeci. Tavsiye etmiyorum.

Taraca: 1 kere sulveyans falı baktırmıştım, olumlu konuşmuştu. Bu da pembeci. Tavsiye etmiyorum.

BanuYılmaz: 3 kere kahve yorumu almıştım, hepsinde olumlu konuşmuştu. İlki patladı, 2. ve 3.nün vadelerine daha var. Beğeneni çok ama ben pek beğenemedim.

Muneccimmm: 1 kere yıldızname baktırmıştım ve genel yorum istemiştim. Yine pespembe bir tablo. 1 yıldız vermiştim, iade etmiş. Tavsiye etmiyorum.

Encokempati: 1 kere detaylı kahve yorumu almıştım, olumsuz konuşmuştu. Uzun süre ilişki de yok dedi. Herkese mi olumsuz bilemicem ama bana yorumu gerçekçi geldi. Tavsiye ederim.

Evremdamla: 1 kere kahve yorumu almıştım, olumlu konuşmuştu, vadesine daha var. Özenerek yorumlamış, analizlerini beğenmiştim, o nedenle tavsiye ederim.

Arzubaci: 1 kere canlı yorum almıştım, olumlu konuşmuştu hatta evlendirmişti. Patladı tabi. Pembeci. Tavsiye etmiyorum.

RewsenAnne: 1 kere kahve yorumu almıştım, genel yorum istemiştim. Dediği hiçbişey bana uymadı. Tavsiye etmiyorum.

Geysu: 2 kere kahve yorumu almıştım. İlkinde genel yorum istemiştim, geçmişteki kişiyi bildi ve analizleri çok başarılıydı ama vadesi patladı. Aşk dışında söledikleri alakasızdı. 2.de kişi ile ilgili bakmasını istedim, olumlu konuşmuştu ama vadesi yine patladı. Geysunun karakter analizleri müthiş, bence 6. Hissi kuvvetli bir yorumcu. Özellikle anı öğrenmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

ZeynepAna: 1 kere kahve yorumu almıştım, genel yorum istemiştim. Bunun da profiline kanıp fal göndermiştim. Pespembe bir tablo çizmiş, tavsiye etmem.

Kocaalem: 1 kere tarot yorumu almıştım, genel yorum istemiştim. Tek bildiği geçmişteki kişi oldu ama onunla da alakalı olumlu konuşmuştu. Güya 2 kişi arasında kalıodum, 1i buldum da sanki J Patladı tabi. Tavsiye etmiyorum.

KaraDedee: 1 kere kahve yorumu almıştım, genel yorum istemiştim. Pespembe bir tablo çizmiş. Tavsiye etmiyorum.

ElCin666: 1 kere kahve yorumu almıştım, olumlu konuşmuştu ama vadesi patladı. Profiline aldandığım bir yorumcu bu da.

Shalevisrael: 2 kere yorum almıştım, biri döngel dilek falı, diğeri de evlilik falı. İkisinde de olumlu konuşmuş, vadeleri patladı. Bu da pembeci.

Ecem23: 2 kere yorum almıştım, biri kahve, diğeri de aşk sonuç. İlkinde görüşme olcak dedi ama vadesi patladı. Yeni birini öngördü, vadesine daha var. İkincide de görüşme olcak dedi vade vermeden ve yine yeni birinden bahsetti vadeyi ilkindeki gibi uzun tutarak. Ecemden çok umutluydum, aslında analizleri de kötü değil ama umduğumu bulamadım. Baktırmak isteyenler kart fallarını tercih etsin, kahvede başarısız bence. Bir de detay vermeyin çünkü soru üzerinden gitti bende.

Kehriban: 2 kere yorum almıştım, biri tarot, diğeri de katina. İkisinde de olumlu konuşmuştu ama vadeleri patladı. Beğeneni çok ama bana pembeci gibi geldi.

Cheryycoco: 1 kere aşk falı baktırmıştım, olumsuz konuşmuştu. Yeni birini öngörmüştü, patladı. Analizleri kötü değildi ama ben pek beğenemedim.

Klothoyagmur: 1 kere tarot yorumu almıştım ve genel yorum istemiştim. Geçmişteki kişiyi bildi ama başkası ile ilişki olacağını söledi vade vermeden. Bu yorumcudan da çok umutluydum ama umduğumu bulamadım.

Eliftaskin: 1 kere iskambil falı baktırmıştım, genel yorum istemiştim. Yine pespembe bir gelecek tablosu. Tavsiye etmem.

Cadininelmasi: 1 kere ilişki açılımı baktırmıştım, olumsuz konuşmuştu. Yeni birini öngörmüştü, patladı. Bir de ısrarla taşınacaksın demişti yeni taşınmış olmama rağmen. Ben beğenemedim.

Byzmelek: 1 kere su falı baktırmıştım, olumlu konuşmuştu, zamana daha var. Analizlerini başarılı bulmuştum. Ben beğendim, tavsiye ederim.

Ruhh: Promosyon falı yollamıştım bir kez, bu yorumcuya düşmüş. Pembeci, hiç beğenmedim.

MedyumZagnos: 1 kere durugörü yorumu almıştım, olumsuz konuşmuştu. Karşına başkası çıkacak demişti, patladı. Sadece geçmiş analizi doğruydu. Tavsiye edebileceğim bir yorumcu değil.

Perseis: 1 kere katina yorumu almıştım, olumlu konuşmuştu, vadesi patladı. Bana pembeci geldi.

Yulee: 1 kere aşk sonuç falı baktırmıştım, olumlu konuşmuştu, vade vermedi. Analizlerini beğenmiştim, tavsiye ederim.

MedyumSelena: Mail ile ulaşmıştım, 1 kere genel su falı baktırdım. Yorumuna göre ben ölmüşüm de ağlayanım yok, tek olumlu cümlesi yoktu. Psikolojimi bozdu kadın resmen. Beğeneni çok ama ben beğenmedim.

KahinBabaVanga: 1 kere sanal fincan yorumu almıştım. Sabahın 10unda yorumladığı falı iyi akşamlar dileyerek bitirmiş. Bu nedenle 1 yıldız verdim, iade etmiş. Kopyala yapıştırcı.

FaziletAbla: 1 kere sanal fincan yorumu almıştım, bunun da profiline kandım. Genel yorum istemiştim, pespembe bir tablo çizmiş. Tavsiye etmem.

Ayeviii: 1 kere çapraz ilişki falı baktırmıştım, olumlu konuşmuştu, vadeye daha var. Sen adım atacaksın dedi, büyük konuşmayayım ama tövbe adım atmam bir daha. Bunu sölediğimde vade uzar o zaman dedi. Analizleri başarılıydı. Ben beğendim, tavsiye ederim.

Pethulinqa: Teknik sıkıntı yaşıomuş, iade etti.

GelecegiinSifresii: 3 kere iade etti. İlkinde dua tavsiye etmiş, dierlerinde soru detaylı deil gibi bişey demiş. Çok merak ettiğim bir yorumcuydu ama galiba sorudan ilerliyor yorumlarında.

SuFali: Bu yorumcuyu da cinleri olduğunu iddia ettiği için çok merak ediyordum. İade etti, kötüymüş gördükleri.

YesilCingene: Ya 3, ya da 4 sefer iade etti, görü alamamış benden. Aşırı merak ettiğim bir yorumcuydu, farklı hesaplardan da denedim ama hepsinde görü alamadığını söledi, hatta sanırım 3.de fırçalar tarzda yazmış iade nedenini ama yine de bakacağını bilsem 5. kez denerdim şansımı.

BornMoon: Tarot yorumu istedim dün, hala bekliyorum. Tellwedeki son falım olcak inşallah.

Artık fal baktırmam derken Fal Mabedi ilgimi çekti siz bahsedince. Zaten mistik şeylere de merakım var. Ondan da eksik kalmamam lazım.

D DhmiAim
Evremdamla: 1 kere kahve yorumu almıştım, olumlu konuşmuştu, vadesine daha var. Özenerek yorumlamış, analizlerini beğenmiştim, o nedenle tavsiye ederim.
Evrem sana eski ilişkin olacak yönünde mi ,olumlu konuştu? Yoksa kişilik analizini mi beğendin sadece? Bende onun vadesi bekliyorum,ondan sordum canım.. inşallah bundan sonrası iyi olur senin için..

arkadaşlar salı günü öylesine herhangi bir durum yokken bariz kahve içtim 5-10krediliklere fal göndereyim bari dedim. burda hep yazmışımındır ben yeşil çingeneciyim ama bariz bir sıkıntım olmayınca öylesine göndereyim dedim. yeniymiş galiba tesadüf alrisha yı gördüm fotoğrafı dikkatimi çekmişti güzel birine benziyor bana yaşadığım ilişkimde içime sinmeyen çok fazle şey olduğunu ve yakın zamanda yaşayacağım birşeyin beni bir karar aşamasına götüreceğini söyledi. dün sabah erkek arkadaşımla herşey gayet yolundayken çok alakasız bir durum oluştu erkek arkadaşımdan bağımsız. ve beni tüm ilişki sürecimizi sorgulamaya itti ve ben bugün ayrıldım böyle birşey asla aklımda yoktu. hatta ben bunuda sallamış alakasız diğerleri iyiydi ama bu dediğine çok anlam verememiştim çünkü ben zaten genel olarak sorguladığım bir ilişki olduğundan ve bakış açım naparsa yapsın gittiği yere kadar tarzındaydı. bi karar aşaması uzak bir ihtimaldi. fala 2 günde falan bakıyor ben baktırdığımda da sıra vardı, şimdi bir arkadaşım gönderdi 10 küsurlarda diyor sıra. 2-3 güne anca gelir herhalde ama denenebilir. birde yeşil çingeneye atcam şimdi :) alrishayı bir kaç gün sonra bir kere daha deneyeceğim böyle giderse haftqada bir tarot bi kahve baktırım herhalde. ne güzel azalttım derken başıma iş aldım resmen

Eski ilişki ile ilgili de olumlu konuştu, birleşme olcak dedi. İnşallah hepimizin gönlünden geçen gerçek olur.

Hemen denemem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…