- 28 Ocak 2017
- 213
- 256
- 103
- 31
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.561
Melikenasuhogluda güzel bakıyor kahve falına canım benim promosyon falımı o yorumlamıştı çok şaşırmıştım adımı bilgilerimi hiçbir şey bilmiyordu hakkımda sadece cinsiyetim,dogum tarihi ve iliskim olmadıgını yazıyordu profilimde,soruda sorulmuyor zaten promosyon falda ama resmen aklımdaki bütün soruların cevaplarını vermişti nokta atışları da vardı hiç promosyon falına benzemiyordu paralı baktırdıklarım gibiydi iyiydi yani canımkahve kime atayım acilllll
heyecanla bekliyorum canımBu hafta Tarotumun 1. Kahvemin 6. yılı bunun şerefine bakarımyarın yazarım yazdığımda söylerim ne gerektiğinii
N Nevbaharim Aslında bende şaşırdım,neden dersen; forumda o Falcı ile ilgili yorumlarda,mantıklı şeyler söylemiş fal yorumlarında (Ama mesela bir keskin örnek daha var;burda da paylaşıldı,birine de karşı tarafla kafenin neresinde oturacağını söylemiş)..Ben soktayim arkadasima 6 aydir ayri dugu kisi icin 2 sayisiyla baglantili konusma ve donus goruyorum dedive 2 gun sonra 6 aydir cit cikmayan adam donmus.
N Nevbaharim Aslında bende şaşırdım,neden dersen; forumda o Falcı ile ilgili yorumlarda,mantıklı şeyler söylemiş fal yorumlarında (Ama mesela bir keskin örnek daha var;burda da paylaşıldı,birine de karşı tarafla kafenin neresinde oturacağını söylemiş)..
Bana çocuk sayıma kadar söylemiş..
Şu şu olumsuzluklar var dedim,yanıt yok,bende iade aldım.
Yani herzaman diyorum, Tamam olumsuz yorumdan da çekiniyorum,moralim bozulmasın diye ama bu kadarda pembe tablo çizilmezki.. hep diyoruz o kadar ileri geleceği gören fal yorumu olmaz diye..Çok karışık yorumlar var hakkında o kişinin . Denemek istiyordum ama çekindim, birine hamile demişti kadıncağız korkmuştu çok:)
Yani herzaman diyorum, Tamam olumsuz yorumdan da çekiniyorum,moralim bozulmasın diye ama bu kadarda pembe tablo çizilmezki.. hep diyoruz o kadar ileri geleceği gören fal yorumu olmaz diye..Yani olacak çocuk sayım,ve nasıl bir yerde oturacağımın detayları gibi.. tabiki falım denilen gibi, olumlu sonuçlansın isterim ama ben verilen vade tutsun ona da razıyım.. ortada tutan vadem bile yok henüz..
Tabiki Bende isterim,hem şu an hemde gelecek çıksın,Ama nerdee öyle falcı... Detay vermeden alakasız yorum alıyorum.. Detay Verincede soru üstünden gidiyorlar. Verdiğin detay olumlu ise sonuç : pembe tablo.. verdiğin detay olumsuz ise : sonuç o iş olmaz,başka biri olacak..Ben şimdi de tutsun gelecek de tutsun istiyorum. Ama çoğunlukla soruyu yuvarlayıp yorum yapıyorlar.
N Nevbaharim Aslında bende şaşırdım,neden dersen; forumda o Falcı ile ilgili yorumlarda,mantıklı şeyler söylemiş fal yorumlarında (Ama mesela bir keskin örnek daha var;burda da paylaşıldı,birine de karşı tarafla kafenin neresinde oturacağını söylemiş)..
Bana çocuk sayıma kadar söylemiş..
Şu şu olumsuzluklar var dedim,yanıt yok,bende iade aldım.
o kafe detayli fal benimdiHangi falı bu ? Gelevekhabercisi mi?
Bu kafe ortasinda agac olan bi kafe mi?Fallar mi karisti yoksa ayni falimi yolladi bilmiyorum isim olarak zaten benim ismim ile degil baska bir isim vardi.Soru kisminda kendisine yazdigimda da iade etti zaten hic bi aciklama yapmadan
Birininkini yolladi bana:)Zaten cok siradisi bi faldi.Dizilerdeki gibi entirika doluydu:)o kafe detayli fal benimdi
hayır agac olan dememisti bana
Bu kafe ortasinda agac olan bi kafe mi?Fallar mi karisti yoksa ayni falimi yolladi bilmiyorum isim olarak zaten benim ismim ile degil baska bir isim vardi.Soru kisminda kendisine yazdigimda da iade etti zaten hic bi aciklama yapmadan[/QUOTE]Hangi falı bu ? Gelevekhabercisi mi?
Ben çalışmak istediğim için iş konusunu sormuştum ona, çok güzel bir iş bulacaksin,evine 15-20 dk mesafede bir işyerinde ama haziran ayında hamile kalacaksın ve iş hayatın kısa surecek dedi,iki tane ufak çocuğum var zaten psikolojimi bozdu benim.Birininkini yolladi bana:)Zaten cok siradisi bi faldi.Dizilerdeki gibi entirika doluydu:)
Ben çalışmak istediğim için iş konusunu sormuştum ona, çok güzel bir iş bulacaksin,evine 15-20 dk mesafede bir işyerinde ama haziran ayında hamile kalacaksın ve iş hayatın kısa surecek dedi,iki tane ufak çocuğum var zaten psikolojimi bozdu benim.
bende de kafe detaylı bir fal varo kafe detayli fal benimdi
hayır agac olan dememisti bana
Sikayet edince bir sonuca varıyor mu?Kredinin geri istesek felan.kizlarantonie ile Gelecek_habercisi nin falini karsilastirdik tipatip ayni noktasi virgulune kadar!!!
Sakın fal atmayın bu üçkağıtçıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?