tellwe.com'da bakılan fallar!

kizlar @antonie ile Gelecek_habercisi nin falini karsilastirdik tipatip ayni noktasi virgulune kadar!!!
Sakın fal atmayın bu üçkağıtçıya

Gercektenmi șok oldum su anda. peki fallarinizin sonuna bugun baktigim en guzel faldi da yaziyormu... Yahepsi mi 3 kagitci bunlarin

Kızlar şimdi kahve aticam ama kime atsam sizce 5 TL ye ya da 10 a iyi bakan biri var mı banunyilmaz geleceğin şifresi iliviana evren damla fal kehaneti ne daha önce atmıştım varsa söylerseniz çok sevinirim

Kızlar şimdi kahve aticam ama kime atsam sizce 5 TL ye ya da 10 a iyi bakan biri var mı banunyilmaz geleceğin şifresi iliviana evren damla fal kehaneti ne daha önce atmıştım varsa söylerseniz çok sevinirim
Canım ilivana dediğin kim, lydian mı? Ben lydian'a baktırdım o yüzden sordum

Canım ilivana dediğin kim, lydian mı? Ben lydian'a baktırdım o yüzden sordum
Ldyan'a kahve baktirdim kahve de pek iyi değil,astro haritanizi incelemek lazım dedi ben de tekrar yildizname attım, yildizname yi guzel yorumlamış ama cikicakmi dedikleri bakalim,sesli yorumluyor ayrıca.Sen memnun kaldin mi?

Ldyan'a kahve baktirdim kahve de pek iyi değil,astro haritanizi incelemek lazım dedi ben de tekrar yildizname attım, yildizname yi guzel yorumlamış ama cikicakmi dedikleri bakalim,sesli yorumluyor ayrıca.Sen memnun kaldin mi?
Canım aynen dediğin gibi kahvede çok bişey söylemiyor,4.5 dakikalık bir ses kaydı idi benimki.. banada astrolojiye gelirsen tarih veririm dedi(ben tarih istemiştim),ama yinede benim için tarih vermeye çalıştı,gün ve ay olarak verdi. Ve verdiği tarih diğerlerinin 2,5 ay felan dediği tarihlere denk geliyor tam olarak.. günlük yaşamımla alakalı ufak bişey tuttu (tesadüf de olabilir) ama çok eee lerle geçirsede falı,fincanı inceliyor belli.. sende nasıldı? Özel değilse paylaşır mısın biraz..
birde ben yıldızname baktırmadım hiç,ana konu ile ilgili neler veriyor Yıldızname? Kahvesi çok dolu dolu bir ses kaydı değildi ama netti.. yıldıznamesi nasıldı,içine sindi mi canım.
Düzeltme yıldızname demişim, astroloji olacak.. bide şimdi geldi aklıma astroloji de burç uyumu felansa , öyle istemiyorum ben.. aradaki fark ne acaba yıldızame ile astroloji arasındaki..

Son düzenleme:

Dediğin gibi kahve de kötü,yyildizname de iyi diyebilirim ama çok fazla yildizname baktirmadim,diğer baktirdigim iki yildizname daha var onlara göre daha iyiydi.Konusma tarzı öyle,canli degil çok donuk bir ses tonu var.Yildizname benim bildiğim doğumla ölüm arasindaki yazayacagin olayları anlatıyor.O şekilde düşünürsen detaylı değildi.Daha yüzeysel.

Canım astroloji ile arasındaki fark ne acaba??
Aynen fala başlarken, sesinden , eyvah dedim fal olumsuz :)) yüreğime iniyordu..

Canım astroloji ile arasındaki fark ne acaba??
Aynen fala başlarken, sesinden , eyvah dedim fal olumsuz :)) yüreğime iniyordu..
Astroloji bilimsel birsey,yıldız haritasına göre bakiliyor toplumda daha fazla itibar gören bir bilim dalı,yildizname Kur'an-ı Kerim'e göre bakılıyor bildiğim kadarıyla.

Astroloji bilimsel birsey,yıldız haritasına göre bakiliyor toplumda daha fazla itibar gören bir bilim dalı,yildizname Kur'an-ı Kerim'e göre bakılıyor bildiğim kadarıyla.
Tam anlamı ile iyi dürüst bakan biri olsa da baktırsak keşke.. lydian tarih çıkarsa tekrar giderim.. yıldızname ya da astroloji çok dolu dolu bakacağını sanmıyorum ama en azından diğerleri gibi değil Kahve fincanı mı inceledi ve yinede tarih vermeye çalıştı.. diğerleri ile aynı tarih olmasa beğenmezdim çünkü başka net nokta atışı yoktu pek.. Tarih beni oldukça şaşırttı.

Lydian a bende baktirmistim kahvede cok net seyler soylemedi ama baktığı belli yani astrolojik harita cikarmak lazim dedi bana da yildizname dedigi doğum haritası işte onu bende kendim cikarip az bucuk arastirmalarimla yorumladim o yüzden baktirmadim ona

Dünya kadar para doktugumle kaldım desem yeridir, Allah bir dert vermeye görsün,demin bir arkadaşa falcihan i tavsiye etmiştim ya,bana iyi bakmisti yani en azından verdiği detaylar bana uygundu,ona çok alakasiz kötü bir fal bakmıs,çok üzüldüm ya,kredisini geri istedi bakalım ne olucak

Astroloji dalında insanlar kendilerini araştırmalarla gelistirebiliyor canım bildiğim kadarıyla ama yildizname ve fal başka bir boyut onları bakabilmek için doğaüstü güçler lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…