tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben ara ara giriyorum:) belki 40 yıllın başı fal atıyorum ama sizleri merak etmiyorum desem yalan olur canım bende seni gördüğüme sevindim ama diğer kızların gitmesine çok üzüldüm

Ya sen bana tarot açmıştın Kasım 2017'de de 6-8 ay içinde nişan görmüştün, inanamamıştım o zaman alla alla olmaz falan demiştim. Sözleniyorum gerçekten. :) Onu haber vermek istedim, teşekkür ederim müthişsin :)

Ben de merak ediyorum onu.

Tellwede yeni falcılardan Abelz'i denedim ve beni şaşırttı. Beklentisiz atmama rağmen güzel bir fal bakmış. Fiyatı uygunken denenebilir.

arkadaslar yokmu bildiğiniz anı güzel yorumlayan biri gercekten aklımı oynatıcam ya 200-300 olsun yine vermeye razıyım o kadar ihtiyacım var iyi bakan birine

Canım ben denediklerimden Ecem23, Nakta, Banı Yılmaz ve Chitra’yı tavsiye edebilirim
chiatra komple patladı ecem 23 ilk baktırdığmda cok alakasız konusmustu 2-3 sene önce nakta zaten inanılmaz olumsuz ir insan enerjimiz asla tutmuyor fallarından sonra 2-3 gün ağlamakla geciyor benim.. Banu yılmaz da 2 kere iade edip inatla canlı falan cağırdı.

O değilde bu evremdamla nerede? Üç gündür bir sıra ilerlemedi geri çekeceğim ama kıyamıyorum hiç çekmediğim kartlar geldi çatlayacağım o yüzden
canım evremdamlanın bu forumu okudugu baya olay olmustu karısmak gibi olmasn da forumdaki bir cok üye bu konuda fikirlerini beyan ettikleri icin üyelikleri yok hatta suan ayrıldılar forumdan...

Hmm anladım canım Alrisha’yı dene istersen o zaman ben denemedim ama beğeneni de oldu burada beğenmeyeni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…