- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.661
nakta benceFal atacam.geysu dolmuş.yeşilçingene iade ediyor.naktanin vadeleri tutmadi ani iyibildi.alrepgöze mi naktaya mi atayim?
Bende Seni merak ediyordum.Nasilsin?
Bende iyiyim çok teşekkürler.Seni gördüğüme sevindimÇok teşekkür ederim ben çok iyiyim :) sen nasılsın? capella e postana bak :) yazdım sana
Bende iyiyim çok teşekkürler.Seni gördüğüme sevindim
Ben ara ara giriyorum:) belki 40 yıllın başı fal atıyorum ama sizleri merak etmiyorum desem yalan olur canım bende seni gördüğüme sevindim ama diğer kızların gitmesine çok üzüldüm
Ben ara ara giriyorum:) belki 40 yıllın başı fal atıyorum ama sizleri merak etmiyorum desem yalan olur canım bende seni gördüğüme sevindim ama diğer kızların gitmesine çok üzüldüm Bana katina bakmiştin.3 aydir hala küstük.çok Ufak bi kaç iletişim oldu ama hala özür dilemedi.Bende katina destesi Almak istiyordum ama internetten hiç Bir yerden bulamadim
arkadaşlar merhaba uzun süredir fallardan uzaktım, fazla da para vermek istemiyorum artık tellwede shamantomris e fal atmıştım rastgele çevrimiçi ve ucuz olunca.Fal sayısı da az ama deneyen falan var mı çıkıyor mu söyledikleri. Bana baya bi uzun yorum atmış tespitleri de güzeldi.
Çok teşekkür ederim ben çok iyiyim :) sen nasılsın? capella e postana bak :) yazdım sana
Ben ara ara giriyorum:) belki 40 yıllın başı fal atıyorum ama sizleri merak etmiyorum desem yalan olur canım bende seni gördüğüme sevindim ama diğer kızların gitmesine çok üzüldüm
Hayir değilim beni soruyorsaniz eğerPisipisi bu capella mı?
Hayir değilim beni soruyorsaniz eğer
ne baktırdın canım?Tellwede yeni falcılardan Abelz'i denedim ve beni şaşırttı. Beklentisiz atmama rağmen güzel bir fal bakmış. Fiyatı uygunken denenebilir.
ne baktırdın canım?
Canım ben denediklerimden Ecem23, Nakta, Banı Yılmaz ve Chitra’yı tavsiye edebilirimarkadaslar yokmu bildiğiniz anı güzel yorumlayan biri gercekten aklımı oynatıcam ya 200-300 olsun yine vermeye razıyım o kadar ihtiyacım var iyi bakan birine
chiatra komple patladı ecem 23 ilk baktırdığmda cok alakasız konusmustu 2-3 sene önce nakta zaten inanılmaz olumsuz ir insan enerjimiz asla tutmuyor fallarından sonra 2-3 gün ağlamakla geciyor benim.. Banu yılmaz da 2 kere iade edip inatla canlı falan cağırdı.Canım ben denediklerimden Ecem23, Nakta, Banı Yılmaz ve Chitra’yı tavsiye edebilirim
canım evremdamlanın bu forumu okudugu baya olay olmustu karısmak gibi olmasn da forumdaki bir cok üye bu konuda fikirlerini beyan ettikleri icin üyelikleri yok hatta suan ayrıldılar forumdan...O değilde bu evremdamla nerede? Üç gündür bir sıra ilerlemedi geri çekeceğim ama kıyamıyorum hiç çekmediğim kartlar geldi çatlayacağım o yüzden
Hmm anladım canım Alrisha’yı dene istersen o zaman ben denemedim ama beğeneni de oldu burada beğenmeyeni dechiatra komple patladı ecem 23 ilk baktırdığmda cok alakasız konusmustu 2-3 sene önce nakta zaten inanılmaz olumsuz ir insan enerjimiz asla tutmuyor fallarından sonra 2-3 gün ağlamakla geciyor benim.. Banu yılmaz da 2 kere iade edip inatla canlı falan cağırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?