portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.641
Ne zaman iade etti faliniziYeşilçingeneye fal attim 2 kere ikisinde de iade etti. Geysuya ne fali atmali.hangisinde başarili
Telefon işine hiç bulasmayin derim,para tuzağı bence.Arkadaşlar merhaba,ben astrocenter uzay adlı falcıya bakım yaptırmak istedim ama detaylı soruyu dahi aşan teferruatlar var telefonla arayın dedi,fikirlerinizi almak istedim,hayli açıldım bu ay,güvenebilir miyim acaba yada daha fazla ücret için mi öyle yapıyorlar sizce?
Tam bir coptu bana yolladigi fal.
Benimde aklıma öyle geldi,yani altı üstü bir soru sordum,ya arar ya da aramaz diyecek ,bunun daha ne gibi teferruatları olur ki,anlayamadım aklımı karıştırdıTelefon işine hiç bulasmayin derim,para tuzağı bence.
Valla ben acemiyken şu anda ismini hatirlamadigim bir sitede baktirmistim.Dakikasi dört ya da beş lira ile ücretlendiriliyor.Seni konusturuyor,bilgi alıyor ona göre yorum yapıyor.Tam bir saat konusturuyor beni,kapatamiyorum da bir sonuca varsın diye,sonuç tam bir fiyasko oldu,o ay telefon faturam geldi 250 lira.Benimde aklıma öyle geldi,yani altı üstü bir soru sordum,ya arar ya da aramaz diyecek ,bunun daha ne gibi teferruatları olur ki,anlayamadım aklımı karıştırdı
Aynen 1 haftadır ben de öyleyim,hele dün çatlayacaktım resmen,bisürü değişik sitelere dadandım o yüzdenarkadaslar size de oluyor mu bu aralar inanılmaz bunalımdayım ve sürekli fal atarak rahatlama isteği var icimde bu ruh halinden nasıl cıkıcam bilmiyorum sabah aksam dua okur oldum bi yandan da yetmiyor fal atıyorum böyle bir tezatlık carpılıcam en sonunda
Ben de aynı durumdayım birine atıyorum cevabı geliyor tatmin olmuyorum,diyorum hadi başkası hadi baskasi derken ipin ucu çoktan kacmis oluyor.Ciddi ciddi bir bağımlılık olusturmaya basladiAynen 1 haftadır ben de öyleyim,hele dün çatlayacaktım resmen,bisürü değişik sitelere dadandım o yüzden
Arkadaşlar merhaba,ben astrocenter uzay adlı falcıya bakım yaptırmak istedim ama detaylı soruyu dahi aşan teferruatlar var telefonla arayın dedi,fikirlerinizi almak istedim,hayli açıldım bu ay,güvenebilir miyim acaba yada daha fazla ücret için mi öyle yapıyorlar sizce?
Keşke daha önce görseydim yorumunu..Tam bir coptu bana yolladigi fal.
Bir verdim iade etmedi.Keşke daha önce görseydim yorumunu..
Banada sorumu allayıp pullayıp yollamış resmen.. iade istedin mi sen, naptın?
İnsanların sıkıntısı sorunu var ki fal baktırıyor.. Yemin ederim bunlarda vijdan yok...Bir verdim iade etmedi.
arkadaşlar merhaba uzun süredir fallardan uzaktım, fazla da para vermek istemiyorum artık tellwede shamantomris e fal atmıştım rastgele çevrimiçi ve ucuz olunca.Fal sayısı da az ama deneyen falan var mı çıkıyor mu söyledikleri. Bana baya bi uzun yorum atmış tespitleri de güzeldi.[/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?