tellwe.com'da bakılan fallar!

en son gecen hafta katina baktırmıstım bu hafta son kez en son gelen yorumların üzerine perelinaya kahve katina atıp bütün fal olayını bitirmeyi düsünüyorum, katina üst üste baktırılsa bir sey olurmu yoksa beklemelimiyim bilen biri yardımcı olabilirmi? bakan kisi 21 gün aralık olsun mutlaka baska bir katina yada tarot actıracaksan demisti ama cok bunalımdayım

Kızlar sadece gerçekler ve ya esrarengizler den yorum alan varmı?Ozellikle sadece gerçekler ona atmak istiyorum.

Peralinaya da iki kere fal atmışım. Genel bakmasını istemişim soru olmadan olmaz demiş. İkincide de olumsuza açık değilsiniz deyip iade etmiş.

burdaki bir tavsiyeyle abelz'e baktirdim 5tl'lik fal icin guzel ozenmis en azindan 3 4 satır kalıp cumleler yazıp atmamış. 5 tl için uzun sayilabilecek bir faldı, kişilik analizi super, anda da cok iyi. gelecek icin net vade vermemis ama dedigi gibi ilerlerse olaylar haber veririm. tek sorun, fal sonrası sorduğum sorulara tek cumlelik bir cevap aldım ve yeterli degildi ama falı güzel ben begendim tavsiye ederim 5 tl hem de, fiyatları yukselmeden baktirabilirsiniz

Herra ve Kehriban çok kısa geldi bana. Herra’da cümle hatasıda çok başka biri gibi geldi sanki bana ya neyse.
Kehriban’a iki gündür sorum için cevap bekliyorum hala yok

Kehribana bende baktirdim da ya söylediği durum ne biliyim pek oluru yok gibi geliyor bana cikiyo mu fallari sanki benim sordugum sorudan yurumus gibi bilemedim

Ben de kehriban fal baktirdim dün katına attım bildiği yerler var ama bilemedim bende iyi mi kötü mü bakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…