- 10 Mart 2010
- 2.437
- 3.192
- 723
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.921
Ya ayevi ye dun kahve fali attim. Kafam cok karisikmis birsey gorememis ates fali gonder dedi. Ates falini gonderdim tamam kuzum net cikti demis. Birkac saat sonra yarisini yorumladim enerjim dustu yarin tamamlayacagim demis. Az oncede bilgisayarim bozuk diye iade etmis. Ayevi ye tekrardan fal atmaya deger mi? Birkac gun bekleyip fal yollasam mi yoksa anda iyi bir falci onerir misiniz. 40 kredim var suan.
ayevinin bana yorumunu sana özelden mesaj olarak göndereyim istersen aklında kalacak bi yorum olduğunu düşünmüyorum :)
Duvarinda falin tuttu diyen cok fazla yorum gordum aklim karisti o zaman gerek yok Banu Yilmazi deneyeyim en iyisi
Bana olumluydu ama pembe değildi birde baktıralı aylar oldu. sanıyorum S Springgg85 'e olumsuzdu öyle de oldu. Yanlışsam düzeltsin.Peralina bana olumlu konuştu.Acaba pembe tablo mu çiziyor diye düşündüm.Baktıranlar size de olumlu muydu?
Bilen bilir çingeneyi çok severdim anda beğenirdim öyleydide benim için. Ama "asla olmaz tekrar" dediği kişiyle 1 buçuk yıldan sonra birlikteyiz.Arkadaslar yesilcigene benim de falımı iade etmis bakana ne güzel bakıyo oysanakta ve chitra demişler bide sizce hangisi daha iyiii bosu bosuna 20 kredi yükledim bari boşa gitmesin
Bilen bilir çingeneyi çok severdim anda beğenirdim öyleydide benim için. Ama "asla olmaz tekrar" dediği kişiyle 1 buçuk yıldan sonra birlikteyiz.
Ay canım benim yaaaAy sanaa sarılasım geldi benimmmm yaaa kuzu çok sevindim
Bilen bilir çingeneyi çok severdim anda beğenirdim öyleydide benim için. Ama "asla olmaz tekrar" dediği kişiyle 1 buçuk yıldan sonra birlikteyiz.
Kimler çıktı peki size?Bilen bilir çingeneyi çok severdim anda beğenirdim öyleydide benim için. Ama "asla olmaz tekrar" dediği kişiyle 1 buçuk yıldan sonra birlikteyiz.
Bana da hep cikti vadeler az sureyle gecikmeli oldugu oldu ama cikti ..B
bana hep çıktı canım
Yalniz siz yazinca hatirladim bana da ayin 22 si tarzi bi cumle kullanmisti , bisey olmadi o tarihte gerci ama 22 yi benim yorumda da kullanmsŞimdi nakta nakta denince fallarımı açtım. İki tane. Ne çıktı ne çıkmadı diyebiliyorum. İkinci de çok alakasız tarot atmışım yıldızname bakar gibi bakmış. Daldan dala bilemedim. Bu arada bana da bir yerde 22 ay vadesini kullanmış. Bilemedim gerçekten.
Yule’yi denemeni tavsiye ederim.2 gün önce girmişti en son ve falımı yorumlamıştı.Hisli biri ve gerçekçi.9 dk’lık ses kaydı aldım.Sorularımı falda tek tek okudu ve cevaplandırdı.Çıkar çıkmaz bilemem ama emek harcamıştı.Katina kartlarının sesleri bile geliyordu:)yule ve chitraya fal attım merakla.chitra aynı cumle etrafında dönmüş dediği gibi çıkabilir ama ayrıntı yoktu fazla.birde soruma cevap vermedi henuz.
yule ise 3 4 gündür girmiyor sisteme,sizce girer mi beklemelı mıyım?
bir de nakta iyi mi cidden,ayrıntılı bakıyor mu dediği gibi göz rengi falan istiyor?
tşk ederim.peki nakta ve chitra hakkında bir fikrin var mı?Yule’yi denemeni tavsiye ederim.2 gün önce girmişti en son ve falımı yorumlamıştı.Hisli biri ve gerçekçi.9 dk’lık ses kaydı aldım.Sorularımı falda tek tek okudu ve cevaplandırdı.Çıkar çıkmaz bilemem ama emek harcamıştı.Katina kartlarının sesleri bile geliyordu:)
Naktaya baktırmadım.Chitraya ekim ayında baktırmıştım.Karşı tarafı kötülemişti açıkçası.Ve mart ayında biri ile tanışıcağımı söylemişti ki halâ o kişi ile tanışıcam:)Mart bitti ben tanışamadım tabi kitşk ederim.peki nakta ve chitra hakkında bir fikrin var mı?
Olumsuz değildi ama olumsuz gördüğünü de tam olarak söyleyecek biri pembe tablocu değil..2.ci fali net olarak çıktı...Bana olumluydu ama pembe değildi birde baktıralı aylar oldu. sanıyorum S Springgg85 'e olumsuzdu öyle de oldu. Yanlışsam düzeltsin.
Ben senin falları hep biliyordum sonuncuyu nasıl kaçırdımOlumsuz değildi ama olumsuz gördüğünü de tam olarak söyleyecek biri pembe tablocu değil..2.ci fali net olarak çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?