- 3 Ağustos 2014
- 700
- 1.050
- 313
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.881
Bildiği yerler var ama geleceğe dair hani bana cok iyi gelmediBen de kehriban fal baktirdim dün katına attım bildiği yerler var ama bilemedim bende iyi mi kötü mü bakti
İade Hakkı yıllık 3 taneymiş bilgin olsun canım.. iade için iade talep et kısmını tıkla. yeter atarlıyı bende düşünüyorumdum, iyi çıkmadı mı falı nasıldıki?Kızlar fal iadesi için sorun bildir kısmından iade talebi yolluyorsunuz değil mi? Yeteratarlıya atmış bulundum iki defa iade istedim ama ses yok
Canım aslında falı ne iyi ne kötü diyebilirim. Burada birkaç hesabı olduğunu söylemiş arkadaşlar, birde birine copy paste yaptığını yazmışlar o yüzden iade istedim.İade Hakkı yıllık 3 taneymiş bilgin olsun canım.. iade için iade talep et kısmını tıkla. yeter atarlıyı bende düşünüyorumdum, iyi çıkmadı mı falı nasıldıki?
Anladım canım. Gelecek habercisi hikaye yazıyor resmen, arkadaşıma da aynısı oldu, iade aldık ikimizde.Canım aslında falı ne iyi ne kötü diyebilirim. Burada birkaç hesabı olduğunu söylemiş arkadaşlar, birde birine copy paste yaptığını yazmışlar o yüzden iade istedim.
Geleceğin haberciside geri gelmiş bu arada
Bana sorduğum soruları da gayet uzun cevaplamıştı. Ben de çok beğendim abelz iburdaki bir tavsiyeyle abelz'e baktirdim 5tl'lik fal icin guzel ozenmis en azindan 3 4 satır kalıp cumleler yazıp atmamış. 5 tl için uzun sayilabilecek bir faldı, kişilik analizi super, anda da cok iyi. gelecek icin net vade vermemis ama dedigi gibi ilerlerse olaylar haber veririm. tek sorun, fal sonrası sorduğum sorulara tek cumlelik bir cevap aldım ve yeterli degildi ama falı güzel ben begendim tavsiye ederim 5 tl hem de, fiyatları yukselmeden baktirabilirsiniz
Ben baktirdim analizi falan güzeldi de. Bana 2018 ocaktan itibaren hersey güzel olacak senin için falan demişti. Tutmadı yani çünkü çok kötü şeyler yaşadım özellikle o dönem. Ve eşimle ayrilmayacagimizi söylemişti ama ayrildikkızlaaar şu falcıanaya baktıran oldu mu ya kadın fotosunu değiştirmiş o ne korkunç bi gözdür bakıştır deneyen oldu mu cok merak ettim?
Şunu anladım nerde şöyle çok süslü profili olan falcı var,ondan uzak duracaksin.Yok söyle iyiyim böyle mukemmelim,herseyi bilirim,madalyalarim var bilmem ne,fosssss.Artik hicbirine inancım kalmadıBen baktirdim analizi falan güzeldi de. Bana 2018 ocaktan itibaren hersey güzel olacak senin için falan demişti. Tutmadı yani çünkü çok kötü şeyler yaşadım özellikle o dönem. Ve eşimle ayrilmayacagimizi söylemişti ama ayrildik
Zaten fala bakarak birseyler yapmak anlamsız. Ben gelecek için söylediklerine degil de daha çok karşı tarafın düşüncesini merak ettigim için baktiriyorum artik. Anlık yorumlar için yaniŞunu anladım nerde şöyle çok süslü profili olan falcı var,ondan uzak duracaksin.Yok söyle iyiyim böyle mukemmelim,herseyi bilirim,madalyalarim var bilmem ne,fosssss.Artik hicbirine inancım kalmadıAllah hepimizin yardımcısı olsun.
Alrisha 1 haftadır baktı bakacak bekle bekle kurudum yahuuuu
Ben kahve baktırdım canlı zaten kahveyi tarotla destekliyor ben beğendim bence deneyebilirsiniz kizlarrshaman tomris i deneyen, fali cikan var mi ? ben baktirdim kisa fakat kesinlikle masal anlatmiyor diyebilirim
Vade için bir sey diyemem vadesi daha gelmedi. Ama kişilik analizini cok güzel yapıyor. naktayla söyledikleri hemen hemen ayniydi ben cok sasirmistimAlrisha neymiş ya:)) bu kadar beklemeye değiyormu kızlar? yorumu nasıl tutan varmı? bende merak ettim:))
Durum analizi iyiydi.Gelecekle ilgili çok net konuşmadı bana ama şuanki durum için fal baktırılabilir.Bir hafta beklemeye değeceğini düşünmüyorumAlrisha neymiş ya:)) bu kadar beklemeye değiyormu kızlar? yorumu nasıl tutan varmı? bende merak ettim:))
Soru hakkım varmış sordum buraya yazdığım gibi iade etmiş hemen baktırmayın ya saçmalık başka bisey değil eski gorustugumu soruyorum iliskin olcak diyo yeni biri olur mu diyorum ona da evet diyo hemde 2 kisi birden nedir yaniKehribana katina baktirdim yani burda ovmusler ama beğenmedim gecen sene gorustugum biri vardi onu sordum iki ay içinde gelicek falan dedi iliskiniz olcak cok güzel falan şöyle bir şey var gelse bile ki sanmam gelmez ben istemem ilişki olmaz yani bende dedim ki soruda ben yeni birisini istiyorum dediki 1 ay icinde 1 kisi ondan 1 hafta sonra da başka biri cikicak karsina bunlarla da aşk yaşama ihtimalin yuksek yani ben mi anlamadım bilemedim ki tovbe estağfurullah 2 kişiyle aynı anda mi ask yasicam bide gecen sene ki var etti mi 3 soru hakkim bitti diye soramadim da nedir bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?