- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #38.861
ee o zaman alımlarını kapatmasını gerekmez mi yani bakılan fal türlerini kapatsın o zaman kimse atamaz. İnsanlar bekliyor sonuçta ve zaten yorum alana kadar enerjiler değişti.
evet farkettim yeniden çevrimiçi oldu.bazen kapatiyo ama bilmiyorum cogu zaman acik.simdi kendi de acik gozukuyo
Ben serüvene atmıştım sonra buradaki yorumları okudum geri çektim eskisi gibi değil yazmışlar.seruven halen donmedi mi ya onu yakalayan oluyo mu
.eskiden sureci sonucu bilirdi bana en son sureci tam bildi sonuc cikmadi ama gelse gene baktiririmBen serüvene atmıştım sonra buradaki yorumları okudum geri çektim eskisi gibi değil yazmışlar.
Evet bunu bende merak ediyorum :)Merhaba yuleeye baktırdınız mı?
Ben baktırdım. Anlıkta bana çok uydu. Ama yine karşı taraf da duruma uysa da teyit edemiyorum :)Evet bunu bende merak ediyorum :)
Teşekkür ederim canım :)Ben baktırdım. Anlıkta bana çok uydu. Ama yine karşı taraf da duruma uysa da teyit edemiyorum :)
Nokta atışı pek bir şey yoktuFallawyu nasil? Yani anlikta ve gelecekte cikti mi?
lunara'ya baktiracaktim ara vermiş, onerebileceginiz biri var mi?
onun icin kredi yuklemistim yoksa bu sitede daha baktirabilecek kimse kaldığını düşünmüyorumayni arayistayimlunaraya niyetlenmistim olmadi
onun icin kredi yuklemistim yoksa bu sitede daha baktirabilecek kimse kaldığını düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?