- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.759
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.241
Ben senin acindan dedim. Sert bir uslup kullanmadim aslinda ama yaziyla iletisim olunca yanlis anlasilmaya acik oluyor, son derece iyi niyetle yazdim yani :)Dün o kadar çok şey yazıldı ki gözden kaçırmış olabilirim insanlık hali yani
otuzbeş kredi mi ?ben 10 krediden fazlasını vermem hiç bir fala falcıya :)Yok canim ya,otuzbes kredi az degil,heba etmeye değmez.
Chitra geç bakıyor canım benide bekletti baya.Kizlar chitra sisteme nadir mi giriyor arkadasim 1 haftadir bekliyorda.
Birde ben perseis e fal attim ama profilinde en son 1 ay evvel yorum var.fal bakiyor mu su aralar?
Evet 2 gun once girmiste.fal baktiranlarin sorulari var ya profilde.en son 1 ay evvel,burdada 2 gundur konusuluyor umarim bakiyordur.kac gundur elimdeki krediyiharcayamadim.Chitra geç bakıyor canım benide bekletti baya.
Perseis güniçi aktif diyor iki gün önce girmiş en son
Bende harcayacak birini bulamıyorum valla. Benimkilerde duruyorEvet 2 gun once girmiste.fal baktiranlarin sorulari var ya profilde.en son 1 ay evvel,burdada 2 gundur konusuluyor umarim bakiyordur.kac gundur elimdeki krediyiharcayamadim.
Daha önceden baktırmıştım.Ve tutmadı Ne yazık ki.Ama yine de siz bilirsiniz.Ben memnun kalmadımgeleceğin şifresine atmayı düşünüyorum baktıran oldu mu hiç?
attım bakalım sonuc ne olacak. haber veririmDaha önceden baktırmıştım.Ve tutmadı Ne yazık ki.Ama yine de siz bilirsiniz.Ben memnun kalmadım
Bu seferki durumla ilgili de tutarlı şeyler mi söyledi canım alrisha? Bana da ilk falında iyi bakmıştı gerçektenAlrisha 2 haftadır bekleyen falıma bakmış sonunda, bana önceki dedikleri çıkmıştı hep yazmıştım buraya. Çok uzun değil ama 5 kredi için iddialı denebilir hissiyatı kuvvetli biri. Dün de yeşilçingeneye atmıştım o da gelmiş yeşilçingene en favorim zaten. Bakalım ikiside durumu ve olacakları benzer yorumlamış göreceğiz bekleyip...
Canım bana da öyle yapmışti,tipik falci kaprisi işte.Bu arada ben de dün gece sırf merakimdan dolayi Sardunya'ya attım.O kadar süre beklememe rağmen bakmadı,çok soru sormussunuz hepsi ayrı bir fal konusu lütfen tek bir soru da yogunlasin diye mesaj gondermis.Topu topu üç tane soru sordum.Ayevi’ne baktırdım diğer falları beklerken. Uzun yorumlamış birde ikinci sırada olmama rağmen üç buçuk saat sonra yorumladı. Net iki tarih verdi bana. Bir diğer falda bakmamıştı ama bu sefer baktı ve olumsuzda değildi niye ilk falda bakmadı anlamadım
O kadar çok fal baktirmisim ki hemen baktım fal geçmişine parlakzel varmı diye, baktirmisim kendisine güzel bakmış,çok uzun da değil kısa da değil ama beklentimi karsilamis o an için.Verdigi vade henüz gelmedi,ama tutarlı bir fal bakmış,bunun dışında nazik,iyi niyetli biri kendisi.Parlakzel e atiyim diyorum ne diyorsunuz yorum alan var mi daha once
O zaman atarım heralde sağol :)O kadar çok fal baktirmisim ki hemen baktım fal geçmişine parlakzel varmı diye, baktirmisim kendisine güzel bakmış,çok uzun da değil kısa da değil ama beklentimi karsilamis o an için.Verdigi vade henüz gelmedi,ama tutarlı bir fal bakmış,bunun dışında nazik,iyi niyetli biri kendisi.
Sardunya bana hemen bakmıştı benimde sorduğum soru çoktu halbuki.Canım ban
Canım bana da öyle yapmışti,tipik falci kaprisi işte.Bu arada ben de dün gece sırf merakimdan dolayi Sardunya'ya attım.O kadar süre beklememe rağmen bakmadı,çok soru sormussunuz hepsi ayrı bir fal konusu lütfen tek bir soru da yogunlasin diye mesaj gondermis.Topu topu üç tane soru sordum.
O kadar çok fal baktirmisim ki hemen baktım fal geçmişine parlakzel varmı diye, baktirmisim kendisine güzel bakmış,çok uzun da değil kısa da değil ama beklentimi karsilamis o an için.Verdigi vade henüz gelmedi,ama tutarlı bir fal bakmış,bunun dışında nazik,iyi niyetli biri kendiParlakzel e atiyim diyorum ne diyorsunuz yorum alan var mi daha once
Canım ayevii iklim gönderdiğimde enerji alamamis benden öyle demisti.Vade vedi evet bu ay içinde gerceklesirse sayet falı tutmuş olacak:)Sardunya bana hemen bakmıştı benimde sorduğum soru çoktu halbuki.
Ayevi sanada net tarih verdi mi böyle canım? İlk falında çok odaklanmamışsın ondan bakmadım demiş birde bana anlamadım üç haftada ne değişti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?