tellwe.com'da bakılan fallar!

Klasik dönecek mi? Arar mi? şeklindeki sorular için hazır metinleri var sadece. Farklı detaylı konular olunca fossss.

ben de tabı hemen meraktan perseise attım kredimi harcayacak yer arıyorum 1 haftadır dıye ama çevrimdışı
bu arada banu yılmaz ıade etmişti,detay istemışsın su falına gel dıye.

Son seçenek Perseis olarak gozukugöz simdilik,gene hüsran sonuç.Betulunkehanetleri hakkında bilgin varmı canım,o da faks felanmi?
Olmaz mı :)) Betül e 2 fal gondermiştim farklı konularda ama hisli biri olduğunu düşünmüyorum patladi bende. Sesli bakiyor ve tatli biri ama anlik durumla da ilgili hicbisey bilemedi bende. Hatta medium zagnos tan sonra detay verdigim diger bir falcidir ama maalesef hicbisey tutturamadi bende.
Senin icinde kalacaksa gonder tabii, sende farkli olabilir.
Kisaca ozetlemek gerekirse bana kimse 100% bilemedi bugune kadar, tutturanlardan kiminin sadece ilk fali diger en iyi dediklerimin de 30% dedikleri dogrudur. Totalde bunlarin sayisi bir elin parmaklarini gecmez.

Ben Banu nun ilk musterilerindenim. Beni hic baska fala yonlendirmedi, iade etmedi ama tavsiye ettigim arkadaslardan iade etti bazilarinin fallarini.
Benimde ilk baktırdığım falcı uygulamayı yüklediğimde. İki defa baktırdım bana da iade etmedi ya da yönlendirmedi başka bir fala. Şanslı azınlıktanız sanırım

Defnesen nasıl acaba kızlar? Deneyen oldu mu?
Saka mi? Daha dun yazdik Philly le tellwe nin en cakal falcilarindan olup, coklu hesap mi dersin, su falci cete uyeligi mi dersin sabika dosyasi epey kabarik. Eski Sennur Abla, su anda Kiymet Abla, Falci Ayten, etc...

Saka mi? Daha dun yazdik Philly le tellwe nin en cakal falcilarindan olup, coklu hesap mi dersin, su falci cete uyeligi mi dersin sabika dosyasi epey kabarik. Eski Sennur Abla, su anda Kiymet Abla, Falci Ayten, etc...
Dün o kadar çok şey yazıldı ki gözden kaçırmış olabilirim insanlık hali yani

bende anı bile bilemedi birde yetmiyor evlendirdi.
Ben de son zamanlarda memnun degilim eskisi gibi, bir iki gun once de yazmistim zaten.
Seni hic bilememis desene. Ben de bana baktigi ilk fali baskasinin baktigini dusunuyorum. Hesap el degistirdi gibi. Yazim dili, stili hersey degisti. Ayni kisi degil sanki ilginc bir bicimde.

Yok canim ya,otuzbes kredi az degil,heba etmeye değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…