- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.201
Ben baktırdım 2 gün sonra döndü. Güzel yorumlamıştı beğendim sorumada cevap verdi hemenPerseis ile Hades’le ilgili güzel yorumlar var gibi kızlar. Bir el birliği yapıp Peralina gibi onları da döndürsek mi?
Peralina’ya baktırabilen oldu mu bu arada? Mail gelince girmeye başlamış tekrar
Canım peralinayı ben 3 gündür bekliyorum takip ediyorum ilk attığımda 3 kişiye baktı 2 gün geçti şansıma hiç çevrimiçi olmadı sonraPerseis ile Hades’le ilgili güzel yorumlar var gibi kızlar. Bir el birliği yapıp Peralina gibi onları da döndürsek mi?
Peralina’ya baktırabilen oldu mu bu arada? Mail gelince girmeye başlamış tekrar
Anladım canim,Banu'yu çok merak ediyordum ama falimi iade edip canli fala çağırmış ben de bir daha atmadım u hareketinden sonra.Cok soru souncami yapıyorlar bunu anlamış değilim.Biz fal atınca mail geliyormuş canım. İlk üye olduğumda Banu’yu çok beklemiştim ben ilk falımdı hatta desteğe yazmıştım Vıp +’ysa sms gider girerse girer demişlerdi
Bana iki hafta bekle dedi enerji düşükmüşBen baktırdım 2 gün sonra döndü. Güzel yorumlamıştı beğendim sorumada cevap verdi hemen
İki defa baktırdım Banu’ya ikisindede öyle yapmadı bana. Ki senin konun iş diye hatırlıyorum benim ki daha epik. Cherry, Alrisha, Ayevi bana bakmak istemediler o durumdan dolayı. Niye öyle yaptı acaba?Anladım canim,Banu'yu çok merak ediyordum ama falimi iade edip canli fala çağırmış ben de bir daha atmadım u hareketinden sonra.Cok soru souncami yapıyorlar bunu anlamış değilim.
Banada bakmadı o girdiğinde iki hafta bekle dedi. Duvarına şubat sonunda bir süre olmayacağım yazmış aslında buradan bir, iki kişi ona atıp hortlattı sanırım. Mailler gelince geldim dedi. Akşamda giriyordu genelde ama güniçi aktif diyor yorumlar bence uygun olduğundaCanım peralinayı ben 3 gündür bekliyorum takip ediyorum ilk attığımda 3 kişiye baktı 2 gün geçti şansıma hiç çevrimiçi olmadı sonra
Yok canım sadece iş değil,üç soru sordum ona ya ugrasmak istemedi ya da kahve de göremedi,gunahini da almiyayim şimdi.İki defa baktırdım Banu’ya ikisindede öyle yapmadı bana. Ki senin konun iş diye hatırlıyorum benim ki daha epik. Cherry, Alrisha, Ayevi bana bakmak istemediler o durumdan dolayı. Niye öyle yaptı acaba?
Bakalım umarım bana da bi süre bekle demez kac gündür bekliyorumBanada bakmadı o girdiğinde iki hafta bekle dedi. Duvarına şubat sonunda bir süre olmayacağım yazmış aslında buradan bir, iki kişi ona atıp hortlattı sanırım. Mailler gelince geldim dedi. Akşamda giriyordu genelde ama güniçi aktif diyor yorumlar bence uygun olduğunda
Canım süre geçtiyse bence bir deneyebilirsin. Belki olumsuz birşey görmüştürAnladım canim,Banu'yu çok merak ediyordum ama falimi iade edip canli fala çağırmış ben de bir daha atmadım u hareketinden sonra.Cok soru souncami yapıyorlar bunu anlamış değilim.
Zannetmem ben çok katina falı atıyordum o sıra. Birde çevrimiçiyken kartları beğenmedim iki defa değiştirdimBakalım umarım bana da bi süre bekle demez kac gündür bekliyorum
Perseis’i bende buradan duyup atmıştım bir ara. Güniçi aktif diyor umarım eski formundadır yineperseise kahve falı attım kızlar bir üç ay falan oldu sanırım olumsuzdu vadesi geç oldu ama falı aynen tuttu..hatta çok önemli bi detayıda bildi tekrar atıyım demiştim
baya beklemiştim sonra ama girmedi şansıma... ismini geçtiğini görünce yazıyım dedim hemen
telvede boş olmayan falcı çok var bence ama denk gelmek zor
Uzak dur fake falcılardan. Kopyala yapıştır, sayfasındaki yorumlara güvenme manipüle ediliyor.Kızlar purplemoon'u deneyen var mı ya burda kötü denmemiş duvarında da cok iyi seyler yazıyor yine bosuna fal atmadan sorayım dedim artık olmadı perseis furyasına katılcam
Çok gozume takılıyor durumu,iyi ki atmamisim:)Şimdi yeni bir falciya attım,yorum gelince haber edicem:)Uzak dur fake falcılardan. Kopyala yapıştır, sayfasındaki yorumlara güvenme manipüle ediliyor.
18 kredim var kızlar.
Bana birini önerin:)
Biliyorum canım. ben baya tecrübeliyim zaten eski fal baktıranlardanım.Bence öneri beklememelisin hepsini inceleyip içinden birini seç ben öyle yapıyorum çoğu zaman.çünkü benim önereceğim bana iyi gelmiştir sana iyi gelmez,senin önereceğinde sana iyi gelmiştir bana iyi gelmez yani genelde hep böyle oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?