tellwe.com'da bakılan fallar!

Perseis ile Hades’le ilgili güzel yorumlar var gibi kızlar. Bir el birliği yapıp Peralina gibi onları da döndürsek mi?
Peralina’ya baktırabilen oldu mu bu arada? Mail gelince girmeye başlamış tekrar
Ben baktırdım 2 gün sonra döndü. Güzel yorumlamıştı beğendim sorumada cevap verdi hemen

Perseis ile Hades’le ilgili güzel yorumlar var gibi kızlar. Bir el birliği yapıp Peralina gibi onları da döndürsek mi?
Peralina’ya baktırabilen oldu mu bu arada? Mail gelince girmeye başlamış tekrar
Canım peralinayı ben 3 gündür bekliyorum takip ediyorum ilk attığımda 3 kişiye baktı 2 gün geçti şansıma hiç çevrimiçi olmadı sonra

Biz fal atınca mail geliyormuş canım. İlk üye olduğumda Banu’yu çok beklemiştim ben ilk falımdı hatta desteğe yazmıştım Vıp +’ysa sms gider girerse girer demişlerdi
Anladım canim,Banu'yu çok merak ediyordum ama falimi iade edip canli fala çağırmış ben de bir daha atmadım u hareketinden sonra.Cok soru souncami yapıyorlar bunu anlamış değilim.

Anladım canim,Banu'yu çok merak ediyordum ama falimi iade edip canli fala çağırmış ben de bir daha atmadım u hareketinden sonra.Cok soru souncami yapıyorlar bunu anlamış değilim.
İki defa baktırdım Banu’ya ikisindede öyle yapmadı bana. Ki senin konun iş diye hatırlıyorum benim ki daha epik. Cherry, Alrisha, Ayevi bana bakmak istemediler o durumdan dolayı. Niye öyle yaptı acaba?

Canım peralinayı ben 3 gündür bekliyorum takip ediyorum ilk attığımda 3 kişiye baktı 2 gün geçti şansıma hiç çevrimiçi olmadı sonra
Banada bakmadı o girdiğinde iki hafta bekle dedi. Duvarına şubat sonunda bir süre olmayacağım yazmış aslında buradan bir, iki kişi ona atıp hortlattı sanırım. Mailler gelince geldim dedi. Akşamda giriyordu genelde ama güniçi aktif diyor yorumlar bence uygun olduğunda

İki defa baktırdım Banu’ya ikisindede öyle yapmadı bana. Ki senin konun iş diye hatırlıyorum benim ki daha epik. Cherry, Alrisha, Ayevi bana bakmak istemediler o durumdan dolayı. Niye öyle yaptı acaba?
Yok canım sadece iş değil,üç soru sordum ona ya ugrasmak istemedi ya da kahve de göremedi,gunahini da almiyayim şimdi.

Bakalım umarım bana da bi süre bekle demez kac gündür bekliyorum

perseise kahve falı attım kızlar bir üç ay falan oldu sanırım olumsuzdu vadesi geç oldu ama falı aynen tuttu.. hatta çok önemli bi detayıda bildi tekrar atıyım demiştim
baya beklemiştim sonra ama girmedi şansıma... ismini geçtiğini görünce yazıyım dedim hemen
telvede boş olmayan falcı çok var bence ama denk gelmek zor

Perseis’i bende buradan duyup atmıştım bir ara. Güniçi aktif diyor umarım eski formundadır yine

Perseis bende de başarılıydı. Olumsuz konuşmuştu ve süreç gerçekten olumsuz oldu.
Son zamanlarda artık dayanamayıp uzun süredir merak ettiğim nakta'yı denedim. Umduğum kadar şaşırtmadı beni malesef, ortalama bir faldı.

persies şimdi okudum bende bilmiş bayanoalyın gelişimi ama nisan ayında bir gelişme yazmış çıkar mı bilmiyorum. bu saatten snr çıkacağını da sanmıyorum. ama nisana kdr olan süreç oldu gerçekten.

Kızlar purplemoon'u deneyen var mı ya burda kötü denmemiş duvarında da cok iyi seyler yazıyor yine bosuna fal atmadan sorayım dedim artık olmadı perseis furyasına katılcam

Kızlar purplemoon'u deneyen var mı ya burda kötü denmemiş duvarında da cok iyi seyler yazıyor yine bosuna fal atmadan sorayım dedim artık olmadı perseis furyasına katılcam
Uzak dur fake falcılardan. Kopyala yapıştır, sayfasındaki yorumlara güvenme manipüle ediliyor.

Biliyorum canım. ben baya tecrübeliyim zaten eski fal baktıranlardanım.
Favorim chitra ecem23'tür ama yeni birileri varsa vs sormak istedim. Takip ediyorum forumu ama yine de sormak geldi içimden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…