- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.341
Nakta bence bu konuda çok iyi bir de uzun uzun yorumluyor senin yerine sorular soruyor falan. Ama uygun fiyatlı ben alrisha abelz ve banu yılmazı cok beğeniyorum. Kısa ama naktayla paralel şeyler söylemişlerdi. Bir de en son medyumcetine baktirdim o da iyiydikizlar anda cok iyi ve analizi cok iyi biri lazim uygun fiyatli, kimi onerirsiniz
Oltaya gelmeyin arkadaslar:)
Yiramir çok güzel kişilik tahlili yapıyor canım.beyazcingene ve yiramir e baktiran var mi
Ben bi zamanlar cok atardım gerçekten de cok beğenirdim simdi cıkmıs mı diye tekrar actım falları anlık durumları ve kişilik analizlerini kişilerin düsüncelerine göre ileriyi doğru yorumlamış ama yeni bi aşk var dediği zaman diliminde karsıma birinin cıkmadığını hatırlıyorum gelecekte zaten hic falım tutmadığından belki benim şansımadır ama genel olarak benim için iyiydiKlothoyagmur a hic baktirmadim deneyen oneren var mi kizlar?
Cok tesekkurler simdi baktim goremedim sistemde yine girerse aticam merak ediyorum:)Ben bi zamanlar cok atardım gerçekten de cok beğenirdim simdi cıkmıs mı diye tekrar actım falları anlık durumları ve kişilik analizlerini kişilerin düsüncelerine göre ileriyi doğru yorumlamış ama yeni bi aşk var dediği zaman diliminde karsıma birinin cıkmadığını hatırlıyorum gelecekte zaten hic falım tutmadığından belki benim şansımadır ama genel olarak benim için iyiydi
Gercekten igrenc yaptiklari yaa , var hakkaten bi de oyle bi grup insanin iyice psikolojik durumuyla oynayip suphe tohumlari ekerek bundan faydalanmaya calisan kitle :/Ohooo ben birisi ile küsüm ne olacak kusluk durumu diye sordum,sana büyü yaptırmaya kalkmış dedi birisi.Hayir o kişiyi tanimasam karisacak ortalik:)
reklam mi gercek miencokempati'ye aşk falı atmıştım durumumu birebir tarif etmiş, yaptığım şeyin sebebini ben sormadan kendisi anlatmış sok oldumki ben tellwede kimlere kimlere fal attım hiç kimse böyle nokta atışı yapmadı anlık durumda ve geçmişte bile.
Sonuca gelirse herkesin olumlu dediği şeye olumsuz dedi. Bakalım, bekleyip göreceğiz.
Evet canım malesef oluyor böyle şeyler,nasıl bir ahlaksizliktir bu,ne de olsa buna inanabilecek bir sürü insan var.Gercekten igrenc yaptiklari yaa , var hakkaten bi de oyle bi grup insanin iyice psikolojik durumuyla oynayip suphe tohumlari ekerek bundan faydalanmaya calisan kitle :/
reklam mi gercek mi
Yok hayır reklam değil yanlış anlaşılmak istemem.reklam mi gercek mi
estağfurullah ben yanlis dusunmusum :)Yok hayır reklam değil yanlış anlaşılmak istemem.musait bir zamanımda baktirdigim bütün falcilarin yorumlarını yapacağım buraya. Favorim yesilcingene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?