tellwe.com'da bakılan fallar!

kizlar anda cok iyi ve analizi cok iyi biri lazim uygun fiyatli, kimi onerirsiniz
Nakta bence bu konuda çok iyi bir de uzun uzun yorumluyor senin yerine sorular soruyor falan. Ama uygun fiyatlı ben alrisha abelz ve banu yılmazı cok beğeniyorum. Kısa ama naktayla paralel şeyler söylemişlerdi. Bir de en son medyumcetine baktirdim o da iyiydi

Klothoyagmur a hic baktirmadim deneyen oneren var mi kizlar?
Ben bi zamanlar cok atardım gerçekten de cok beğenirdim simdi cıkmıs mı diye tekrar actım falları anlık durumları ve kişilik analizlerini kişilerin düsüncelerine göre ileriyi doğru yorumlamış ama yeni bi aşk var dediği zaman diliminde karsıma birinin cıkmadığını hatırlıyorum gelecekte zaten hic falım tutmadığından belki benim şansımadır ama genel olarak benim için iyiydi

encokempati'ye aşk falı atmıştım durumumu birebir tarif etmiş, yaptığım şeyin sebebini ben sormadan kendisi anlatmış sok oldum ki ben tellwede kimlere kimlere fal attım hiç kimse böyle nokta atışı yapmadı anlık durumda ve geçmişte bile.
Sonuca gelirse herkesin olumlu dediği şeye olumsuz dedi. Bakalım, bekleyip göreceğiz.

Tellwede 10 tl lik iyi katinaci kim yesilcingene iade etmis enerjimiz uyusmadi diye ,onunla da tutmadi enerjimiz atmicam artik .Kim var kizlar?

Cok tesekkurler simdi baktim goremedim sistemde yine girerse aticam merak ediyorum:)

Ohooo ben birisi ile küsüm ne olacak kusluk durumu diye sordum,sana büyü yaptırmaya kalkmış dedi birisi.Hayir o kişiyi tanimasam karisacak ortalik:)
Gercekten igrenc yaptiklari yaa , var hakkaten bi de oyle bi grup insanin iyice psikolojik durumuyla oynayip suphe tohumlari ekerek bundan faydalanmaya calisan kitle :/

reklam mi gercek mi

Gercekten igrenc yaptiklari yaa , var hakkaten bi de oyle bi grup insanin iyice psikolojik durumuyla oynayip suphe tohumlari ekerek bundan faydalanmaya calisan kitle :/
Evet canım malesef oluyor böyle şeyler,nasıl bir ahlaksizliktir bu,ne de olsa buna inanabilecek bir sürü insan var.

Bu luckless ne ya Allah aşkına,bekliyorum tatlislarrr yazmış,bir de tam boy mini elbiseli bir fotosunu paylaşmış,siz ne dusunurdunuz kızlar?Fal baktiracaginiz kişinin boy,pos,fiziksel özellikleri sizin için önemli bir etkenmidir?

Yok hayır reklam değil yanlış anlaşılmak istemem. musait bir zamanımda baktirdigim bütün falcilarin yorumlarını yapacağım buraya. Favorim yesilcingene
estağfurullah ben yanlis dusunmusum :)
malum cok gorunce burda falcilarin gelip kendini ovdugunu, herkeste suphe arar olduk ben bile kendim bir falcidan memnun kalinca bazen abartili yorum yapmaya cekiniyorum
kusura bakma tekrardan

Bu tellwedeki gelecegin sifresi insani cildirtir. Atmayin arkqdaslar 1 haftadir giriyor cikiyor ama sira 1 kisi bile ilerlemiyor. Madem bakmayacakson neden aliyosun!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…