tellwe.com'da bakılan fallar!

Agnoranın profil fotoğrafına ne demeli kopmalık!
Yorumları okudum güldüm gece gece

Gercekten igrenc yaptiklari yaa , var hakkaten bi de oyle bi grup insanin iyice psikolojik durumuyla oynayip suphe tohumlari ekerek bundan faydalanmaya calisan kitle :/
İttibar edilmemeli zıvanadan çıktı çoğu falcı kızlar, bana 3 kişi büyü var diye beni mahvetti fallarda çok ağladım şüpheye girdim..
Duygularımızla oynuyorlar böyle.

Hüsonungezegeni’ni ben denemiştim önceden. Uzundu yorumu ama olumsuzdu tatlı olumsuz diyeyim. Karakter analizi özellikle benimki çok iyiydi

Agnoranın profil fotoğrafına ne demeli kopmalık!
Yorumları okudum güldüm gece gece
Ya tabiki koysun fotosunu,böyle yüz fotosu,çiçek,bocek felan olur,ama o neydi oyle ya,benim aklımda falcidan çok başka cagsirimlar yaptı.Olmaz ki böyle canim:)

Ya tabiki koysun fotosunu,böyle yüz fotosu,çiçek,bocek felan olur,ama o neydi oyle ya,benim aklımda falcidan çok başka cagsirimlar yaptı.Olmaz ki böyle canim:)
Çok çok haklısın insanın aklına başka şeyler geliyor, ciddiyet kalmadı. Güvenip nasıl fal atalım.
Ya çoğu da öğrenci, ben bi yerde fal baktırdım dün öğrenci çıktı, sanki aralarında bilgi alışverişi olayı var gibime geliyor çoğu falcıların.

Fal baktırdığım durum netleştiği için dediklerini yaşadığım yorumcuları yazmak istedim hanımlar. Umarım bir faydam dokunur sizlere de.

Tellwe: Chitra, Encokempati, Yiramir
Binnaz Abla: Ayşegül Güler, Seden Kamis, Eylem tüzün, Müge Aydın
Fal Sepeti: Alex
Bir Yolun Var: Serkan Tek, Nurbanu, Hira

Olumsuz yorum yapan başka yorumcular da olmuştu ama 'birleşme olmayacak' haricinde dedikleri hiçbişey çıkmadığı için onları paylaşmaya gerek duymadım. Yukarda paylaştığım yorumcularsa hem sürecin evrileceği hali, hem de karşı tarafın ruh halini ve düşüncelerini %100e yakın başarı ile yorumlamışlar. Özellikle Alex, Serkan Tek, Hira, Müge Aydın, Eylem Tüzün, Encokempati ve Yiramir'in uzak gelecek öngörüsü haricinde her dedikleri çıktı.

Sonucun olumlumu olumsuzmu oldu tam anlayamadim x kisi aradigindan bahsetmissin iletisim oldu fakat durum olumsuzmu oldu yaa alex bildi demissin icime kabus coktu olymsuz konusan bana alex ins.dedigi olmaz nasildi fali ben cokda boyle 4 4luk bulmadim hani boyle nokta atislar yoktu karekter analizide tam dogru degildi.

Sonuç olumsuz oldu benim. Alexin yorumunu ilk dinlediğimde ne saçmalıo bu die sinirlenmiştim, soru bile sormamıştım hatta. Dün ben dennisin yorumunu ararken alexin yoruma tıklamışım yanışlıkla, dinlerken fark ettim bunu da ve hem onun düşüncelerini doğru sölemiş, hem de uyardığı şeyi yaşadım 2 gün önce. İnşallah sende çıkmaz dedikleri.

Yiramir'i çok ama çok beğendim reklam olarak algilanacak diye rahat yazamiyorum ama o kadar uzun bi faldi ki ve cidden cok ozenli cok hisli ve cok cok fazla nokta atisli bir faldi en begendigim falcilar arasinda belki de ilk sirada suan, sonradan sordugum soruya da uzun uzun cevap vermis
onun dedigi gibi ilerlerse olaylar, haber veririm

Kızlar bende gönderdim, yorumum gelince paylaşırım

Hayirlisi canim ya gamli baykus diyorum ben ona :)

Hiç sıra ilerlemiyor ama ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…