- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.321
Valla beklediğimden uzundu. Üç saate yakın bekletti zaten beni. Hayat Haritası mı ne onu denedim ben. Nokta atışları eh diyeyim ben çünki sorarken biraz detay veriyorum. İkimizle ilgili karakter tahlili güzeldi ama kadın uğraşıyor, hisli gibi geldi banaPeki bakımı nasıl? Uzun detaylı veya nokta atışlı mı?
Banada analizleri cok iyiydi ayrıntılı durumları bile bildi gelecek beklemede bakalm ne olacakBana iş konusunda bilmişti, aşk konusunda çok bilemedi canım yani %50
evet kahve falı bu bahsettiğimKahve falı mı baktırmıştınız?
Cherycocoyu burda beğenen çoktu yalnız bana cok olumlu konuşmuştu. Ama sonuç olumsuz oldu. Çıkmadı yani. Tabi herkese aynı olacak diye bir kural yok. Ayevi de iki gündür sisteme girmiyor.ona attım bekliorum sonucu Ben de çok merak ediyorumKızlar cheryycoco ayevi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi?
Gerçekten mi?Bana bir sürü tarih verdi bir tanesi olmadı gecti.Ama genel olarak gidişatı felan dogru yorumlamis.Burda hakkında olumsuz konusunca ben de fazla ciddiye almadim acikcasi,bakalım verdiği diğer tarihler cikicak mi.Kızlar tellwe'nin şüphesiz en iyi falcısı husoonungezegeni , 3 ay önce bütün falcılar olumlu söylerken o bana olumsuz olacak demişti ilişkim ile ilgili ve birçok şey söyledi.Hiçbiri umrumda değildi çünkü ilişkim yolundaydı söyledikleri alakasız diye düşünüyordum bundan dolayı çok tersledim ve üzerine gittim 1 hafta önce o zaman bana ne dediyse günü gününe yaşadım şoklar içerisinde kaldım.Dün özür olarak fal yolladım ve o süreçte aramızda geçenleri de anlattı.Gerçekten çok başarılı o nedenle fal baktırmadan önce ön yargılarımızı kırmalıyız insanlara karşı diye düşünüyorum
Bahsettiğiniz falcı ile ilgili çok şikayet vardı bende şaşırdım, birden fal kuyruğu olmuş neye inanıcağımızı şaşırdık vallaKızlar tellwe'nin şüphesiz en iyi falcısı husoonungezegeni , 3 ay önce bütün falcılar olumlu söylerken o bana olumsuz olacak demişti ilişkim ile ilgili ve birçok şey söyledi.Hiçbiri umrumda değildi çünkü ilişkim yolundaydı söyledikleri alakasız diye düşünüyordum bundan dolayı çok tersledim ve üzerine gittim 1 hafta önce o zaman bana ne dediyse günü gününe yaşadım şoklar içerisinde kaldım.Dün özür olarak fal yolladım ve o süreçte aramızda geçenleri de anlattı.Gerçekten çok başarılı o nedenle fal baktırmadan önce ön yargılarımızı kırmalıyız insanlara karşı diye düşünüyorum
Bende anlamadım kötü yorum yapıldı diyorlar,ben pek önemsemedim açıkcası bana söyledikleri gerçekten elle tutulut nokta atışları.Bekle gör bakalım tutar belki kardeşimGerçekten mi?Bana bir sürü tarih verdi bir tanesi olmadı gecti.Ama genel olarak gidişatı felan dogru yorumlamis.Burda hakkında olumsuz konusunca ben de fazla ciddiye almadim acikcasi,bakalım verdiği diğer tarihler cikicak mi.
inanın bende şaşırdım ama sanırım kendini değiştirdi çünkü daha öncesinden baktığı fallar daha kısayken şimdi daha açık konuşmaya başladığını gördüm.Bilmiyorum valla fala inanmam asla ama hisleri de önemserim.Tek 1 yanlış diğer doğruları götürmemeli diye düşünüyorumBahsettiğiniz falcı ile ilgili çok şikayet vardı bende şaşırdım, birden fal kuyruğu olmuş neye inanıcağımızı şaşırdık valla
Yani :) havada reklam kokusu :))Oltaya gelmeyin arkadaslar:)
:)))Yani :) havada reklam kokusu :))
Yani kendimi sazan gibi hissettim şu anda:)))Oltaya gelmeyin arkadaslar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?