tellwe.com'da bakılan fallar!

Peki bakımı nasıl? Uzun detaylı veya nokta atışlı mı?
Valla beklediğimden uzundu. Üç saate yakın bekletti zaten beni. Hayat Haritası mı ne onu denedim ben. Nokta atışları eh diyeyim ben çünki sorarken biraz detay veriyorum. İkimizle ilgili karakter tahlili güzeldi ama kadın uğraşıyor, hisli gibi geldi bana

slm herkese uzun zamandır tellweyi takip ediyorum arada falda gönderiyorum yüz tanede belki 5 falcı gerçekti. şimdi yeni katılanların profil resimleri çok genç ve seçtikleri isimler yabancı daha doğrusu onların üniversite öğrencileri hatta çoğununda arkadaş oldukları kanaatine vardım daha öncelerdeki sayfalarda da böyle tespitleri okumuştum ama son zamanlarda öğrencilerin harçlık çıkardıkları yer gibi bilgileride aralarında paylaşım yaparak biliyorlar son fallarım da bunu tespit ettim. burda bakılan fallarda fazla beklentiye girmeyin çocukların finalleri vizeleri var sonuçta derste çalışmaları gerek

önceki sayfalarda ayevine baktırıp cıkan varmı yazan arkadaslar bana baktığı fal cıktı anlık durumu da güzel özetlemişti ancak bildiği sey cok zor bisey değil gerceklesmesi yuksek bir seydi zaten.. İki arkadasımla da kavgalıydım bidaha asla düzelmez derken biri sana adım atıcak ama sinsi biri güvenme demişti. Bunların ikisi de 3-4 senelik arkadaslarım bu söylediğinden sonra kızların iyi niyetinden süphe eder oldum ister istemez..

Asıl bergüzarın baktığı ve cıkan varsa bana yazabilirmi

Kızlar cheryycoco ayevi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi?
Cherycocoyu burda beğenen çoktu yalnız bana cok olumlu konuşmuştu. Ama sonuç olumsuz oldu. Çıkmadı yani. Tabi herkese aynı olacak diye bir kural yok. Ayevi de iki gündür sisteme girmiyor.ona attım bekliorum sonucu Ben de çok merak ediyorum

Kızlar tellwe'nin şüphesiz en iyi falcısı husoonungezegeni , 3 ay önce bütün falcılar olumlu söylerken o bana olumsuz olacak demişti ilişkim ile ilgili ve birçok şey söyledi.Hiçbiri umrumda değildi çünkü ilişkim yolundaydı söyledikleri alakasız diye düşünüyordum bundan dolayı çok tersledim ve üzerine gittim 1 hafta önce o zaman bana ne dediyse günü gününe yaşadım şoklar içerisinde kaldım.Dün özür olarak fal yolladım ve o süreçte aramızda geçenleri de anlattı.Gerçekten çok başarılı o nedenle fal baktırmadan önce ön yargılarımızı kırmalıyız insanlara karşı diye düşünüyorum

Gerçekten mi?Bana bir sürü tarih verdi bir tanesi olmadı gecti.Ama genel olarak gidişatı felan dogru yorumlamis.Burda hakkında olumsuz konusunca ben de fazla ciddiye almadim acikcasi,bakalım verdiği diğer tarihler cikicak mi.

Bahsettiğiniz falcı ile ilgili çok şikayet vardı bende şaşırdım, birden fal kuyruğu olmuş neye inanıcağımızı şaşırdık valla

Bende anlamadım kötü yorum yapıldı diyorlar,ben pek önemsemedim açıkcası bana söyledikleri gerçekten elle tutulut nokta atışları.Bekle gör bakalım tutar belki kardeşim

Bahsettiğiniz falcı ile ilgili çok şikayet vardı bende şaşırdım, birden fal kuyruğu olmuş neye inanıcağımızı şaşırdık valla
inanın bende şaşırdım ama sanırım kendini değiştirdi çünkü daha öncesinden baktığı fallar daha kısayken şimdi daha açık konuşmaya başladığını gördüm.Bilmiyorum valla fala inanmam asla ama hisleri de önemserim.Tek 1 yanlış diğer doğruları götürmemeli diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…