- 18 Şubat 2018
- 13.365
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.651
- 598
- 44
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.301
Ohooo ben birisi ile küsüm ne olacak kusluk durumu diye sordum,sana büyü yaptırmaya kalkmış dedi birisi.Hayir o kişiyi tanimasam karisacak ortalik:)Ben olumsuz yoruma da açığım zaten ama bazen olayları dallasa cevırıyolar ve ınsan bı anlık psikolojiyle belkide durum hıc oyle dedikleri gibi değil sınırle bıse yapsa mesaj atsa arasa ya da daha kötü olacak. Ben bı kez boyle bıse yaptım ve sınırle ve sacma sapan bı hal aldı ilişkim
Bir anlik ta olsa insan etkileniyor tabii ister istemez ama asla fala göre hareket etmemek lazım ben bunu bilir bunu söylerim, aksi halde sonuçlar fena.Ben olumsuz yoruma da açığım zaten ama bazen olayları dallasa cevırıyolar ve ınsan bı anlık psikolojiyle belkide durum hıc oyle dedikleri gibi değil sınırle bıse yapsa mesaj atsa arasa ya da daha kötü olacak. Ben bı kez boyle bıse yaptım ve sınırle ve sacma sapan bı hal aldı ilişkim
Banada sevgilin seni aldatıyor demişti bi falcı ve bende onun instagramında bi kız gördüm fotoğraflarını beğenmişti hep ve kızı tanımıyorum dedim bu mu acaba direk sinirlenip aramıştım ve ilkokul arkadaşı çıkmıştı rezil olduğumla kaldım:))Ohooo ben birisi ile küsüm ne olacak kusluk durumu diye sordum,sana büyü yaptırmaya kalkmış dedi birisi.Hayir o kişiyi tanimasam karisacak ortalik:)
Cok fena seyler,evli olduğunu düşün o adamla resmen bir aile faciası olur.Bir de büyü yaptırmaya kalkmış ne demek yaa?KKarşındaki insanı nasıl böyle biseyle suclayabilirsin,dünyanın en assagilik davranışlarından biri.Banada sevgilin seni aldatıyor demişti bi falcı ve bende onun instagramında bi kız gördüm fotoğraflarını beğenmişti hep ve kızı tanımıyorum dedim bu mu acaba direk sinirlenip aramıştım ve ilkokul arkadaşı çıkmıştı rezil olduğumla kaldım:))
Başka bilen oldu mu peki?Çıkan fal haberi cherrycoco artık sen pesinden koscaksin dedi birden o sekilde dönüverdi olaylar faldan sonraki gün
Gidişat konusunda bornmoon bilmişti bu konuda ama detayı daha azdı onun kredisi düşük zaten onu da tavsiye edebilirimBaşka bilen oldu mu peki?
Allah allah bilemedim onu ben dün akşam baktirdimBen şimdi sen tavsiye edince baktım. Baktığı hic bir fal görünmüyor
Kahve falı mı baktırmıştınız?Çıkan fal haberi cherrycoco artık sen pesinden koscaksin dedi birden o sekilde dönüverdi olaylar faldan sonraki gün
Ben baktırdım ama vadesi var daha. İki net tarih verdi banaKizlar bu ayeviii denen falcinin duvarinda cok net cikti diye yazanlar olmus sizce dogru mu bu relam mi bu kadar cikti yazan? Ozellikle yildizname ve hayat yolu mu ne oyle fallarda gunu gunune cikti yazmislar, baktiran var mi memnun kalan?
Lizyaa sen bir yolun var da nurbanuyu beğeniyordun yanlış hatırlamıyosam çıkan şeyler oldu mu falında?Kizlar bu ayeviii denen falcinin duvarinda cok net cikti diye yazanlar olmus sizce dogru mu bu relam mi bu kadar cikti yazan? Ozellikle yildizname ve hayat yolu mu ne oyle fallarda gunu gunune cikti yazmislar, baktiran var mi memnun kalan?
Ben gecen bi tane promosyon fal attim kahve sansima o bakti biliyo musun temmuz ortası iliski var dedi promosyon diye salladı mi acaba dedim de bilmiyorumKızlar Tellwe de ustafalci11 var ben yeni geldiginde baktirmistim ve falı hosuma gitmişti,dün tekrar atayım dedim,daha düne kadar beş kredi ye kahve falı bakiyirdu,yuzelli yi geçince kahve kirk kredi olmuş.Bu kadar olur ya..Bunun adı nedir sizce?
Valla bazı falcilar fırıldak gibi fiyat değiştiriyor,başı dönüyor insanin,eğer o ise sanslisin,bana hep en dandikler kopya fal gönderiyor tellwe de.Ben gecen bi tane promosyon fal attim kahve sansima o bakti biliyo musun temmuz ortası iliski var dedi promosyon diye salladı mi acaba dedim de bilmiyorum
Bana iş konusunda bilmişti, aşk konusunda çok bilemedi canım yani %50Lizyaa sen bir yolun var da nurbanuyu beğeniyordun yanlış hatırlamıyosam çıkan şeyler oldu mu falında?
Peki bakımı nasıl? Uzun detaylı veya nokta atışlı mı?Ben baktırdım ama vadesi var daha. İki net tarih verdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?