- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.461
Bu kişiden kişiye de değişen bi durum tabi. Ben karşımdaki insanı 2 senede çözdüm ona göre bi strateji uyguladım baskasında tutmaz o ayrı herkesın karakterı farklıdır. Karsınızdakı ınsanı en ıyı sız bılırsınız doğru hamleyi de en iyi siz yaparsınız ama su da bı gercek cok da duygusal olmamak lazım ikili ilişkilerde bırazda gerı durmakta fayda var erkekler cok boguluyor
Taktiklw yurumuyor iliskiler evet bazen gerekebilir bu gercek ama boyle bir sey kalici olmaz zaten gercek ask saftir taktikla vs yaninda tutamazsin bir adami seninle olmak isteyen ne yapar eder bir yolunu bulur seninle kalir bu hayatin gercegisizce gercekten mümkün müdür sürekli taktik yaparak bir ilişkiyi uzun süre sürdürmek? Bir yerden sonra ilişkiler zaten monotonlasıyor. Bilmiyorum cok dertliyim bu konuda keske hafıza kaybı gecirsem ve herseyi unutsam..
Baktırdığım fallarda falcıların hepsi eskisinin yeni sevgilisi icin taktik sahibi cok akıllı ince ince planını işleyen bir kız erkeğin kızdan kopamaması biraz bu yuzden demişler. Ne olabilir ki sizce bu kızlar cok kötü oldum faldan sonra, zaten naktanın falıydı.
Kıza bakıyorum o kadar zeki birine hiç benzemiyor cunku kızın profilini yakaladım insanların sevgili aradığı bir uygulamada kendine hesap acmıs. Yani ne stratejisi bu anlamadım.
sizce gercekten mümkün müdür sürekli taktik yaparak bir ilişkiyi uzun süre sürdürmek? Bir yerden sonra ilişkiler zaten monotonlasıyor. Bilmiyorum cok dertliyim bu konuda keske hafıza kaybı gecirsem ve herseyi unutsam..
Baktırdığım fallarda falcıların hepsi eskisinin yeni sevgilisi icin taktik sahibi cok akıllı ince ince planını işleyen bir kız erkeğin kızdan kopamaması biraz bu yuzden demişler. Ne olabilir ki sizce bu kızlar cok kötü oldum faldan sonra, zaten naktanın falıydı.
Kıza bakıyorum o kadar zeki birine hiç benzemiyor cunku kızın profilini yakaladım insanların sevgili aradığı bir uygulamada kendine hesap acmıs. Yani ne stratejisi bu anlamadım.
tam sezgiye atmak icin kahve yapıyordum canım hahaSezgi’yi bekleyenlere bugün bakmaya yeniden başlıyor kızlar haberiniz olsun
sizce gercekten mümkün müdür sürekli taktik yaparak bir ilişkiyi uzun süre sürdürmek? Bir yerden sonra ilişkiler zaten monotonlasıyor. Bilmiyorum cok dertliyim bu konuda keske hafıza kaybı gecirsem ve herseyi unutsam..
kızlar belkide bizlerde artık değişmeliyiz ben önceden eski sevgilim geri döndüğünde hatatta kabul etmezdim ikinci şans vermezdim ve çokkkta güzel ilerlerdi bu en sonuncusuna şans vere vere kendimi beklenti kuyusunda buldum bundan sonra dönenlere ikinci şansı vermeyi planlamıyorum açıkçası böyle daha güçlü daha mutlu olabileceğimi biliyorum..
Canım ben ilk defa baktıracağım sen sanırım daha önce baktırdın. Nasıl bir hatun? Çok merak ediyorum valla yorumunu gün içerisinde bakacakmış öyle deditam sezgiye atmak icin kahve yapıyordum canım haha
Canım ben ilk defa baktıracağım sen sanırım daha önce baktırdın. Nasıl bir hatun? Çok merak ediyorum valla yorumunu gün içerisinde bakacakmış öyle dedi
Maille mi bakıyor yoksa bir sitede hesabi var mısezginin mailini bende rica edebilirmiyim sizden acaba?
Maille mi bakıyor yoksa bir sitede hesabi var mı
Binnaz’da da bakıyor da çok nadir giriyor canım. Birde fiyatı Binnaz’dan daha uygun mail ile bakıncaMaille mi bakıyor yoksa bir sitede hesabi var mı
Canım benim demek istediğim aslında şu. Tabikide bütün ilişkiyi taktik stratejik olarak yaşayamayız. Sonucta ınsanız duygularımız var. Benim demek istediğim bi erkekle berabersen onun zaten karekter ve kişiliğini öğreniyosun. Nelerden hoşlanır nelerden nefret eder biliyosun. Benim erkek arkadaşım cok sinirli bi insandı ve ben onun sinirlendiği şeyleri yapmamaya çalışıyodum ki normalde hiç altta kalan biride değilimdir. Annesinden hiç hoşlanmıyodum ama bi kez annesi hakkında kötü konusmadım. Bunlarda bi taktiktir. Taktiksel olmak oyun oynamak ya da içinden gelmeyen şeyleri yapmak değildir ilişkiyi kurtarma daha iyi yerde tutma adına yapılan anlayış ve katlanmadır bir nevi.benim cok güzel giden bir ilişkim vardı rüya gibi desem yeridir. Foruma kaydolma sebebim bile o adam zaten ilk 5 ay o kadar güzeldi ki daha sonra benim ayrılmak istemem sonucu ayrıldık fakat yapamadım onsuz geri dönmek istedim işte ne zaman beni geri kabul etti ilişkide bütün herşey tepetaklak oldu, o eski halinden eser kalmadı, hayatında ben olsam da olmasamda bişi farketmez moduna geçti bunu anlayıp sonra tekrar terk ettim ve bitti. Kendimi cok sucladım hatta kendimden nefret etme asamasına kadar gelmiştim psikologlara gittim. Sanırım sürekli strateji yapılmıyor cünkü en ufak hatada yaptığımız stratejiler mahvoluyor benim yaptığım gibi. Belli yere kadar ilişkiyi götürmeye yarıyor sadece. Birinin sevgimizden emin olduktan sonra hareketlerinin değişmesi bence onun kişiliğiyle ilgili bir durum diye düsünüyorum..
su son cümlen cok doğru gercekten ihtiyaclarına bakıyor. bu sevgilimle biz ikimizde ailelerimizle yasıyoruz yasımız büyük olmasına rağmen yazları bizim ev bos oldugunda sürekli görüsürdük kısın daha az görüsmeye basladık ve sebebini sordugumda ee yazın evler bostu simdi herkes isinde gücünde cevabını aldım. Benden sonrakileri ise genelde evi olan arabası olan seklinde secmis ara sıra bakıyorum görüyorum.bana bir falcı ama online değil, erkekler taktik yaparak, elde tutulur, bunun tek reçetesi var, avcı olmak ister dedi ve benim sana öğretiklerimle geri gelecek dedi. Tabi beni işledi işledi, çocuk geri geldiğinde ben yüz vermedim, o da başkasına gitti. çünkü sahiplenilmeye sevilmeye ihtiyacı vardı, başka sorunları nedeniyle. şimdi geri gelmiyor. hata ettim diye çok üzüldüm. çok kızdım kendime. ama kısmet buymuş. kızgındım ve yapmak istedim, ders alsın istedim. evet ben de konuşuyorum geziyorum, istediğim insanlar da oluyor ama kimseyi onun yerine koyamıyorum. İzi ben de ayrı. nitekim o da sürekli beni sorup duruyor benimde onda yerim ayrı ama bu kadar dahası olmuyor. kalbimiz de bir iz olarak kalacağız belki kim bilir. Belki de bir gün yeniden kavuşacağız. Sonuçta o insanın da suçu yok, olması gereken buymuş.
Sen de içini ferah tut, taktik vs her zaman işe yaramıyor, gün gelir ihtiyacı o da değil sen olursun. Erkekler sevgiye değil, kendi ihtiyaçlarına bakıyorlar.
Baktı mı canım sana?sezginin mailini bulamayanlar mesaj atabilir
Kızlar, tellwe’den sıkılıp bir süre fal sepetine geçmiştim, hepsi tam bir hayal kırıklığı oldu, özellikle nesibe’den yana çok umutluydum herkes onun hakkında çok olumlu şeyler söylemişti fakat bende dakikalarca konuşup hiçbir şey söylemedi, hiç tavsiye etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?