tellwe.com'da bakılan fallar!

benim cok güzel giden bir ilişkim vardı rüya gibi desem yeridir. Foruma kaydolma sebebim bile o adam zaten ilk 5 ay o kadar güzeldi ki daha sonra benim ayrılmak istemem sonucu ayrıldık fakat yapamadım onsuz geri dönmek istedim işte ne zaman beni geri kabul etti ilişkide bütün herşey tepetaklak oldu, o eski halinden eser kalmadı, hayatında ben olsam da olmasamda bişi farketmez moduna geçti bunu anlayıp sonra tekrar terk ettim ve bitti. Kendimi cok sucladım hatta kendimden nefret etme asamasına kadar gelmiştim psikologlara gittim. Sanırım sürekli strateji yapılmıyor cünkü en ufak hatada yaptığımız stratejiler mahvoluyor benim yaptığım gibi. Belli yere kadar ilişkiyi götürmeye yarıyor sadece. Birinin sevgimizden emin olduktan sonra hareketlerinin değişmesi bence onun kişiliğiyle ilgili bir durum diye düsünüyorum..

sizce gercekten mümkün müdür sürekli taktik yaparak bir ilişkiyi uzun süre sürdürmek? Bir yerden sonra ilişkiler zaten monotonlasıyor. Bilmiyorum cok dertliyim bu konuda keske hafıza kaybı gecirsem ve herseyi unutsam..
Baktırdığım fallarda falcıların hepsi eskisinin yeni sevgilisi icin taktik sahibi cok akıllı ince ince planını işleyen bir kız erkeğin kızdan kopamaması biraz bu yuzden demişler. Ne olabilir ki sizce bu kızlar cok kötü oldum faldan sonra, zaten naktanın falıydı.
Kıza bakıyorum o kadar zeki birine hiç benzemiyor cunku kızın profilini yakaladım insanların sevgili aradığı bir uygulamada kendine hesap acmıs. Yani ne stratejisi bu anlamadım.

Taktiklw yurumuyor iliskiler evet bazen gerekebilir bu gercek ama boyle bir sey kalici olmaz zaten gercek ask saftir taktikla vs yaninda tutamazsin bir adami seninle olmak isteyen ne yapar eder bir yolunu bulur seninle kalir bu hayatin gercegi
Öte yandan fallar isabetsiz olabilir yani heleki binnaz ve tellwede bakilan falcilara gercek falci bile olmayan insanlar uye olup fal bakabiliyor
Baska bi ihtimal soyliyim yarabanfi olarak kizla beraber olabilir yani uzun iliskiden cikan erkek alelacele birini bulmaya calisiyosa bi sorun vardir unutmaya calisiyodur gucsuz ve acizdir baskasiyla bunu yapabilecegini dusunuyodur sonucunda basarili da basarisizda olabilirler (basarisizlik ihtimali daha yuksek peki neden? Insan bir yilda bir esyayi bile cope atsa döner arar alitigin ve geride biraktigin herseyi aramaya meyil vardir insanda ama arkasindan uzuldugun bir insansa artik gorusmeyeceksebiz nasil ölmüş bir insanin arkasindan yas tutulur bu ask acisi süreci de aynidir yas tutmadan bi insani tam anlamiyla unutamiyorsun)
Son ihtimal gercekten hoslaniyodur diger kizdan

Ama bilemeyiz net agizdan duymak en mantiklisi ben her falcinin naktada olsa iyi fal baktigini dusunmuyorum artik

Sen falcıların dediğine aldanma, doğru sölüolarsa bile erkeğin kopamama nedeni taktik deildir. Taktikle elde tutma çabası zaten bana çok saçma geliyor. Ben kendim olamayacaksam, ne anlamı var ki ilişki yaşamanın? Bence bir erkeği elde tutmak için taktik geliştirme yoluna gitmek, kişinin kendine ettiği bir hakaret. Hangi erkek bu kadar çabayı hak ediyor ayrıca?

bence streteji felan değil o tarz platformlarda profili varsa demekki birden fazla erkekle görüşüyor bu durumdada sevgililerini çok merakedip üstlerine düşmüyor bence biz bir adamı gece gündüz düşünürken ona yoğunlaşırken o düşünecek vakit bulamadığından erkeği aramıyor gibi bir durum diye düşünüyorum o yüzden senin üzüleceğin bir durum yada yapacağın bir taktik yok diye düşünüyorum sadece şunun rahatlığını yaşayabilirsin senden gördüğü değeri ondan göremiyor..

bana bir falcı ama online değil, erkekler taktik yaparak, elde tutulur, bunun tek reçetesi var, avcı olmak ister dedi ve benim sana öğretiklerimle geri gelecek dedi. Tabi beni işledi işledi, çocuk geri geldiğinde ben yüz vermedim, o da başkasına gitti. çünkü sahiplenilmeye sevilmeye ihtiyacı vardı, başka sorunları nedeniyle. şimdi geri gelmiyor. hata ettim diye çok üzüldüm. çok kızdım kendime. ama kısmet buymuş. kızgındım ve yapmak istedim, ders alsın istedim. evet ben de konuşuyorum geziyorum, istediğim insanlar da oluyor ama kimseyi onun yerine koyamıyorum. İzi ben de ayrı. nitekim o da sürekli beni sorup duruyor benimde onda yerim ayrı ama bu kadar dahası olmuyor. kalbimiz de bir iz olarak kalacağız belki kim bilir. Belki de bir gün yeniden kavuşacağız. Sonuçta o insanın da suçu yok, olması gereken buymuş.
Sen de içini ferah tut, taktik vs her zaman işe yaramıyor, gün gelir ihtiyacı o da değil sen olursun. Erkekler sevgiye değil, kendi ihtiyaçlarına bakıyorlar.

kızlar belkide bizlerde artık değişmeliyiz ben önceden eski sevgilim geri döndüğünde hatatta kabul etmezdim ikinci şans vermezdim ve çokkkta güzel ilerlerdi bu en sonuncusuna şans vere vere kendimi beklenti kuyusunda buldum bundan sonra dönenlere ikinci şansı vermeyi planlamıyorum açıkçası böyle daha güçlü daha mutlu olabileceğimi biliyorum..

Doğada bile erkekler verir mücadeleyi dişiler için. Güya insan akıllı olan.

Canım benim demek istediğim aslında şu. Tabikide bütün ilişkiyi taktik stratejik olarak yaşayamayız. Sonucta ınsanız duygularımız var. Benim demek istediğim bi erkekle berabersen onun zaten karekter ve kişiliğini öğreniyosun. Nelerden hoşlanır nelerden nefret eder biliyosun. Benim erkek arkadaşım cok sinirli bi insandı ve ben onun sinirlendiği şeyleri yapmamaya çalışıyodum ki normalde hiç altta kalan biride değilimdir. Annesinden hiç hoşlanmıyodum ama bi kez annesi hakkında kötü konusmadım. Bunlarda bi taktiktir. Taktiksel olmak oyun oynamak ya da içinden gelmeyen şeyleri yapmak değildir ilişkiyi kurtarma daha iyi yerde tutma adına yapılan anlayış ve katlanmadır bir nevi.

su son cümlen cok doğru gercekten ihtiyaclarına bakıyor. bu sevgilimle biz ikimizde ailelerimizle yasıyoruz yasımız büyük olmasına rağmen yazları bizim ev bos oldugunda sürekli görüsürdük kısın daha az görüsmeye basladık ve sebebini sordugumda ee yazın evler bostu simdi herkes isinde gücünde cevabını aldım. Benden sonrakileri ise genelde evi olan arabası olan seklinde secmis ara sıra bakıyorum görüyorum.

Canim bnde binnazi birakip fal sepetine geceyim diyorum.

Sizinde bildiginiz guzel bakiyor dediginiz falci filan var mi kizlar bide ben atayim oraya fal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…