- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.501
evetBu sezginin Maili Serra ile başlayan mi?
Benim Falimi da iade ettiEvet genelde iade ediyor diye biliyorum benim yıldıznameyide iade etmişti
Yamira kimdi?Kızlar yamiranın falını aldım. Bilemedim ne desem..
Teşekkürler.Bana baktiği fena değildi .Bi konuyu ben söylemeden bildi.Ama gelecek vadesi için Son Bir hafta kaldi
Yiramir demek istedi sanırım:) cok fazla sıra var. Ben beğendim açıkçasıYamira kimdi?
Yiramir’e baktırmıştım bende beğenmiştim falınıYiramir demek istedi sanırım:) cok fazla sıra var. Ben beğendim açıkçası
Özelden atayım istersen..Kelebbekk nasıldı falın? Ben de sıradayım. Ona göre çekeyim.
Yiramir evetYiramir demek istedi sanırım:) cok fazla sıra var. Ben beğendim açıkçası
Yiramirin falını mi anlamadın canimYiramir evetarafta kaldım..
Bende anlamadım pek
Evet, çok olumlu, çok değişik, soruma yanıt bulamadım .. özelden attım az önce bi arkadaşa burda.Yiramirin falını mi anlamadın canim
Yiramir’in değişik bir tarzı var. Banada motto falan vermişti ama ipleri bana bırakmıştı. Sen güçlü olursan düzelecek her şey dedi üstüne basa basaEvet, çok olumlu, çok değişik, soruma yanıt bulamadım .. özelden attım az önce bi arkadaşa burda.
Enerjisi güzel yiramirin ama sevemedim falı
Bana da olumlu konuştu tarih falan vermedi.Evet, çok olumlu, çok değişik, soruma yanıt bulamadım .. özelden attım az önce bi arkadaşa burda.
Enerjisi güzel yiramirin ama sevemedim falı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?